Ahojte. Som 12dpo myslite si, že uz by test ukázal?
mne ukazal viditelne cierky uz na10 DPO pri vsetkych tehotenstvach
Urob mne ukázal slabú čiarku už 9dpo a bola som
Lebo cely den mi je zle a co zacitim ma natiahne aj z mojej obľúbenej vonavky no tak idem kupit a uvidim aky by ste mi odporucili kupit testik
Women secret, ale nie všade ho majú. Ja už som mala viditeľnú čiarku.
Za mňa Adiel SeeNow 🙂 tiež som mala veľmi skoro viditeľné čiarky..
Nic? Ja tam naznak ciarky vidim 😅
Ja tam niečo slabučke vidím, ale neviem či to je čiaročka alebo kanálik🙏
Inač ked sa na ten test teraz pozeram tak cosi ruzove sa tam javí🫢😄
Skusim este z ranneho moču
Držim palcee 🙏🥰
@ivkav5 ďakujem 😊
ja si tiez myslim ze tam je naznak druhej ciarky, moze byt ze teraz nemas tak koncentrovany moc, skus rano a napis nam sem update ako to dopadlo. drzim palce🙂
Vidim tiez
tiez vidim, ked mas aj take priznaky, isto to bude ono, gratulujem 🙂
Jasne budem pisat 😊
A ešte som citala tu na mk recenzie na graviclean a nie moc dobre takže zatial sa nebudem predčasne tešit .. asi mi ostava iba clearblue ten som si kupila aj pri synovi ten mi too vlastne potvrdil
no ja to tam stale vidim. a za 12 hodin ta ciarka nejak super velmi nikdy nestmavne. tie testy co mas su akej citlivosti? ja som vzdy testovala najlacnejsimi z amazonu a clearblue nemam rada. digitalne sa nedaju porovnavat a casto maju mensiu citlivost a tie s modrym farbivom robia taku smuhu ze casto som videla co nebolo. mozno skus top test? tie sa mi zdali ok.
Prislo sklamanie ked som si urobila iny test inej znacky a ten je negativny🥺 3 mesiace sa snazime sice je to malo ale no uvidim ci ms dojde uz radsej ani testovat nebudem
akej inej znacky? a spravila si ho hned rano? tam ide aj o to aku citlivost ma ten test. su take co maju 10 tie zachytia hcg skor a potom take co maju 25 a tie zachytia neskor. samozrejme ked ta to robi nestastnou tak netestuj viac. ako vies ze si 12 dpo? kedze sa tak kratko snazite asi len podla appky? a ozaj tri mesiace su fakt nic, ja som cakala 4 roky, kopec liekov emocii a penazi.
@bm_ vsetky su desiatkove tie prve dva graviclean a co som si este jeden robila je gs mamatest a je negativny
@bm_ robila som si ovulacne testy mala som to potvrdene aj lekarkov ze mam akurat ovulku .. no sak uvidim ale strasne ma pobolieva v podbrusku
Vyskúšaj včasný od clearblue..6 dní pred menštruáciou výjde pozitívny v prípade tehotenstva 🙂 držím palce…
Ak si si ista kedy si mala ovulaciu,tak 12 dpo ti uz ukaze krasnu slabu ciarku ak si tehotna.Ak neukaze,zrejme nie si.
@ivkav5 pojdem si ho kupit a rano spravim, len u nas ho nemali v lekarni dakujem.. ja to hlavne potrebujem vediet skrz aj prace, ktoru nemozu vykonavat tehotne tak nech viem nacom som
Určite odporúčam ten na včasnú, obvolaj lekárne, niekde ho hádam nájdeš. Držím ti palce 🙏
a testovala si tym druhym testom tiez z ranneho mocu? v takomto skorom stadiu to dost moze menit situaciu. a testy sa daju aj normalne v hocijakej drogerii kupit, ja som tusim aj tie clearblue v dm videla. to ze ta boli brucho tiez nemusi byt zly signal. ja len tak ze nehadz este flintu do zita 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Môže, nemusí. Mne napr. ukázal, ale veľa žienkam ukázal až po očakávanej ms.