Co myslite sme tehotný konečne
Najtehotnejsi. Gratulujem
Čo sa teba týka, ak toto je tvoj test, tak áno, si tehotná. K ostatným, keďže si použila množné číslo, sa vyjadriť neviem.
Minimálne jedna tehotná je
Cikali sme, kakali sme, idu nam zubky... a uz sme aj tehotni...
pozera niekto ze je to ovulacny
@katkaholiova A fakt
@katkaholiova a fakt.
@janulkamajkova no tak asi nie ste tak celkom tehotní
@janulkamajkova hej vy tehotny bolo by dobré sa do pôrodu naučiť aspoň základy gramatiky :D
@katkaholiova ahaaaa 😀 no tak nie sú tehotní, majú ovuláciu
No, keď pošleš fotku tehotenského testu a možme skúsiť hádať ;)
@melanta ani ovulaciu nemaju musia byt rovnako silne ciarky alebo tmavsia
@janulkamajkova tie pismenka na modrom, to je LH a nie HCG. Teda to znamena ze to je ovulacny test ( a podla vysledku nemas ovulaciu). Musis ocikat tehotensky test, ktory meria hormon HCG. Kazdy z testov meria inu latku v moci, teda nevieme ci si/ ste tehotna/i. Nahodou aj ja som pouzivala mnozne cislo sme tehotni, lebo aj moj muz predsa caka dieta, nielen ja 🙂 nic si nerob z poznamok vyssie.
už som počula výraz : čakáme dieťa, ale sme tehotní 🙂 to je mi novinka
@selena_luna muz caka so zenou dieta, ale tehotny nie je 🙊
@huxy 👍
@mariaveronikag 👍
To si si fakt nevšimla, že to nie je tehotenský test?🤦♀️
@selena_luna Aj ste porodili? Môj manžel čakal somnou dieťa a bol pri pôrode ale on teda nebol ani tehotný ani nerodil.
Podla mna muz nasiel v kupelni test a šokovany to hodil na koňa 🤣
@selena_luna A teda akú radu máme dať? Aby na zistenie tehotenstva použila tehotenský test?
@selena_luna tá gramatika okrem toho pluralu je fakt bieda a ešte sa tešiť s pozitívneho ovulacneho... Ze sú tehotni.no ja neviem
@oli2782 napriklad. Evidentne treba dat aj takuto jednoduchu radu.
@maciatkolulu no ved je stratena, ak chces, pomoz, ak nie tak si nemusime honit ega na tom, ako tu zhadzujeme ine zeny, alebo vymyslame najvtipnejsi ironicky komentar... ze niekto neovlada gramatiku, ale nevie odlisit testy z neho nerobi cloveka druhej kategorie ktoremu sa budeme posmievat.
@selena_luna Pani minule pridala príspevok, či sa môže jednať o príznak tehotenstva - výtok a pridala aj veľmi nevhodnú a nechutnú fotku o tom. Nehnevajte sa ale túto osobu nie my zhadzujeme ale zhadzuje samú seba.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Neviem koľko z vás ocikalo tento test, no asi ste.