Ahojte, prosím vás čo si o tom myslíte ? S priateľom sa snažíme o bábätko. Dnes ráno som si robila tehotenský test a takto to dopadlo. Čo si o tom myslite ? Môžem byť tehotná ?
No tak toto je podla mňa sivé ako kanáliky.
Urob iný test ako pepino
@janai1 aký test odporúčaš ? 😊 clearblue mi ukázal negatívny výsledok ale keď som rozoberala test tak mi ukázalo 2 čiarky. O tom že mám rozobrať test som sa dočitala na tejto stránke. Vysvetlenie bolo že to môže byť príliš skoro preto to na display neukáže len to zachytia pásiky, ktoré sa nachádzajú vo vnútri. Dnes som si robila pepino test ráno je to 8mi deň. A clearblue som si robila večer o 17:30. ❤️
clearblue, livsane, teraz veľa baby odporúčajú aj slunicko
@janai1 aký test odporúčaš ? 😊 clearblue mi ukázal negatívny výsledok ale keď som rozoberala test tak mi ukázalo 2 čiarky. O tom že mám rozobrať test som sa dočitala na tejto stránke. Vysvetlenie bolo že to môže byť príliš skoro preto to na display neukáže len to zachytia pásiky, ktoré sa nachádzajú vo vnútri. Dnes som si robila pepino test ráno je to 8mi deň. A clearblue som si robila večer o 17:30. ❤️
Digitálny test sa nemá rozoberať, vždy tam sú dve čiarky
@ninka99865 prosím ťa a čo si myslíš o tejto fotke ? Testy som si robila aj predtým ale nikdy mi takto druhu čiarku neukázalo naživo je ružovkastá slabučká
Bože môj digitálny test sa nerozobera 🤦♀️ Tam sú vždy dve čiarky a žiaden nezmysel, že displej nezachytil 🤣
A navyše 8 dpo je dosť skoro na testovanie. Prečo testuješ tak skoro?
@janai1 lebo mám zdravotné problémy a mám strach, že nebudem mať môcť deti. A je to dosť stresujúce tak asi preto …
Tak 8dpo je veľmi malá pravdepodobnosť ze test niečo zachytí a už vôbec nie digitálny ktorý má 25 citlivosť
Testuj až keď ti bude meškať MS
Že skús určite inú značku ako pepino alebo mamastest.. ideálne livsane alebo dr max. 🍀
@ninka99865 ďakujem veľmi pekne ❤️
@janai1 ďakujem veľmi pekne ❤️
ja si myslim že sú pozitívne 🙂
Pozit. Podla mna. Testovala som sa uz desiatky krat.. 😀
Tiež si myslím že je pozitívny 🙂 kedy máš mat ms ?
@zanzilady 15.12.mam mat dostať
15.12. Mas dostat ms a takyto test? Aky mas cyklus? Toto mi nejako nesedi…
Kazdopadne test vyzera byt pozitiv. Inac by tam nebolo vidiet absolutne nic.
Skus iny. Mozno rapiclear.
@maryetta ja nemám pravidelný cyklus pretože mám polycysticke vaječníky. Test mi posledné 2 dni mi ukazuje pozitív test
Keďže ta čiarka nestmavla tak by som ho za pozitívny nebrala počkaj ďalšie dva dni a skus znova. Kedy si mala ovuláciu?
Okrem toho 8dpo je skoro vajíčko sa uhniezduje 7-10dni.
@sense prečo by som bo mala brat ako negatívny hneď ? Dnes je už 8mi deň …
@koralx máš fotku prosím ťa ? Ja som pred dvoma dňami robila a bol oveľa svetlejšia ako je teraz
Dokonca to je už 9ti deň
Nie nemám fotku lebo to skoro nebolo nič vidieť ale z blízka bolo vidieť skúsim si spraviť v nedeľu 🥰
Hcg stúpa obden čiže čiarka by bola výraznejšia ale podľa foto je rovnaká počkaj aspoň na 12 dpo ideálne do termínu ms
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nemáš fotku.
Ale ak sú tam 2 čiarky tak si tehotná