ahojte,chcela by som sa poradit
sme 11 dni po IUI a robila som si tri testy,prvy my ukazal najprv ze som neni tehotna ale vecer sa my tam objavila druha slabulinka ciarka,ostatne dva testy my vysli negativne a sme uz 11 den po IUI,mam verit testom?ale preco my tak prvy co bolo iba po 7 dnoch robeny ukaalo cirocku a iba vecer?
dakujem za radu
ja beriem utrogestan 3x denne,a nic si ani necitila?ja som tak verila ze sa nam to podari a hlavne ked my ten prvy test aspon trosku ukazal ze mozem byt tehotna ateraz nic..:(((
baby nič v zlom ale v živote som nepočula o pregnyle v tabletkách
@monesz226 ked si robis tehotensky test, tak vysledok treba odcitat podla navodu... v navode mas stanoveny urcity casovy interval, dokedy mas pozriet vysledok, ak je v tom momente test negativny a o niekolko hodin je uz pozitivny, asi ide o falosny vysledok. Ja netvrdim, ze nemozes byt tehotna, ale ak si si robila tri testy a z toho bol len jeden pozitivny a to az niekolko hodin po testovani, tak by som sa tento vysledok velmi nespoliehala... Drzim ti palce, aby si sa vam co najskor zadarilo babatko ...
@monesz226 ahoj, nie nerobila, ja som bola na IUI vo stvrtok 7.7., pekny datum, takze este je velmi skoro, aj mi bolo povedane, nie lekarom, ale kolegyna co toto vsetko absolvovala, tym ze som si pichla pregnyl, co je tehotensky hormon, mozno by mi teraz test ukazal, ze som tehotna a nemusi to byt pravda.tak skusam vydrzat, ale uz buduci tyzden si urcite test kupim. davam si 2 krat denne utrogestan a bolieva ma cely spodok brucha, citila som prve 2 dni aj take palenie vpravo, dnes uz nie. a este jedna trochu usmevna vec, do soboty rana sa mi snivalo, ze nam potvrdili tehotenstvo, ale ake? seststorcata 🙂 ostala som ako obarena v tom sne, lebo vies co ma napadlo? ze nemam mena pre 6 deti, ze mam len pre 4 🙂 🙂 kedy ides na krv? budem velmi velmi drzat palce :D
ahoj,trosku si ma povzbudila ze ten test nemusi byt pravdivy a mozem byt tehotna,no pekny sen si mala a tie dve mena to by sa uz naasli 🙂 🙂 🙂 ja idem uz teraz v utorok na krv a strasne sa bojim vysledkou vlastne iba toho ze my povedia ze nie som tehotna,tak velmi som verila a dufala ze iui urcite ostanem tehotna,ale uvidime,aj mna prve dni pobolielo dost brusko a aj zle my zvyklo ostat ale teraz uz iba obcas,prave ked idem na krv tak mam dostat aj menstruaciu,bolia ma prsia tak ako pred menstruaciou tak moc nedufam,budem ti aj ja velmi drzat palce a dufam ze ten pekny datum vam prinesie krasne miminko... 🙂 🙂
@hora_lka ahoj,trosku si ma povzbudila ze ten test nemusi byt pravdivy a mozem byt tehotna,no pekny sen si mala a tie dve mena to by sa uz naasli ja idem uz teraz v utorok na krv a strasne sa bojim vysledkou vlastne iba toho ze my povedia ze nie som tehotna,tak velmi som verila a dufala ze iui urcite ostanem tehotna,ale uvidime,aj mna prve dni pobolielo dost brusko a aj zle my zvyklo ostat ale teraz uz iba obcas,prave ked idem na krv tak mam dostat aj menstruaciu,bolia ma prsia tak ako pred menstruaciou tak moc nedufam,budem ti aj ja velmi drzat palce a dufam ze ten pekny datum vam prinesie krasne miminko...
@monesz226 ahoj, urcite pockaj na vysledy krvi, az tam budes mat istotu, vopred nie je nic stratene..aj ja cakam na tu spravu, nic ine sa mi neprehana hlavou .. kam chodis? do ktoreho centra? ja chodim do gin-fivu na zahradnicku v BA. na kolkom IUI si bola? nevesaj hlavu, dnesna lekarska veda je na urovni, ja si to stale hovorim, ale mam uz doma papiere na adopciu, keby nahodou tato moznost nevysla. drzim palec na utorok 🙂
@hora_lka no ked ti zoberu krv ides dsomkov a potom poobede si volas respektivne na druhy den o vysledok.ja som si volala az na druhy den,lebo nam to vyslo akuratne po vianociach a vtedy tam mali inak otvaracie hodiny.tak ti drzim palceky,aby ti to vyslo na prvy sup.a ku komu chodis v gyn-five?
@mirus11 ahoj, jaj presne to som cakala, ze vysledny az na druhy den budu, lebo mam ist v piatok, takze budem cely vikend cakat, ale ved to uz je asi jedno dva dni navyse 🙂 ale uzby som to chcela vediet teraz. som rada, ze viem o niekom, komu to vyslo na prvy krat, mne uz sa o tom aj sniva 🙂 nic ine sa mi neprehana hlavou. chodim k doktorovi Harb., v pohode, robil mi aj priechodnost vajecnikov, na IUI som bola u milej pani doktorky, ktorej meno neviem 🙂 ale bola velmi zlata. takze Ty uz sa pomalicky ocakavas prichod babenka, vies co budes mat? bola si aj na 3D?
@hora_lka no budeme mat chlapceka,a hej bola som aj na 4D sono.bolo to nadherne.no pomalinky sa nam to blizi.ja som chodila k doktorovi Drabekovi a IUI mi robila tiez zena,len ma teraz nenapadne,ako sa vola.no u mna este necelych 8 tt a je drobcek u nas domka.a ake si mala problemy,ked si sla na IUI?mne sa neuvolnovalo pri ovulacii vajicko,teda nedokazalo prasknut-cize dozret.ale tabletkami mi to nastymulovali.
@mirus11 aj moj manzel by chcel tiez chlapceka, ja radsej asi dievcatko, ale hlavne aby sme boli vsetci zdravi, to je najpodstatnejsie. u nas je problemom moja cukrovka, resp. mierne zvyseny cukor, ale uz to vadi, manzel ma horsi spermiogram, ale nie zase taky aby sme nemohli otehotniet. takze uzivam okrem klasika liekov, este aj na cukor. vzdy az zasnem ked pridem do ginfivu, kolko zien tam je, minule som bola na krv a stala som skoro az pri vytahu .. strasne vela parov ma problemy, otehotniet normalne sa asi rovna zazraku. uz vies kde budes rodit? mne moj gynekolog povedal, ze vsetky tieto tehotenstva idu cisarskym .. zavidim, ale v dobrom, ze sa mas na co tesit 🙂 je to nadherne
@monesz226 ahoj, je to strasne dlho to cakanie, ale uvidis ze to dobre dopadne, treba verit do posledneho dychu, ak nie teraz, tak urcite vyjde dalsi pokus, neskusis este druhe IUI? ja by som mala ist 2 x a potom sa uvidi co dalej. tiez mam obavy s dalsich zakrokov, asi uz to bude nieco ine ako IUI, ja som sa bala aj toho, som trosku taky panikar, ale budeme si drzat palce a na buduci rok na jar budeme kocikovat 🙂
@hora_lka no budem v NR rodit,a o tom som este nepocula,ze vsetky tehotenstva idu cisarskym.mne este nic nespomynal.a ved uvidime,ako sa nakoniec narodi.aj my ked sme tam boli s manzelom,tiez nas tam bolo strasne vela.ale teraz ze je velky problem otehotniet normalnou cestou.ale este ze existuju aj taketo centra,kde sa tym zaoberaju
@monesz226 urcite kocikovat budes, vyjde to, musime verit. na zajtrasok sa dobre vyspi a uvidis, vsetko bude dobre. a ak aj nebudes pocut zrovna to co si zelas, urcite to nevzdavaj. mam kolegynu, ktora si presla vsetkym moznym aj nemoznym a ma 1,5 rocnu dceru. ja ju mam ako svetly priklad. zajtra drzim palce.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
a nebrala si pregnyl?mne neukazal test ani po 16dni po IUI ze som tehu.a to som bola tehotna.