Pozitívny test

marssellitta
26. nov 2021

Baby, nič v zlom, ale to čo tu niekedy čítam, rozum sa mi pozastavuje... pozitívny test vyzerá takto, musia tam byť 2 čiarky, ako píšu v príbalovom letáku... keď musíte fotku upravovať cez 10 filtrov, aj tak tam tá druhá čiarka nenabehne 🤦‍♀️ ... áno, môžete otehotnieť aj cez menštruáciu, áno, môžete otehotnieť aj z prerušovaného styku, nikdy nie je nič na 100% ... niektorým odporúčam doučiť sa základnú biológiu a ďalším netlačiť na pílu, ono to časom príde 😉

banderaska29
26. nov 2021

je Ti lepšie ?

agacela
26. nov 2021

Tusim si vstávala zlou nohou 😅
Veď dnes to tu ešte tusim nebolo …

A gratulujem k tvojim koľajniciam 🙂❤️

helus888
26. nov 2021

@marssellitta pravda, tiež som neotehotnela na prvý ani druhý šup ale nikdy som nelovila duchov na teste . Ja som mala síce tiež slabší ale okom viditeľný

mima1
26. nov 2021

A teraz to uz vieme

marssellitta
autor
26. nov 2021

@helus888 ja som roky nevedela otehotniet prirodzene, mam viacero diagnoz, kvoli ktorym sme museli ist dvakrat na umele oplodnenie... neuspeli sme ani tam... az ked som sa na vsetko vykaslala a zmierila sa s tym, ze aj zivot bez deti moze byt super, som mesiac po neuspesnom umelom otehotnela prirodzene... zistila som to az v siestom tyzdni, lebo stale mi bolo hovorene, ze prirodzene nebudem moct mat... momentalne som v 16tt ... ale to co tu niekedy citam, to je neuveritelne 😅 a gratulujem ❤

marssellitta
autor
26. nov 2021

@banderaska29 áno, ďakujem 😄

naobedbuduspagety
26. nov 2021

Nečítaj a nebude ti rozum stáť. Jednoduché... Ak si sa chcela pochváliť dvoma čiarkami dalo sa to aj inak,bez toho aby si ošomrala iné používateľky

marssellitta
autor
26. nov 2021

@agacela ďakujem, naskočili nečakane a po riadnom boji a zúfalstve ... a nevstala som zlou nohou, len niekedy sú tu neuveriteľné príspevky ... 😁

ailiba
26. nov 2021

@marssellitta tak toto už je bezpochyby👍. Ale pochop aj snažilky, ktoré sa snažia a chytajú sa vsetkeho....a dúfajú. Je to ťažké obdobie.

jaruska_12
26. nov 2021

Ani máš pravdu ale sú ženy ktoré majú zdravotné problémy , nedarí sa im a veľmi túžia vtedy sú vďačné aj za nejakého neviditeľného ducha ktorý im dáva nádej

agacela
26. nov 2021

@marssellitta
tie ktoré sa snažia tak naozaj sledujú každého dúšika …
Ak si nám chcela oznámiť že si tehu, mohlo to byt aj bez toho rypnutia 🙂
My sa budeme tešiť s tebou tak či onak ❤️❤️

marssellitta
autor
26. nov 2021

Baby, ako som tu už písala, roky sme sa snažili prirodzene, som 2x po neúspešnom umelom oplodnení, mám endometriózu aj s cystami, syndróm polycystických vaječníkov, celiakiu ... verte mi, že viem, čo je to zúfalstvo z toho, že sa nedá otehotnieť ... ale čím viac tlačíme na pílu, tým je to horšie... nám sa nakoniec podarilo, keď sme celej rodine povedali, že aj život bez detí môže byť plnohodnotný a zmierili sme sa s tým a chceli sme si zaobstarať psíka ... psychika je veľká vec, aj keď viem, ľahko sa to hovorí ... a nechcela som sa pochváliť, o tom som písala už dávnejšie v skupine asistovanej reprodukcie, nech to nevzdávajù ...
Tak to nevzdávajte ani tu, ale zasa niekedy je menej viac...

sindyem
26. nov 2021

@marssellitta Velmi gratulujem k tehotenstvu aj vytuzenym dvom kolajniciam ktore by aj slepemu oci vypchli 😂..., ale nechapem, ze po tom vsetkom zlom a negativnom, cim si si musela prejst, sa v tebe najde rozhorcenost, zlost a nepochopenie pre tie, ktore tuzia a su na tom rovnako, mozno podaktore aj horsie, nez si bola predtym ty. Ja som zatial ziadnych duchov nelovila, lebo zial menstruacia doteraz vzdy prisla nacas... ale mam pochopenie pre tie, ktore to kvoli silnej tuzbe a netrpezlivosti robia a aj v predstihu. Kazda sme ina, mame iny prach bolesti, a aj tej emocionalnej bolesti, kazda je inak na tom psychicky aj rozumovo...nosis pod srdcom velke stastie, tak si to vaz a maj pochopenie a empatiu pre tie, ktore to stastie doposial nemaju. Preboha, ved sme tu vsetky na jednej lodi, tak medzi sebou sirme dobro a pochopenie...viem, ze sa z tvojej strany jednalo mozno o dobre mienenu radu, ale napisat a podat sa to da naozaj aj inak a pekne 😊 A teraz nie, ze chcem utocit na teba, len aby si sa zamyslela, ako ten prispevok moze vyzniet...Vela zdravia tebe aj babatku. ❤️

janai1
26. nov 2021

@marssellitta ani sa nesnaž 😂 minule tu bola téma, kde sa žena rozčuľovala, že ako to ze jej ženy písali, že tam vidia druhu čiarku a určite je tehotná a nebola vôbec tehotná 😂 test absolútne negatívny, tristo úprav na teste ale ony vidia 💁‍♀️

kayyaa
26. nov 2021

@marssellitta je uzasne, ze si nakoniec otehotnela prirodzene a zo srdca ti blahozelam😊...ale naozaj nechapem tvoju potrebu "rypat" do toho, ako to prezivaju ine zeny...vies, tak ako tebe pride neuveritelne, co robia ony a ako hladaju duchov, mne pride neuveritelne, ze ty potrebujes im to "vysvetlovat"...mne napriklad viac vadi tvoj prispevok ako tie testiky😊...
Nie je to tak, ze ked ty to nejak vidis, tak rovnako musia vsetci. Nemusia😊 tym zenam sa mozno lepsie caka na babatko, ked testuju ostosest...prajem pekne tehotenstvo a viac empatie😘

noemikatka
26. nov 2021

kto nesnažil dlhé roky snaženie a hľadania druhej čiarky nepochopí!!!

sonka_miro
26. nov 2021

Zo srdca grarulujem a prajem vela zdravicka. Viem ake to je 8 rokov som cakala na svoje prve dieta predtym dva krat MA, a teraz po 2 mesiacoch snazenia uz cakame druhe som v 7tyzdni. Ano su tu niekedy prispevky kde zienky zufalo hladaju druhu ciarku ale nie je to o tom ze su blbe je to len obrovska tuzba a zufalstvo. A prave my co sme na to tak dlho cakali by sme to mali vediet pochopit. ❤

jaskolka
26. nov 2021

Chápem, že ženy, ktoré sa zúfalo snažia a túžia po bábätku, tak sa aj "slamky" chytajú, ale podľa mňa je práve to, že dajú očividne negatívny test a potom čítajú xy odpovedí typu "nič tam nie je" alebo "skus znovu o mesiac" ešte viac sklamaním, či nie? A opačne, uistiť ju, že je tehotná, keď test jasne vraví ze "nič" musí byť hrozne, keď potom znova príde menzes.
A autorka, samozrejme gratulujem k bábätku a držím palce

konikkon
26. nov 2021

@mima1 len na chvíľku to viete. Zajtra tu zas bude záveseny nejaký snehobiely premoceny negativny test.

mima1
26. nov 2021

@konikkon verim ze bude snehobiely cisty ako lalia. Stacia mi dve deti ja uz mam odtestovane

goldmolly
26. nov 2021

Neviem ako toto moze niekoho vytacat.. tiez sme sa snazili a tiez som hladala na kazdom teste ciarku.. proste bola silna tuzba a pocit beznadeje. Ked ta to tak irituje, tak necitaj diskusie.. podla mna je skor zbytocny tento prispevok nez prispevky zufalych zien s duchmi na teste. Pokial ma take kolajnice ako ty, tak ani do temy ,,som tehotna?,, nemusi pisat. Apropo gratulujem k tvojim dvom ciarkam, nech sa ti dari

ailiba
26. nov 2021

@marssellitta tak to fakt gratulujem, je super, ze to vyšlo a prajem všetko dobre💗

janetinka27
26. nov 2021

@marssellitta ahoj, prajem ti bezproblemove tehotenstvo a gratulujem. my sa snazime 4 roky, mam zdravotne problemy a tehotenstvo uz asi nepride. netestujem,ale rada si pozriem tie prispevky s duchmi na teste. verim,ze si stastna a nadsena a chces zienky povzbudit, to je fajn. len ten sposob si si nezvolila dobry. mas pravdu,ze menej je niekedy viac a plati to aj tu. navyse pises,ze ste sa zmierili so situaciou a inde pises,ze si prirodzene otehotnela v cykle mesiac po ivf. myslim,ze v takom pripade sa o zmiereni s bezdetnym zivotom neda hovorit.
drzim ti moc moc palce a aj vsetkym snazilkam

marssellitta
autor
27. nov 2021

@janetinka27 ahoj, dakujem ti velmi pekne 😊 len doplnim, ano, zmierili sme sa s bezdetnym zivotom, dokonca som to jeden vikend povedala aj mojim rodicom, nech sa pre nas netrapia, ze je to vsetko ok .. no uz ked som im to hovorila som ani len netusila, ze uz som tehotna.. to, ze sa nepodarilo IVF predsa neznamena, ze som s priatelom nemohla mat styk aj bez "snazenia" 😊 a drzim ti palce, nech sa ti to podari, este nezufaj ❤

benny2020
27. nov 2021

@naobedbuduspagety presne tak

zuzanockamt
27. nov 2021

@marssellitta Predstav si, že aj takto vyzerajú pozitívne testy 🙂😉

ailiba
27. nov 2021

@zuzanockamt ja som mala prvý TT ešte slabší... Pekne ciarky👍

zuzanockamt
27. nov 2021

@ailiba ďakujem, čiarka už má 2 roky

kamatopo
27. nov 2021

@marssellitta wau ty si tehotná, či nie??? Čo sú dve čiarky???? 😂😂😂😂

okm221
18. feb 2022

Môj prvý pozitívny, ja som tam čiarku videla hneď, o pár dní už bola veľmi silná, ale nijak som testy nedávala do svetla ani filtrov.. Načo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre