Ahojte, dnes som bola na gynekológii ohľadom meniacich sa výsledkov tehotenského testu. Stále je tam slabá druhá čiarka, výsledky HCG budem mať zajtra.
Trocha ma zmiatla tá dnešná kontrola. Lekárka mi povedala, že sliznica nevyzerá na to, aby som bola tehotná. V správe je uvedené nasledovné: uterus v AVF 70x30mm, E 7mm.
Na ľavom vaječníku mám prasknutý folikul o veľkosti 25mm s prítomnou cystickou štruktúrou zmiešanej echogenity.
Vedel by mi niekto vysvetliť tie pojmy a taktiež veľkosť sliznice? Resp.či si niekto prešiel týmto. Neviem čo ma čaká a čo mi vlastne je.
Ďakujem vopred za každú info 🙂
@nikool701 sliznica je nizka,pri tehotenstve byva vysoka.
@wejuska7910 aj na zaciatku tehotenstva byva vyssie polozena?
@nikool701 ano 😬
@wejuska7910 dakujem 🙂🙂
@nikool701 za malo,assi som ta moc nepotesila 😒
@wejuska7910 Tak rano som volala o vysledky z krvi, HCG mam 28, vraj mozem byt v 3-4tyzdni. Na sono ma objednala az v juni, tak musim cakat 😔
@nikool701 kolko ti meska ms?
@wejuska7910 nemeska mi este , dostat by som mala buduci tyzden
@nikool701 a kedy si mala ovu vies?myslim ze ti to odide s ms 😔
@wejuska7910 to veru neviem 😐 no aj sa tak citim, ako by som mala dostat , tak neviem 😔
@nikool701 asi biochemicke 😔urcite by bola sliznica vysoko keby si bola tehu a aj hcg ovela vyssie,skor sa ti to rozbieha ms
@wejuska7910 tiez mam taky nazor. Tak uvidime, kazdopadne dam vediet ako som dopadla 🙂
@nikool701 jasne,drzim palce do dalsieho boja 💪✊🏻
@wejuska7910 ďakujem 🙂
@wejuska7910 preco sa ti neda odoslat sukromna sprava?🙂
@nikool701 netusim skusim ja tebe
@wejuska7910 pri tehotenstve biva sliznica vysoká?
@patriciammakulova ano
@wejuska7910
@wejuska7910 ďakujem 😌 malá som len 3dni takú slabú menštruáciu urobila som si tehotenský test mi ukázal 2slabšiu čiarku a druhí test mi ukázal negatívny bola som u ginekologa a mi povedal že mám vysokú sliznicu mám ísť o tižden nevieme či s toho niečo bude😶🙄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikool701 ja som mala ties slabú čiarku a tehotná niesom