Ahojte zienky. Prosim Vas mate skusenost ze by ste mali taketo testy? Zda sa mi, ze progres v tmavnuti testu nevidim ked preslo tolko dni. Najma mama test stale rovnake ciarky posledne 3 dni..
Dnes som 14 dpo, ocakavam ms. Mam volat gynekologovi na objednanie sa ci mam cakat este? Po roku a pol prvy raz pozitivny test a mam obavy. Dakujem za nazor.
Nikca
Tak ten 14ty den na maybe mas mas silnejsiu ale tak este pockaj par dni aj ked to bude tazke a potom sa objednaj. Drzim palce
@nikca_123 a hlavne už netestuj a nerob si stresy škodí to čo má prísť príde držím palce
@sense
@jaruska_12
@mima1 dakujem zienky, ja viem, ze bude co bude.. takze este nemam volat gyn aspon na krv ci ma nezavola?
Ak si nemala ziaden problem predtym tak by som este nechala tak.
@nikca_123 nic tam. Nie je
@andrejka1974 ciarky druhe tam isto su otazka je co to bude. Moze to byt este nizke hcg ale aj biochemicke tazko povedat.
@nikca_123 Asi bolo aj skoro testovane mohla si pockat do vynechania bolo by lepsie
@andrejka1974 este aj digitalny clear blue jej ukazuje + 1-2 tyzden tehotenstva, ked sa nerozumies tak nevypisuj zbytocne zavádzajúce správy.
@andrejka1974 kde nic nie je? Odporucam očné ....este aj digi ma pozitivny..🤦♀️
@83lenka83
@hanka555
@mima1
@sense
Baby snad som vas oznacila vsetke, myslite e ked 25tkovy clearblue ukazal, tak som fakt tehotna? Obehala som lekarnicky a kazda mi povedala, ze je jedno aka ciarka je na teste, ze jedna z nich mala 2 tyzdne rovnaku slabu a bola tehu, aj odrodila... tak ja uz bud stresujem zbytocne alebo mi sibe uz z tych testov, ktore vsade vidim ze silneju inym!
@nikca_123 takto, tehotna si 100% ked mas hcg v moci ..otazka znie, ako sa to bude dalej vyvijat..nesilnujuce alebo velmi pomaly silnejuce ciarky znamenaju niekedy mmt, niekedy biochem(ked pride aj ms), alebo vsetko je v poriadku a jednoducho pomalsie stupa hcg ...ale tehotna si..ostava len cakat
@hanka555 prepac ale ja ked som si robila testy vzdy som mala krasne obe vyrazne
@andrejka1974 mne sa nemusis ospravedlnovat..ale ked si pozrej jej testy tak tam ma ciarky vcelku pekné, a digitalny tiez pozitivny....samozrejme je rozdiel ked niekto testuje pred vynechanim ms a po meskani...ty ied si testovala povedzme tyzden po vynechani menzesu tak jasne ze si maka kolajnice
@andrejka1974 ja nie, najprv bola testovacia slabá až postupne silnela. trošku si prejdi modrého koníka a zistíš, že nielen ja, ale viaceré tu máme pravdu.
Takze zacala som prave krvacat - pre info aj pre ine uzivatelky, ktore by sa niekedy nasli v podobnej situacii.
Raz to snad vyjde 😊
@nikca_123 mrzí ma to... Ale po biochemickom ne väčšia šanca znovu otehotnieť, tak nestrácajte nádej...
@alzbeta1991 dakujem za povzbudenie, verim, ze mas pravdu a podari sa nam znova a na celych 9 mes 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nikca_123 počkaj ešte pár dní kym zavoláš lekárke, pretože vidieť ešte nič neuvidí vezme ti akurát krv... Teda ja by som ešte pockala