Pepino testy

bambu_lka
22. nov 2024

Dobrý deň už sa to viac krát riešilo že pepino testy duchuju v dmke o ničom takom nevedia preto sa pýtam tu radšej prikladám foto

alea42
22. nov 2024

@bambu_lka neviem či tieto ale tie tycinkove zelene sú na prd. S týmito skúsenosť teda nemám

ysseba
22. nov 2024

@bambu_lka s tymito nemam ani ja skúsenosť, ale s tymi zelenymi tyčinkovými malm zlé skúsenosti. Dávam foto aké vychádzali mne a tehotná som nebola (overené doktorkou). A keďže je to ten istý výrobca, ja by som bola skeptická aj voči týmto 🤷🏼‍♀️

bambu_lka
autor
22. nov 2024

Tak to boli dosť silne čiarky na to aby žena uverila ze je v tom nechápem na čo to dávajú do trhu zajtra skúsim inú značku lebo ja tiež tomu neverim

ysseba
22. nov 2024

@bambu_lka Ten druhý test oproti prvému ešte aj zosilnel... Vieš ako som sa tešila? 😀 Potom ešte aj ďalšie dni mi vychádzala takáto čiarka a teda už som začala tušiť, že je to alebo hlúposť alebo to nebude prosperujúce tehotenstvo. Iná značka testu snehobiela a krv u doktorky jednoznačne potvrdila, že žiadne tehotenstvo... Je to sila, že? V iný cyklus sa mi veľmi osvedčil dr. Max, ktorý mi už na 9DPO ukázal veľmi slabučkého ducha, ktorý potom pekne silnel. Ale tak možno tehotná si, ešte nič nie je stratené, držím palce 🙂

bambu_lka
autor
22. nov 2024

@ysseba chápem je to fakt že sila ale dakujem vam 🙏😂

bambu_lka
autor
22. nov 2024

❤️ srdiečko tam malo byt

sisska96
22. nov 2024

@ysseba V prípade tehotenstva by nemala byť silnejšia čiarka? Tú skoro ani nevidno nič. Ja som mala normálnu červenú

ysseba
22. nov 2024

@sisska96 ktore myslis? Moje testy, ci autorkin?

sisska96
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sisska96
22. nov 2024

@ysseba No ja osobne na autorkin nič nevidím, a aj na tvojej je veľmi slabá

ysseba
22. nov 2024

@sisska96 Ale tak vidíš tam tú druhú čiarku na mojich testoch. Tak neviem, ale ja čo som mala každý jeden test, tak v príbalovom letáku bolo napísané - jedna čiarka = negatívny, dve čiarky = pozitívny. Nikdy tam nebola žiadna stupnica, že aká silná má byť druhá čiarka aby to bol pozitívny test a kedy je to ešte napriek druhej čiarke negatívny test 😀
A ako "dôkaz" prikladám fotku testu z môjho aktuálneho tehotenstva. Z jednej vzorky moču som robila dr. Max test, je tam úplne slabučká čiarka, ktorú by si asi ty vyhodnotila ako negatívny test. Digitálny hovorí jasnou rečou, že aj tá slabá čiarka znamená tehotenstvo 😉

sisska96
22. nov 2024

@ysseba Wow :o Tu fakt musím sústrediť aby bolo vidno. Digitálny je istota :D

alea42
22. nov 2024

@sisska96 ja vidím druhu úplne pekne 😂

bambu_lka
autor
22. nov 2024

Ono na živo tam je nie je tam úplne ze čiarka ale akokeby duch proste keď som bola prvý krát tehotná tak negatívny je za mňa taký keď tam nie je nič iba tá jedna a na druhej strane biele ani duch nič a čím je žena malo tehotná tým slabšia čiarka ale teraz v poslednej dobe testy duchuju ze aj keď tam je čiarka druha tak tehotná žena nie je naozaj istota je len krv a doktor

bambu_lka
autor
22. nov 2024

A ešte sa chcem opytat clearblue tiež robí ducha ? Alebo ďaleko kanálika ktorý keď je žena tehotna tak zosilnie ? Alebo tam nemá byt ?

vivienkalejova
22. nov 2024

@bambu_lka áno a strašne ja som mala presne ten istý spravila som si ho a boli normálne dve silné čiarky tak som sa zľakla keď že doma máme rok, a pol ročného chlapčeka hneď som išla kúpiť nový clear blue a bola tam len jedna čiarka 😂 ale do dnes nechápem ako mohli byť také silné a s čoho 🤔

bambu_lka
autor
22. nov 2024

Takže je to duch ? Na živo je to viac modré

bambu_lka
autor
22. nov 2024

Test mám tento

bambu_lka
autor
22. nov 2024
anonymgirl16
22. nov 2024

@bambu_lka koľko máš do ms?ci už ti mešká?

bambu_lka
autor
22. nov 2024

@anonymgirl16 už mi meška cca 5 dni

anonymgirl16
22. nov 2024

@bambu_lka Fuh tak myslím si ze už by si mala výraznú čiarku jak som na tomto clearblue mala takto čiarku 5 dni pred ms

anonymgirl16
22. nov 2024

@bambu_lka kup si digitálny clearblue

anonymgirl16
22. nov 2024

Tento si kúp a daj vedieť ❤️držím palce

bambu_lka
autor
22. nov 2024

@anonymgirl16 dobre ďakujem vam zajtra sa ozvem ❤️

bambu_lka
autor
23. nov 2024

Dnes ráno ale výsledok až po 11 min

anonymgirl16
23. nov 2024

@bambu_lka no to vyzerá lepšie a ten digitálny si si nekúpila?

anonymgirl16
23. nov 2024

@bambu_lka a v limite si tam nemala nič?

bambu_lka
autor
23. nov 2024

@anonymgirl16 ten digitálny ešte nie ja som mala do zásoby ešte jeden tento a v limite len slabo priesvitala

anonymgirl16
25. nov 2024

@bambu_lka no ako to vyzerá je niečo nove?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre