Prosim vas je toto normalne ; vcera som si urobila test pepino bol tam duch v limite , dnesny ranny spraveny jasna viditeľná druha ciarka taktiez pepino test. Tak zobrala som si dalsi od dr.max a jasne negativny . Krčok maternice mam nizko , bolesti bruska mavam .prikladam foto
@isadoraisa testovala si sa pred MS?
@isadoraisa akoze toto je riadne fopa . Budem pisat priamo do PEPINO , toto je zavádzanie zien hlavne pre tie ktore túžia po babatku a zbytocne sa tešia 😏
@isadoraisa zato som hned zobrala druhy , no žiaľ ten je uplne negativny . Takze opat tento cyklus nic z toho zbytocne som sa tesila 😢
Mne pepino normalne ukazovali ciarku po meskani par dni
@lenockago počkaj pár dní a otestuj znova.
Skusala som vtedy viac druhov a na kazdom bola extra ciarka viditelna, ze som sa urcite zmylit nemohla 😅
@andulka1988 ked nedostanem mrchu , lebo uz mam bolesti brucha 😏
Keď sa viac mesiacov snažíte o dieťa, kúpte si iný test. Aj dr max ma lacný. Véd o tých pepino sa vie, že ukazujú často dve čiarky aj keď žena tehotná nie je.
@lucia13022023 pouzivam aj dr max
@lenockago tiež odporúčam Inofolic a dobré by bolo aby aj partnera pridal ruku k dielu a tiež nasadil "vitamíny" Folandrol... Lebo nie vždy je na chybe žena, že to nejde ;) ale tri mesiace je málo.. štandardne trvá tak pol roka kým žena otehotnie a po roku už je na čase riešiť vyšetrenia... Viem, že keď je túžba tak sa ide plnou parou... Ale niekedy je to viac na škodu ako na osoh.
Držím palce.
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/nove-pepino-testy-falosne-duchuju/ ahoj, pridaj sa ku nam do skupiny a podeľ sa so svojou skusenostou, ak bude tvoj test falosne pozitívny 🙂
@isadoraisa a toto nemohlo byt biochemicke?
A načo sa robia testy pred meskajucou menštruáciou? Veď snáď až keď mešká ....
@maciatkolulu tak niektore ti vedia zistit tehotenstvo uz pred očakávanou menštruáciou
@maciatkolulu A prečo nie?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lenockago pepino duchuju.... koľko mešká ms? Pri meškaní je najlepšie spraviť clearblue digitálny ten ukáže skoro vždy presne