Otehotneli ste z prerušovaného styku?

nazdravienastastie
8. jún 2020

Caute viem o "kvapocke lasky" a podobne srandy...pisem sem preto ci ste sa niektora REALNE stretli s tym, ze fakt zena otehotnela ked mali prerusovany styk. Citala som ze vela párov na tomto sposobe funguje roky a neotehotnie. Nemyslim teraz ked sa smykne ze neskoro vytiahne. Myslim fakt ze sa spravi mimo takze naozaj cely obsah skonci inde len nie vnutri a predsa zena otehotnela len z tzv.pred ejakulacnej tekutiny. Zaujimalo by ma to lebo takmer kazdy den mavam s partnerom nechraneny styk a stale fungujeme len tak, ze sa spraví mimo mňa. Tak sa chcem "ujistit" ze mozem byt v klude.

januss21
8. jún 2020

@nazdravienastastie kamoška má tak dve dcérky 🤔😄 prvýkrát sme sa smiali že aká náhoda a ten druhý sme už nechápali 🤷🏻‍♀️😂 plodná jak čerešňa

maltulka
8. jún 2020

@nazdravienastastie tiez sme fungovali takto a za mesiac rodim 3 dceru po 11 tich rokoch😀

korunka1
8. jún 2020

@nazdravienastastie že ujistit, ty srandistka 😅😅😂

nikca_123
8. jún 2020

@nazdravienastastie ja mam prerusovany styk so sucasnym partnerom; aj predoslymi cca 12 rokov a ziadne tehotenstvo sa nekonalo. Teraz sa uz snazime; tiez zatial nic 😃

nazdravienastastie
autor
8. jún 2020

@nikca_123 presne preto sa pytam
Lebo viem ze bezne tak ludia funguju a nic😄😄😄

nazdravienastastie
autor
8. jún 2020

@korunka1 napadaju ma niekedy kadejake myslienky🤷🏽‍♀️😂 tak sa radsej pytam ako su na tom ostatne zeny😀

sense
8. jún 2020

Ano

nikca_123
8. jún 2020

@nazdravienastastie Moj gynekolog je nazoru, ze z prerusovaneho styku sa otehotniet neda, len zena si moze byt ista, ze nic... ze chlap to niekedy neustriehne, ale "nestresuje" a vtedy vznikaju vraj deti ;)

korunka1
8. jún 2020

@nazdravienastastie ak chces byť v kľude, tak sa chran. Takto to máš 50:50.
A u nikca predpokladam problem,nie stastie

nikca_123
8. jún 2020

@korunka1 Ziaden problem nemam 🙂

sunny8
8. jún 2020

Fungovali sme 5 rokov a potom som už chcela otehotnieť ..

pininka1
8. jún 2020

@nazdravienastastie roky si sledujem ovuláciu a praktizujeme prerušovaný sex. Ale na 100% by som sa na to nikdy nespoliehala. Dve prvé deti máme plánované, tretie sa podarilo tak, že síce vybral, ale stieklo to tam kde malo. Aj lekár sa mi smial že som super plodná, ale tak raz za 19 rokov jedna takáto záležitosť to je celkom dobrá štatistika 😀😀

rebellefleur
8. jún 2020

@nazdravienastastie - 18 rokov takto fungujem... Nikdy žiadna antika, tiež som plodná jak čerešňa, 3x sme skúšali, z toho 3x na prvý sup sa podarilo, ale mimo toho som neotehotnela nikdy, ved logicky keď všetko ide von, nemáš z čoho ostať tehotná, len treba mať normálneho chlapa, kt vie kedy ho ma vytiahnuť 😀

nazdravienastastie
autor
8. jún 2020

@rebellefleur ano jasne preto to pisem lebo viem ze vytahuje normalne dava si bacha ale vylakalo ma ked som niekde citala,ze proste zena otehotnela aj z tej pred ejakulacnej tekutiny,ze aj ta obsahuje spermie a ze proste moze sa stat

andiee89
8. jún 2020

@nazdravienastastie my tiež prerušovanie niekoľko rokov a v pohode 🙂 ale moja teta takýmto spôsobom otehotnela 3x, dokonca aj moja mama. Sestra sa zas smeje, že vidí trenky a je tehotná, takže iné je to u každej ženy

julianadrx
8. jún 2020

Pri prvej dcérke som mala problém s otehotnením, po sexe nohy vykladala, vankúše pod zadok a kadejaké finty ... po čase to vyšlo. S manželom sme druhé "neplánovali" i keď ja som tajne chcela ... dávali sme si pozor a zrazu bum menzes meškal týždeň, dva až mi to do hlavy nešlo, veď vždy vytiahol ... reku spravím si preistotu test kým pôjdem k MUDr čo sa deje.... a krááásne 2 čiarky vyšli... tak som šla už len pre tehu knižku ... pýtam sa muža, že kedy sa to stalo keď o tom neviem 😀 ... a on že "no kvapka my ušla" , nenapadlo mu, že by som z kvapky otehotnela keď som s tým predtým mala menší problém 🙂 a už sa vytešujeme aj z 2ročného synčeka....

anile12
8. jún 2020

No my sme tak fungovali 7 rokov a teraz sme chceli tak sme sa už snažili a vyšlo nám ale tým prerusovanim sa 7 rokov nič nestalo čiže chcem poukázať na to ze aj keď sme obaja boli v poriadku tak tým prerusovanim sme nič nedokázali

7trisha7
8. jún 2020

My tak fungujeme 7 rokov a kým sme nechceli, tak som neotehotnela 😉 poznám viacerých, čo takto fungujú a neotehotnela žena ak to teda nemali v pláne 😀

guiseppinka
8. jún 2020

Ano, kamoska. Aktualne je okolo 18tt

lucindav
8. jún 2020

@nazdravienastastie my asi 2 roky nic a potom bum, dcéra!! 😁 takze nejak sa podarila..ale boli sme na dovolenke a co-to sme aj po večeroch popili tak nedám ruku do ohňa za to ze mužovi trochu neušlo 😂😂 Synko bol plánovaný a vyšiel na prvý krat takze nam to predtym celkom vychádzalo, teda az na tu dcéru 🤷🏻‍♀️😂

didaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
7trisha7
8. jún 2020

a zabudla som dodať, že vela raz máme ťuťumuťu počas ovulácie 😀 lebo tajne dúfam, že sa mužovi šmykne, hahaha!! 😀 a nikdy nič... vie si dávať riadny pozor 😀

cervenaruza123
8. jún 2020

@nazdravienastastie Tak je to mozne, ale vela ludom to fakt funguje roky. Asi az neviem aka vysoka sanca nebude, ale stat sa moze. Lenze prisne vzate zial ziaden sposob ochrany pred pocatim nie je 100%. Vzdy sa moze stat.

janci05
8. jún 2020

My sme tak fungovali 9 rokov, ale potom som neplánovane otehotnela. Odvtedy používame radšej ochranu.

11iva11
8. jún 2020

Nechápem tejto logike. Buď deti mať ešte nechcem a chránim sa nejakou poriadnou metódou typu kondóm, antikoncepcia. Alebo praktizujem prerušovanú súlož, NO rátam s tým, že sa môže "zadariť." Nikto súdny nemôžu brať prerušovanú súlož ako nejakú spoľahlivú metódu.
A k tým párom, čo tak roky fungujú bez otehotnenia, sú to možno páry, ktoré by všeobecne mali problém spolu počať.

anile12
8. jún 2020

@11iva11 no podľa mňa to tak nieje keďže ako som už písala vyššie tak sme 7 rokov fungovali na prerusovani a posledne mesiace sme sa nechránili a skúšali a sa podarilo čiže sme v poriadku a 7 rokov sa nič nestalo ale keď sme už chceli tak to šlo

tkmama
8. jún 2020

nam uz sa takto podarilo dvakrat😊

daganov
8. jún 2020

@nazdravienastastie moja suseda tak otehotnela. Fungovali tak osem rokov, kým študovali, trocha sa zabývali, potom sa rozhodli mať dieťa, podarilo sa rýchlo a zrazu päť mesiacov po pôrode zistila, že je tehotná. Nechcela tomu veriť, jej manžel už vôbec nie, že je to nemožné, že to majú super nacvičené, no je na svete aj druhé dieťa. Potom už neriskovali. Lekár im to vysvetlil približne takto https://www.rodinka.sk/zdravie/plodnost-zeny/pr...

anjelaa
8. jún 2020

Fungujeme tak 17 rokov. 2 deti planovane, pomimo nic. U nas je to uplne bezpečné, alebo mam len šikovného chlapa 😁

katka2505
8. jún 2020

Existujeme takto už 10 rokov a zatiaľ nič.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre