Neviem čo si mám myslieť - môže to byť falošne pozitívny test?

macka67
18. dec 2018

Ahojte baby. S manželom sa snažíme 2 a pol roka o bábo. 4.12. som bola v CAR, dr povedal, že mi prebehla ovulácia (takže rátam okolo 17-18 dc), dnes som 33 dc, menštruácia nikde.. robila som si najlacnejší test z dmky, nejaký baby top test. nechcela som kupovať drahší, že šak načo budem vyhadzovať za negatívne testy prachy.. tak som kúpila lacné.. hneď sa tam začala robiť druhá čiaročka.. môže to ukazovať falošne pozitívny výsledok? totižto teraz ak dostanem menštruáciu, mám začať brať clostil a idem na IUI. zato som kupovala testy lacné, aby som nejaké mala potom..

macka67
autor
18. dec 2018

tu je fotka.. bolí ma podbruško a kríže ako pred menštruáciou..

simoncik
18. dec 2018

no myslim ze IUI uz absolvovat nemusis. gratulujem. nakoniec sa to postastilo prirodzene. prajem nech vsetko dobre dopadne az do vytuzeneho konca

macka67
autor
18. dec 2018

@simoncik ide mi dnes manžel kúpiť do lekárne nejaké normálne testy.. ja som ešte stále v šoku.. som myslela, že dopadnem tak, že pôjdem na umelé oplodnenie nakoniec 😕

hennyinnsbruck
18. dec 2018

@macka67 toto neni falosne pozitivny test.. Drzim palce aby krasne silnela a bolo vsetko ok🤩😍

simoncik
18. dec 2018

presne tak. nema byt preco falosne pozitivny. takze klud a radost. manzel bude skakat od stastia. no niekedy to trva kym sa postasti.

hanya1
18. dec 2018

@macka67 gratulujem krasne dve ciarocky 😍

pininka
18. dec 2018

Niekedy sa telo umudri tesne pred umelým oplodnenim. Držím ti palce si tehotná. Ja som si vždy kupovala len lacnejšie testy a nikdy sa nemylili. Manžel nech ti hlavne kúpi kyselinu listovú a čím skôr začať brať.

macka67
autor
18. dec 2018

@simoncik no manžel tomu asi tak isto neverí ako aj ja... lebo toho 4tého, keď sme boli v CAR nám oznámil dr, že má len 1,7% spermií normálneho tvaru.. tak ešte musíme dúfať, že ma neoplodnila nejaká vadná.. ak ozaj som tehotná. keď ozaj som tehotná, tak je to vážny zázrak, keďže manžel tie spermie má také aké má.. a ja som bojovala s PCO dlho dlhooo..

macka67
autor
18. dec 2018

@hanya1
@hennyinnsbruck ďakujem.. snáď to dopadne dobre.. a brucho ma môže boleť akoby som mala dostať?

hennyinnsbruck
18. dec 2018

@macka67 mna sice nebolelo(mne nic nebolo) ale ano je to normalne 😊

macka67
autor
18. dec 2018

@hennyinnsbruck nebolí ma stále.. len tak troška pobolieva.. bojím sa ☹ všeličo možné som prečítala tu na fóre, čo sa všetko stalo ženám.. tak mám teraz strach aby to ozaj bolo tehotenstvo a aby to skončilo šťastne 🙏

hennyinnsbruck
18. dec 2018

@macka67 klud... Stres nerobi dobre ani tebe ani fazulke, ale chapem ta aj ja som tak isto bola. Mama ma Furt schladila😂....mas pred sebou dlhu cestu, nemozes mat stale strach...Na rovinu- co sa ma stat stane sa, Strachom to neovplyvnis. Takze si uzivaj tehotenstvo 🤩

kukulienka83
18. dec 2018

Aj kamarátka takto dopadla, tesne pred unelym sa im zadarilo, gratulujem!!

river_song
18. dec 2018

Tak si zober ze aj 1,7% z tých milionov je celkom slušné číslo a stačí len jedna jedina spermia 😏 takze hej, aj zazraky sa deju, gratulujem 👍😏

lubik87
18. dec 2018

@macka67 si tehotná gratulujem :* nech sa bábätko udrží 🙂

lubik87
18. dec 2018

@macka67 si tehotná gratulujem :* nech sa bábätko udrží 🙂

tinatitti
18. dec 2018

Test je pozitivny, gratulujem. Doporucujem necitat ziadne strasidelne fora. Teste sa a nech dr zoberie krv na potvrdenie HCG. Drzim palce, nech vsetko dobre dopadne. Mam radost aj za vas 🙂

macka67
autor
18. dec 2018

Baby ďakujem. Skúsim ešte dnes nejaké iné testy a ak vyjdú aj tie pozitívne, pôjdem zajtra ku gynekológovi 🙂

mimka11111
18. dec 2018

@macka67 gratulujem k tehotenstvu 😉...z testov si nič nerob, tiež som pred týždňom zistila,že som tehu a na jednom type testov čiarocka len Slanická a na inom už riadna kolajnica, takže sa vôbec nestresuj a užívaj si tento požehnaný stav 😍

macka67
autor
18. dec 2018

@mimka11111 ahoj a podbruško alebo kríže ťa nebolia? lebo mňa áno.. ja som zato taká zmätená..

macka67
autor
18. dec 2018

@pininka ďakujem, kys. listovú užívam už dlhšie, pravidelne 🙂

mimka11111
18. dec 2018

@macka67 ano, aj podbruško a kríže, ale tak jemne a este prsia...je to úplne normálne,maternica sa ti rozťahuje 😉

lubik87
18. dec 2018

@macka67 a ohľadom bolesti ..bolelo aj mňa pod bruško ako na menzes len nechodil. Dr povedala že to je uhniezdovanie a prekrvovanie..že to každá cítime inak ale celkovo tieto bolesti som mala cele tehotenstvo aj po pôrode.

simoncik
18. dec 2018

ak ti mozem dat radu s lekarom pockaj. terazcaj tak nic neuvidi. mysli pozitivne. aj to sa stava. aj ked male percento ale je. ber to ako fakt zesi tehotna. a ano bolest v podbrusku je uplne normalna. nemaj strach. prebiehaju zmeny vajicko sa uhniezdilo a meska ti menzes. boleti mozes mat ako na menzes v case edy si ho mala doszat az do 3 mesiaca. ja som to tak tiez mala. neboj sa. davaj na seba pozor a hlavne nestresuj a necitaj hluposti. nikto to nevie ovplyvnit ze sa nieco nepokazi tak len mysli pozotivne. drzim prsty

macka67
autor
18. dec 2018

@mimka11111 ano aj mňa tak pobolieva... ale úplne mi to príde tak, že čoskoro dostanem menštruáciu 😕

macka67
autor
18. dec 2018

@simoncik ďakujem, budem sa snažiť.. ale tak aj tak, pokiaľ to nepotvrdí doktor z krvi, tak sa môžem len pomenej vytešovať

asia83
18. dec 2018

@macka67 Mne moja doktorka povedala, že vadná spermia nikdy neopodní vajíčko. Ak sa niečo stane (potrat, napríklad), tak je to preto, lebo na úplnom začiatku došlo k zlému deleniu buniek zárodku. Myslím, že vaše tehotenstvo bude úspešné. Držím vám palce.

macka67
autor
18. dec 2018

@asia83 ďakujem, tak ostáva len silno veriť, aby to konečne vyšlo.. veď už je po 2 a pol roku na čase hádam 🙂🙏

whatever1
18. dec 2018

@macka67 Ahoj tak to budete mat pekne Vianoce😀🌲.Aj mna tak par dni bolelo brucho ako keby to kazdu chvilu dostanem. Aj krize, ale tie ma pred ms nezvykli boliet. Držím palce nech to vsetko dobre dopadne.

seva22
18. dec 2018

@macka67 blahozelam,si tehotna🙂 ale davaj si teraz dalsie dva mesiace pozor, potrat v prvom trimestri nie je nic neobvykle (vlastna skusenost),ale je kopu zien,ktorym sa to nikdy nestalo,snad budes patrit do tej druhej skupiny😉 mysli pozitivne!!!!!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre