Dobrý deň milé mamičky a budúce mamičky 😉 ...
Chcela by som Vás poprosiť o Váš názor... Snažíme sa o bábätko, posledná mrcha bola 19. 10. 2012, počas víkendu som si spravila 4 testy s jemne pozitívnym výsledkom, všetky testy boli rôznych značiek a na každom bola druhá čiarka viditeľná, ale slabo ružová... Dnes sa mi lekárka k tomu nevedela vyjadriť, tak som si dala vziať krv... Beriem Duphaston a Kyselinu listovú (predpísala mi ich kvôli plánovanému tehu), dnes mi povedala, že mi Duphaston môže zastaviť mrchu (že na čo to beriem) a testy sú možno pozitívne, pretože mám pred ňou... Bola som sklamaná.... Poobede som zisťovala výsledky s krvi, HCG 412... Lekárka mi na to povedala, že NEVIE a lieky mám naďalej brať ako sme sa dohodli 😀... Mám bolesti v podbrušku, čoho sa najviac obávam, ani nie kŕčovité, ale strašný tlak cítim, ktorí mi preráža až do nôh... Akoby ma stále niekto tlačil, "lightsky" povedané....
Aký máte na to názor, alebo skúsenosti??? Podarilo sa???
Ďakujem Vám vopred za všetky odpovede, pekný večer...
@gabrielapatrik Ak mas HCG 412, tak tehotna si. Uzivaj duphaston, setri sa. Drzim palce
@gabrielapatrik pri HCG 412 je tehotenstvo určite ešte kontrolný odber by bol dobrý tak za 2 týždne ak bude stupať si 100% tehulka🙂 a gratulujem
@lucka1987 Ďakujem, veľmi... Moc sa obávam tých bolestí, pretože som o bábätko jedno už prišla :(... Už nechcem viac...
Magnesium si ráno hneď kúpim... Rozmýšľala som nad PN, alebo obmedzení práce, ale neviem či by to pomohlo. Podľa lekárky by som mohla byť tak druhý týždeň tehotná... Pred 17 dňami som cítila OVU... Tak neviem :/... Mám úplne iné pocity pri tomto tehotenstve, ako pri prvom aj strach, obavy, akoby som mala 17 a nič nevedela 😒 ...
@evakva Ďakujem, ďakujem, ďakujem 😉 😉 😉 ...
Si ma potešila...
@elise Ďakujem... 😉
@gabrielapatrik tak to je jasne ze sa bojis.. ja som bola tehu 3 krát. a mám len jedného drobca. raz sa to skoncilo v 10 tt , raz v 5 tt. a so Smejom to bolo rizikove stale.. to magnezium ukludnuje aj maternicu.. skus ist za obvodnou, vymysli, si ze si chora. alebo jej povedz v com je problem a daj sa vypisat aspon na dva tyzdne. a potom dalej uvidis akos a budes citit
Ahoj Gabriela,podla mna si urcite tehotna!držím palce!inak som na tom trosku podobne-posledna menstruacia 18.10.,az na to ze test bol v sobotu negativny! Ale mam vsetky priznaky a normalne mi vobec mezvykne meskat!ráno otestujem znovu..
@lucka1987 Moja lekárka mi navrhla PN, ale nemám do práce za seba náhradu...
@parabolla Držím palce, moc... Potom daj vedieť 😉 ...
@gabrielapatrik Ja som tiez raz potratila a poznam ten strach. Teraz som od zaciatku PN. Treba sa setrit a verit. Viac sa robit neda
@evakva Ďakujem, ešte si to neuvedomujem neviem prečo 😒 ...
@gabrielapatrik No ak nemas za seba nahradu, tak ti zakazu ist na PN ? ved to by teba uz trapit myslim nemalo, ale tvojho zamestnavatela nie ? Tehu a babatko ti je iste prednejsie, nie nejaka nahrada 😅
@lucka1987 Pravda... Budem to riešiť... Ďakujem... Stále musím myslieť na to moje boľavé bruško 😢 ... Na to čo sa môže stať 😖 ... Už mi s toho šibe a to je len začiatok a poviem Ti pravdu, vôbec si to neuvedomujem... Vôbec sa necítim ako tehotná, okrem precitlivelích pŕs...
Ak boli pozitívne tak vyzerá, že sa podarilo. O týždeň, dva, ti dr. určite povie na 100 %. Držím palčeky!
@gabrielapatrik poznam to.. neveris tomu a nepride ti to pravdive.. neboj, po prvom utz si to uvedomis riadne .. aj ked strach stale bude, no ked sa pominie prvy trim, uz to bude uplne ine 😉
Bodaj by si mala pravdu, ďakujem...
podla mna tehotna si. ja som mala prvy odber hcg 264 a som tehotna. kym som mala dalsi odber, tak som si robila obdva dni testy tej istej znacky a tmavli, tak som bola kludnejsia.
@gabrielapatrik mojko ja som mala 4 duchov zakazdym iny den inaznacka, HCG len 33 tusim, ... kramy mi teraz nedosli som podla testu v 6tt, a som uz konecne objednana na gyno,cize sa toooo uuuurcite podarilo aj tebe aj mne :D
Kočky, chcem počuť vás názor ....poslednú MS som mala 28.9., MS mávam tak každý 30-32 deň cyklu...v nedelu sme sa milovali...a odvtedy ma pobolieva podbruško, myslíže si, že sa to môže uhniezďovať vajíčko?a otázka druhá: Ukázal by mi tehot. test či som tehotná?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@gabrielapatrik myslím, že áno.. ja som to mala cez všetky tehu, take neiste.. aj na 34 DC som mala slabych duchov na teste. a potom zas nizke Hcg .. tvoja hodnota HCG zodpoveda priblizne 20 dnu po oplodneni , skus si to vypocitat, c je to mozne.. a asi aj bude teda, ked mas pozitivne vysledky. ja som tiez brala duphaston na otehu.. po roku a pols a zadarilo, ale mne menstruaciu neoddialoval..
a k tym bolestiam, ak mas doma magnezium, kludne si mozes dat 😉