Ahojte baby, mali ste niektora u Millyho celodenne vychaduky pocas Pn v tehotenstve? Pripadne ako ste to mali?
@bambulienka25 su predsa rozne dovody a situacie, to nebolo oredmetom diskusie ze naco
Pretoze mam diagnozy s ktorymi normalne fungujem, pracujem, niekedy je horsie niekedy lepsie.. Avsak keby sa v tehotenstve zhorsia je to samozrejme ina situacia a chcela by som sa tomu vyvarovat a nepchat sa liekmi, co ale neznamena ze by som nezvladla ist na vikend k rodicom ktori ziju daleko alebo niekam do prirody a podobne.
Skratka nechcem 9 mesiacov presediet doma a ani rodinu nevidiet, ked by mi v podstate nebolo zle ani nic
@ayanamirei mam astmu a vysunutu platnicku v chrbte, skus si pozriet o liekoch ktore sa uzivaju na astmu a ich vplyve na plod. Astmu mi zhorsi kazda viroza(cize je potrebne zvysenie davky liekov) , robim v detskom kolektive takze sa tomu nevyhnem, co ale neznamena ze niesom schopna robit nic okrem lezania v posteli. Neviem preco to ma byt hned ze sa mi nechce pracovat, svoju pracu milujem, ale chcem chranit babatko
@bambulienka25 ja tiez pracujem teraz boze 🤷♀️🤦♀️
@bambulienka25 ty sa asi dobre nudis
@bambulienka25 a vraj sa nenudis, ale potrebujes okamzite reagovat niekolko krat vo fore na otazku cudzieho cloveka ktoreho zivot nepoznas a ani ta nemusi trapit aj ked na nu odpovedat nevies, len si ides svoje dokola, neviem kto potrebuje psychiatra.
@tslobik kamoska mala tak, aj tu na fore pisali niektore baby ze mali, len ma zaujimalo ci nema niekto konkrétnu skusenost s tymto lekárom. Ale dakujem 🙂
@bambulienka25 ak v posteli tak by som podla tejto teorie nemala pracocat ani ako netehotna ale vzdy pri zhorseni stavu som sa po par tyzdnoch hrabala co najskor do prace aj ked lekar este odporucal pn, určite niesom nejakx zneuzivac systému, ale toto je uz ine
Ste hnusne na ňu. Pýtala sa na konkrétnu otázku tak chce k tomu aj odpoveď. Aj ja som doma a co je na to.??? Tiež môžem ísť robiť ale tiež pre určité dôvody som doma.
K otázke. Celodenné nechcú moc dávať pretože si to pred komisiou musia obhajovať ak ich príde niekto do ordinácie skontrolovať. No skus poprosiť určite sa nájde riešenie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.