Možné tehotenstvo - biela ryska

13. máj 2022

Ahojte, počas plodných dní som mala chránený pohlavný styk (bez toho aby sa priateľ spravil).Dnes mám 28 deň cyklu a asi 2-3 dni do menštruácie. Tehotenský test mám negatívny. Teda vyskočila mi na ňom biela ryska. Čítala som aj iné diskusie ale odpovede tam boli že je to duch. Tak sa chcem spýtať či vidieť niečo na tomto teste pretože ja vidím bielu rysku. Dosť sa obávam že som mohla otehotnieť.

nina004
13. máj 2022

Nevidím nič.

autor
13. máj 2022

@nina004 ani tu?

mamamasama
13. máj 2022

Negatívny

nika_val
13. máj 2022

Čistý snehobiely negatívny test..
A spýtam sa z čoho si chcela prosim ta otehotniet ked si mala chráneny styk a ešte sa ani priatel nespravil? 😀🤷‍♀️

nina004
13. máj 2022

Na tej druhej by som povedala,že niečo vidím. Ale myslím ,že je veľmi malá šanca ,aby to bol pozit test

jaskolka
13. máj 2022

Nevidím ani náznak ducha, ani bielu rysku. Negatívny test

autor
13. máj 2022

@nina004 je to tenučké a biele takže netuším či to reálne je duch alebo len ryska

domka222
13. máj 2022

Načo si si robila test, keď ste mali chránený styk, neurobil sa a ani menzes nemešká?

diamond007
13. máj 2022

@domka222 asi je nervózna lebo tehotná nechce byt

domka222
13. máj 2022

@diamond007 však sa chránili a ani sa "nespravil" ako tvrdí

diamond007
13. máj 2022

@domka222 ,,kvapka lásky,, Max 😀

autor
13. máj 2022

@domka222 pretože styk vyšiel cez plodné dni a aj napriek tomu že sme mali kondóm tak čo keby.

oli2782
13. máj 2022

Ženy tu žiadna kvapka lásky ani nič. Mali prezervatív a chlap sa ani nespravil. Šanca sa rovná podľa mňa 0

lucia7933
13. máj 2022

tiez nechapem akoze z coho chces byt tehotna, ked ste mali sex tak ako popisujes? 🙈

diewcatqoo
13. máj 2022

To by tie spermie museli mat nejake superschopnosti, aby si dokazala otehotniet z tohto 🙂

banderaska29
13. máj 2022

baby uvedomte si, že aj otehotnieť je umenie. to nie je že zasunie do teba a ty už vyberáš farby kočiara. 😀 .. na to aby si ostala tehotná sa musí spojiť vajíčko a spermia a tomu ste zabránili ako ste mohli...

// - pozitívny
/- negatívny test 🙂

cedulka02
13. máj 2022

Daj sa do kludu, test je negativny. Nie si tehotna.

lucia7933
13. máj 2022

@banderaska29 no co ti poviem..asi poniektorí nedavali pozor na biologii 😂🙉🙊

autor
13. máj 2022

Viem, že tehotenstvo je veľmi málo pravdepodobné ale aj tak sa mierne obavam. Skôr ma vystrašil

autor
13. máj 2022

*skôr ma vystrašil ten test

kitycat
13. máj 2022

mna bavi, ze aspon jedna tu druhu ciarku este vzdy vidi :D

autor
13. máj 2022

@kitycat pozerala som dosť diskusii a keď niekto pridal podobný test tak takmer každý videl ducha

lalenka33
13. máj 2022

Áno, si tehotná, ale keďže do teba vstúpil duch svätý a ten ťa oplodnil ( keďže ste mali kondóm a ešte sa chlap ani nespravil) test je snehovobiely a ešte ani ten duch na ňom nieje.

autor
15. máj 2022

@nika_val možno z predejakulatu, mohla byť mini dierka v kondóme. Ťažko povedať ale snáď mi menštruácia príde

nika_val
15. máj 2022

Joj zlatko.. nebud až tak priliš naivná..takto to naozaj nefunguje..
Z predejakulatu je tažko otehotnieť aj bez kondomu a nie ešte s nim.. a ak by aj bola mini dierka v kondome ty si mysliš že tie spermie v predejakulate čo kružili okolo celeho kondomu len aby našli dierku ako sa dostat do teba?
Ženske vajičko a mužske spermie nie su magnety oni sa nepritahuju..
To nie je take jednoduche aby sa spermie dostali k vajičku...
A dalšia ako vieš že si mala prave vtedy plodne dni? Merala si si bazalnu teplotu? Robila si si ovulačné testy cely cyklus? Alebo ti to len ukazala aplikácia že máš plodne dni?
Ani odhadnut svoje plodne dni nie je take jednoduché pokial si to naozaj podctivo nesleduješ..
Ja som minuly mesiac mala počas tych dni čo mi ukazovala aplikacia že su plodne 4krat nechnený pohlavny styk aj s mužskym ejakulovanim do mňa ...a ms mi prišla tak ako mala ja tehotna nie som
A sme obaja plne zdravy takže v tom problem tiež nie je... ale proste nejaka aplikacia kde si ty nahodiš kedy cca mavás menzes ti nepovie nikdy presne kedy máš plodne dni... to len ako priklad ti píšem
Prestaň sa stresovať lebo stres je to najhoršie čo môžeš pri očakavani menštruacie svojmu telu dať..
Čím viac budeš v strese tym viac ti budu meškať tvoje dni a tym väčší stres mať budeš.. to je ako začarovany kruh potom..
Daj sa do kludu.. tehotna nie si

lucia7933
15. máj 2022

@nika_val 👍...presne tak, otehotniet neni take jednoduche ako si to mnohé myslia... a uz duplom nie s kondomom a bez ejakulatu🙈

lucia7933
15. máj 2022

inak autorka ak ta mozem upokojit, my s priatelom uz asi 5 rokov fungujeme tak ze prerusovany styk uplne bez kondomu a neotehotnela som za tych 5 rokov ani raz ...a to sanca tam je pritom dost vysoka

nina004
15. máj 2022

Nechcem písať ,že otehotnieť je brnkačka ( prvý syn nám trval štyri roky a pomoc CAR),ale tiež sa môže stať hocičo. Teraz sme si dávali pozor, viem presne kedy sú plodné dni,manžel sa urobil mimo a mal ochranu, ja antikoncepciu a aj napriek tomu som momentálne v 7tt. Zakladateľku by som za tému neodsudzovala.

autor
15. máj 2022

@nika_val plodné dni som nemala nijak potvrdené, iba podľa kalendára čiže nemôžem povedať že som mala na 100% plodné dni. Mám 20 čiže v mojom veku otehotnieť nemôže byť zložité a preto som na ihlách

nika_val
16. máj 2022

Ja mám 24.. 3 roky sa nechranime nijak iba prerušovanym stykom z toho rok sa už nechranim ani tak.. a stale nie som tehotna a podotykam ze obaja s partnerom sme na 100% uplne zdraví
Podla toho kalendariku sa neriad plodnymi dňami.. to ukazuje len teoreticky že kedy by mohli byť ale každa žena to ma inak..
Je jedno v akom si veku otehotniet nie je take jednoduche a uz vobec nie ked sa partner ani nespravil.. nestresuj sa..stres je to najhorsie ver mi
Kedy mas dostat ms? Mešká ti?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre