Dobre ranko dievcata ja by som sa chcela opitat?ci sa moze tehotensky test robit aj pocas menstruacie??neviem lebo stymto nemam teda skusenosti budem rada ak mi pomozete a odpoviete vopred dakujem 😉
a ak sa môžem opýtať na čo by to bolo dobré? 😅 tehu test sa robí pri podozrení na tehotenstvo, čiže keď mešká menštruácia. keď sa dostavila tak asi tehotná nie si 😉
Ja som na tehotenské testy minula ... (pozor neplatí čím drahší tým citlivejší - stačí kúpiť ten prúžkový ale treba pozrieť od akej hodnoty Hcg meria) ale ak máš cystu tak môže byť falošne pozitívny. Mne môj gynekológ povedal že keď som si není istá tak nech prídem na krv - jednak je to presnejšie a jedna lacnejšie (u neho za to nič neplatím)! Ak si náhodou aj bola tehotná a krvácaš tak to zisí a možno stihne zastaviť krvácanie... Mám susedu čo do 3mesiaca tehot.testy boli negatívne a krvácala ako pri menzese... radšej choď za doktorom aspon na tú krv.
Mozes, ale vysledok vraj moze byt skresleny😉
co chces testovat pocas menstruacie??? myslis,ze by si mohla byt tehotna a aj napriek tomu menstruovat? v ojedinelych pripadoch to mozne je....test mozes vykonat aj pocas menstruacie.
Je to nezmysel, robiť si cez MS 😉
mozno tu niektore mamicky sklamem s mojou odpovedou,ale robit tehotensky test pocas menstruacie nie je nic ojedinele a uz vobec nie nezmyselne.hodnota HCG v moci nema skresleny vysledok ani pocas krvacania.je to prvy test,ktory lekar spravi pri podozreni na tehotenstvo a nasledne velmi skory potrat . mam s tym skusenost.. aj ako zdravotnik aj ako pacientka.
ved zena moze byt tehu a mat akoze mrchu, nie je to normalne, ale radsej si spravit test a ist dr. aby ked nahodou je tehu zastavil krvacanie....
TO STE ESTE NIKDY NEPOCULI ZE MOZE BYT MENZES AJ PRI TEHOTENSTVE???? 😕 😕
Ano moze byt menzes aj pri tehotenstve, ale su to skor korpulentnejsie zienky a je to tak zriedkave, ze by ma to v podstate ani nenapadlo.
Ak by si aj nasla hcg, pravdepodobne s pri pritomnej menstruacii jedna o mikropotrat. Chces to fakt vediet?
ak mas slabsiu MS a nieco sa ti nezda, kludne testni, pri silnejsej si skor myslim, ze to tehu nebude.
Moja známa mala 5 mesiacov normálny menzes a bola pritom tehu,,,takže možné je asi všetko.
ahoj, ked mas dovod mysliet si, ze si napriek menzesu tehotna, tak kludne testuj 🙂
moja mama mala mrsku az do 4 mesiaca tehotenstva, ja som v 6 TT zacala silno krvacat, kedze som mala pozitivny testik uz okolo 25 dna cyklu, tak som zufala bezala k doktorke s tym, ze to bude asi potrat, dostala som Duphaston a teraz mam krasnu polrocnu bambulku 🙂 . kedze som mavala dlhsi cyklus , tak ked som si to preratala, vyslo mi, ze ak by som nebola tehotna, tak by som mrchu dostala asi vtedy... a keby som predtym netestovala, tak to povazujem za normalnu mrchu...
Nevadi, ze otazka bola polozena v auguste minuleho roka 😀 😉
no ako tak tu citam,,,,niektore nemaju pravdu ze naco si robi test ked dostala menzes a ma podozrenie...ja som tak bola dva krat a a mala som normal 3 dni menzes ako inokedy......to je kazda zena ina 😉
Ahojjte, no ja mam ten isty problem. 14 som mala dostat menstuaciu, ale tri dni pred som si robila testy kazdy jeden den a na kazdom pruzku boli 2 ciarocky aj ked jedna bola slabsia, uplne slabulinka. Napriek tomu som v sobotu vecer zacala krvacam, co je u mna dost divne lebo ja som vzdy dostala menstruaciu nadranom, nikdy nie pocas dna alebo vecer. Volala som lekarovi , ten mi sam povedal, ze moze byt ze som tehotna ale mam si odsledovat to krvacanie. Pripadne spravit este jeden test. Ja mam za sebou 3 potraty a mam dost zniceny aj krcok, takze si myslim ze aj aj ten problem. Aj ked mi teraz na teste neukaze 2 ciarokcy, myslim si ze som zas prekonala potrat, momentalne som v neistote, beriem aj duphaston a stale krvacam. Spravim test a mozno vam potvrdim ze aj pocas krvacania je mozne byt tehotna.
ale môže sa urobiť tehotenský test pri menštruácii pri krvácaní??mám už druhý mesiac klasickú menštruáciu,cyklus 28dní,ale pobadala som plnšie prsia a pobolievajú ma.
to enznamena ze si hned tehotna.aj mna pobolievali prsia ked som mala mrchu a nebola som tehotna
bud uz porodila, alebo kramuje dalej....
ahoj baby prosim vas ak ste niektora skusena stim ze ste si spravili test pri meskani ms a bol poz no ta druha ciara slapsia ale bola tam ako to mam brat takto mi visli 2 beyby tes,a dnes som si robila rano dalsi a tiez visla nie tak virazna ale bola tam a dnes ako som si ho spravila o taku hod nato mi prisli a neviem co si mam otom misliet poradte mi vdaka?
Neviem na co by bolo dobre robit si test pocas ms.nemyslim si ze ste tehotna nakolko sa ms.dostavila...
dobry večer prosim o radu mam menzes od 2januara a este do dnes neskončila robyla som si test vyšiel ze niesom tehotna aj prsia ma bolia test som si robyla 3krat a furt ten isty vysledok poradi mi niekto vopred dakujem
ja som sama dokazom ze som 2mesiace mala menzes a bola som uz tehota 1.5mes.
Dobry den ja mam tiez taky problem. uz 3 tyzdne mi byva ze,prvy tezden to bolo uplne hrozne potm sa mi na dva dni polepsilo a potom to zase zacalo ale uz to bolo lepsie.samozrejme ze som si robila testy a vela.Prvy tezden 2testy vysli nie,o tyzden neskor dalsie dva testy jeden vysiel nie a druhy bol zvlastny lebo druha ciarka bola iba do polky,trety tyden to bolo minuly stvrtok 22.5.2014 som si robila zase dvatesty a vysli mi na oboch ta druha ciarka slabunka. menzes som dostala v sobotu presne na 28den. coz mi chodieval 24den,no ale nevadi.mam normalne silny akovzdy .a dnes som si robila zase test a vysiel mi ze nie. tak neviem ci mi uz z toho nesibe. ci som tehotna alebo nie. Ak ste tu niektora ktora ste mali menzes a boli ste tehotna mali ste skusenost s testom ako ja? Dakujem.Inak uz mam jedno dieta ale to prebehlo uplne normalne.nedostala som menzes a test vysiel.takze teraz neviem co si mam mysliet.
ahojte ...chcem sa spytat ze ked mam menzes ci mozem byt tehotna...uz som pribrala 2kg mam vecsie brusko je mi nevolno ale nezvracia stale musim nieco papat.. od piatej rano nieco chrumem... lenze nemam kedy ist ku doktorke mam si urobit tehotensky test???aj napriek menzesu? 😕
Ano mozes si ho urobit
Samozrejme ze si test mozes spravit 😉
Mamicky poradte mi ms som dostala bv nedelu a utorok mi ukoncila ci mozem byt v tehu ked mi mala v nedelu silne a pondelok slabe dakujem a ci mozem robit teh.test.
ahoj baby ja mam ten isti problem menstruaciu som mala dostat 17.02 vten den 😒 som mala len spinenie hnede a na druhi den mi prisla mrcha ☹ neviem co stim ale mislim ze asi budem v tom napriek mrche co poviete mam skusit tehotensky test pocas mrchi
Ahojte ja som mala 7 dostať mrchu ale neprisla,robila som si tehu test a raz vislo neg.a dva krat pozitivny. Na 5 deň som isla ku dr.kde ma akurat visetrila a povedala že vsetko je v poriadku ale na ultrazvuku nebolo nič vidno. Tak mám prísť v polovici júna,ale dnes to je 14 deň a mne prisla mrcha co myslíte som tehotná a je to normálne lebo nie som alebo covto je vlastne. Pri prvom tehu som mrchu nemala.tak neviem. Prosím poraďte. Dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Sama píšeš že máš mrchu, tak prečo tehotenský test?? 😕 😕
ale v každom prípade môžeš, len podľa mňa to bude s najväčšou pravdepodobnosťou zbytočné 😅