Dobry den ... chcela by som sa opytať vas na take otazky 🙈...vcera som mala pohlavny styk a muz sa do mna urobil ale po tom som isla hned na wc a dnes som sa okupala a este dnes som mala dostat menzes ....nemozem ostat tehotna nie?? Lebo to fakt nechcem.. 🙈🙈
A ako s tým súvisí to, že si šla na wc a na druhy deň si sa umyla? 🤔
Keď nechceš byt tehotná používajte antikoncepciu
@mirkastevko ist na wc a sprcha neovplyvní vnik spermií k vajíčku, on ti vstrekol tie spermie do maternice a moč rúra je inde a sprchu až do maternice nedáš. Tak bud tbl PP alebo vydrzat a nabudúce dajte ochranu keď nechceš byt TT, a závisí aj od toho či máš PD alebo ND
@mirkastevko Pred ms určite nie je ovulácia,min.10dní dozadu max 14dní do ms býva ovu niektoré majú ovu počas ms.Tak určite nie si tehotná.
@alison11 každá má inak ovu tak môže klidne pred ms
Takúto diskusiu by si mal prečítať kazd kto je proti sexuálnej výchove na školách
Urobil sa do mna a potom som šla na wc …..
kamarátka nemohla otehotnieť, tak to skúsili počas ms, otehotnela na prvýkrát
@alison11 no to by si bola veľmi prekvapená, koľko žien má ovulaciu tesne pred alebo po ms.
@alison11 no jasné, moja sestra presne takto otehotnela, že veď už zajtra dostaneš ms, tak máš neplodne dní a už nedostala 😅
@janickacrazy ono v podstate zajtra môže ms ešte normálne dostať a ďalšiu už nemusí
Môžeš ostať tehotná. A nepomôže ze si šla na wc a okupala sa. 😁👍
@mirkastevko ty vis o tom, ze zena ma dole 3 dierky? Jednu na kakanie, jednu na vyrobu deti a jednu na curanie. Spermie sa zvycajne davaju do dierky na vyrobu deti a vymocit sa im nezabrani aby sa nedostali do maternice. Dokonca ani kupel, pretoze tie, ktore sa do maternice dostali tam ziadna voda zo sprchy ani z vane nepomoze.
Prepáč, ale čo má s tým wc a kúpeľ? Či si myslíš, že si ich kúpeľom vyplavila a na WC vyčúrala? Spravil sa predsa do diery vedľa 🤦♀️
@mirkastevkona takéto nehody existuje tabletka, utekaj do lekárne, užiť ju môžeš do 72 hodin od pohlavného styku.
Spermie z tela nevycikas ani neumyjes.
mozes byt tehotna. zenske telo dokaze divy, a niekedy pride ovulacia na nejaky iny popud ako podla kalendara.
moja kamaratka presne takto isto otehotnela
Mňa by zaujímalo koľko rokov ma žena, ktorá položí takúto otázku 🤦🏼♀️
Ľudstvo fakt osprostieva, iné slová na to už ani nemám
@mirkastevko toto sa pyta zena, ktora uz jedno dieta ma ?? 🙈
Keď máš nechránený styk, tak vždy môžeš ale nemusíš ostať tehotná.... Takze môžeš vziaz tabletku po, 72hod od styku ešte neprešlo a nabudúce treba použiť ochranu ak chceš mať pohlavný styk a nechceš byt tehotna
@mirkastevko to bol tvoj prvy sex?
A vies, ze pipik sa strka inam ako od kial cikas?
@pribinak a este aj do sprchy na druhy den 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
pre dobro ludstva dufajme, ze ti pridu kramy a tehotna nebudes🙏
Baby úprimne ja čakám kedy ona vymaže účet 🤣🤣🤣 som jediná kt to myslí?? 🤣🤣🙈
@stellarstar možno nevie ako sa to robí 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mirkastevko keď si tento mesiac už mala plodné dní, tak by si nemala. Ešte môžeš vziať pre istotu tabletku po