Ahojte,prosím o seriózne odpoveďe. Som ešte panna, v 17tich , s priatelom nechceme začať so sexom skôr ako v 18tke. Zatiaľ boli iba "ručne práce". Ale i tak sa pýtam, môžem byť tehotná??? Priateľ urobil seba a potom mňa, Mohlo sa niečo dostať aj dnu?
@taniknik - jedine ak bol spln a pod oknom ti kvitli stvorlistky 😀 a akoze priatel naprv seba a potom az ty? To kde sme? 😲 ts ts ts
ale teraz vazne - bud odbehni na najblizsiu ZS a pozicaj si Biologiu pre 7. rocnik alebo si to vygugli alebo si precitaj Bravo. Len prosim Ta nerob nieco, o com nic nevies.
@sedmikraaska Tvoja odpoveď ma zabila 😀 Konec toto.....
nejake vtipne temy zasa.....
@taniknik seriózne ti odpovedám, že nemôžeš. Ale odporučila by som ti aj tvojmu priateľovi , aby ste si najskôr naštudovali čo je podstate je sex aké má následky, tehotenstvo, pôrod, dieťa, zodpovednosť voči partnerovi/ke a voči dieťaťu a potom by ste sa mali o tom porozprávať a až nakoniec riešiť sex a "ručné práce" , aby sa Vám to náhodou nevyšmyklo spod kontroly. 😉
baby no tak!...jasne ze mozes!aj ja poznam jednu pani,ktora mala uz dieta jedno a jej MLADSIA sestra mi bola kamoska.podotykam,ja som mala 16 a ta jej sestra 14.Ta M A T K A mala uz cez 20 a zaj...la,ze-prehltla som semeno.dufam nebudem tehotna!!!...takze zarty nabok.urcite si v tom.kupuj vybavicku.a mozem ti aj venovat.si skolopovinna.poskladame sa ti. . . xexe ina truba.hlavne ze NEZNA MAPU,ale na kona trafila zaba.
@taniknik urcite si tehotna a bude z toho palculienka 😅
Na tehotenstva staci jedna spermia na spravnom mieste v spravnom case.
@taniknik Mala si davat lepsi pozor na biologii... O tom, ze tie ciperky sa dostanu na rande s vajickom sa ani zmienovat nebudem. Miesto najblizsich 2 hodin s priatemi na fb si precitaj toto: http://cs.wikipedia.org/wiki/Spermie
A vobec venuj cas vzdelavaniu o sexe. Mas este cas veci dostudovat.
@mimka11111 sexovanie je triedenie kurciat podla pohlavia
zdroj: slovnik cudzich slov - az druhy v poradi je uvedeny vyznam sulozit 😀 😀 😀
Celé zle...
@kaktusik007 😕 ta co, slipka jak slipka,ne? 😀
@mimka11111 si zabila
samozrejme, že váhaš. Naposledy sa to udialo pred 2014 rokmi a nazvalo sa to nepoškvrnené počatie. Tak pozor pozor, aby si nevošla do dejín ľudstva.
haaa, dalsia do mojho sukromneho rebricka : "TOP otazky na Koni " , vyhrala si 1. miesto s touto otazkou 😀
no ved aj panna Maria otehu bez sexu, tak mozno sa to stane aj Tebe 😉
Ak skusis "rucne prace" typu zehlenie,vysavanie,umyvanie riadov,z toho tehotenstvo urcite nehrozi...pomozes mame,usetris si starosti aj vysmech na mk..,
to radosť čítať tieto odpovede. joooj, jak dobre som sa zasmiala. Ďakujem 😀
Ako v tom vtipe : rozprávajú sa dve spermie, že ako dôjde k oplodneniu ?
- budeš sa rýchlo ponáhľať a potom si kvokneš do čiernej dierky a budeš čakat čo sa stane.
Spermia rýchlo uteká, kvokne si do čiernej dierky a čaká. keď ani po dlhej chvíli sa nič nedeje, pýta sa:
- čierna dierka ty si kto?
odpoveď: - ja som zubný kaz
😀
Troska vtipu na vecer....odporucam, radsej nic neskusaj ani v18 tke,,radsej zbehni do knoznice,pozicaj si zdravovedu a douc sa....🙂
začali nejaké prázdniny dnes?
Uz chapem, ako to myslela ta holka Invisible, ze si davali pozor a zaroven sa vzdy chranili, zacali so sexom na jej sestnaste narodeniny a ona je teraz tehotna. Asi sa tiez najskor spravil on a potom spravil pri rucnych pracach ju. Tam bude pes zakopany. 😀
Sorry holka, ale na toto od dospelych mamiciek seriozne odpovede necakaj. Na toto sa dockas tak maximalne vysmechu a odporucani, aby si co najskor zacala so sexualnou vychovou seba aj partnera. 😖 Evidentne mate co dohanat.
asi zase nejaký kazišuk, čo sa doma nudí.... 😕 😕 😕 😕 😕
človek sa tu aj ľahko pobaví 😀
Ale ste hnusne, nemusite sa jej vysmievat. Zeny zeny ale ste zlomyselne,asi ste zabudli ze ked ste mali 17 tiez ste urcite pekne poniektore stresovali 🙂
Mozes, glupe kravy sa rozmnozuju aj delenim.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@taniknik seriozne ti odpovedám....ked nevieš,ako sa sexuje, tak nesexuj......platí to aj pre "ručné práce"