Môžem byť tehotná, keď sme nemali sex?

taniknik
28. jan 2014

Ahojte,prosím o seriózne odpoveďe. Som ešte panna, v 17tich , s priatelom nechceme začať so sexom skôr ako v 18tke. Zatiaľ boli iba "ručne práce". Ale i tak sa pýtam, môžem byť tehotná??? Priateľ urobil seba a potom mňa, Mohlo sa niečo dostať aj dnu?

mimka11111
28. jan 2014

@taniknik seriozne ti odpovedám....ked nevieš,ako sa sexuje, tak nesexuj......platí to aj pre "ručné práce"

luba28
28. jan 2014

@taniknik nie,nemozes,....

sedmikraaska
28. jan 2014

@taniknik - jedine ak bol spln a pod oknom ti kvitli stvorlistky 😀 a akoze priatel naprv seba a potom az ty? To kde sme? 😲 ts ts ts

ale teraz vazne - bud odbehni na najblizsiu ZS a pozicaj si Biologiu pre 7. rocnik alebo si to vygugli alebo si precitaj Bravo. Len prosim Ta nerob nieco, o com nic nevies.

xmischelkax
28. jan 2014

@sedmikraaska Tvoja odpoveď ma zabila 😀 Konec toto.....

standu
28. jan 2014

nejake vtipne temy zasa.....

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
m_ij_ka
28. jan 2014

@taniknik seriózne ti odpovedám, že nemôžeš. Ale odporučila by som ti aj tvojmu priateľovi , aby ste si najskôr naštudovali čo je podstate je sex aké má následky, tehotenstvo, pôrod, dieťa, zodpovednosť voči partnerovi/ke a voči dieťaťu a potom by ste sa mali o tom porozprávať a až nakoniec riešiť sex a "ručné práce" , aby sa Vám to náhodou nevyšmyklo spod kontroly. 😉

trasko
28. jan 2014

baby no tak!...jasne ze mozes!aj ja poznam jednu pani,ktora mala uz dieta jedno a jej MLADSIA sestra mi bola kamoska.podotykam,ja som mala 16 a ta jej sestra 14.Ta M A T K A mala uz cez 20 a zaj...la,ze-prehltla som semeno.dufam nebudem tehotna!!!...takze zarty nabok.urcite si v tom.kupuj vybavicku.a mozem ti aj venovat.si skolopovinna.poskladame sa ti. . . xexe ina truba.hlavne ze NEZNA MAPU,ale na kona trafila zaba.

zuzkaanicka
28. jan 2014

@taniknik urcite si tehotna a bude z toho palculienka 😅

zita19
28. jan 2014

Na tehotenstva staci jedna spermia na spravnom mieste v spravnom case.
@taniknik Mala si davat lepsi pozor na biologii... O tom, ze tie ciperky sa dostanu na rande s vajickom sa ani zmienovat nebudem. Miesto najblizsich 2 hodin s priatemi na fb si precitaj toto: http://cs.wikipedia.org/wiki/Spermie
A vobec venuj cas vzdelavaniu o sexe. Mas este cas veci dostudovat.

kaktusik007
28. jan 2014

@mimka11111 sexovanie je triedenie kurciat podla pohlavia

zdroj: slovnik cudzich slov - az druhy v poradi je uvedeny vyznam sulozit 😀 😀 😀

martina2006
28. jan 2014

Celé zle...

mimka11111
28. jan 2014

@kaktusik007 😕 ta co, slipka jak slipka,ne? 😀

kaktusik007
28. jan 2014

@mimka11111 si zabila

flower72
28. jan 2014

samozrejme, že váhaš. Naposledy sa to udialo pred 2014 rokmi a nazvalo sa to nepoškvrnené počatie. Tak pozor pozor, aby si nevošla do dejín ľudstva.

nicky182
28. jan 2014

haaa, dalsia do mojho sukromneho rebricka : "TOP otazky na Koni " , vyhrala si 1. miesto s touto otazkou 😀

andie25
28. jan 2014

no ved aj panna Maria otehu bez sexu, tak mozno sa to stane aj Tebe 😉

mata128
28. jan 2014

Ak skusis "rucne prace" typu zehlenie,vysavanie,umyvanie riadov,z toho tehotenstvo urcite nehrozi...pomozes mame,usetris si starosti aj vysmech na mk..,

renka40
28. jan 2014

to radosť čítať tieto odpovede. joooj, jak dobre som sa zasmiala. Ďakujem 😀
Ako v tom vtipe : rozprávajú sa dve spermie, že ako dôjde k oplodneniu ?
- budeš sa rýchlo ponáhľať a potom si kvokneš do čiernej dierky a budeš čakat čo sa stane.
Spermia rýchlo uteká, kvokne si do čiernej dierky a čaká. keď ani po dlhej chvíli sa nič nedeje, pýta sa:
- čierna dierka ty si kto?
odpoveď: - ja som zubný kaz
😀

lucifera
28. jan 2014

Troska vtipu na vecer....odporucam, radsej nic neskusaj ani v18 tke,,radsej zbehni do knoznice,pozicaj si zdravovedu a douc sa....🙂

gubcikova
28. jan 2014

začali nejaké prázdniny dnes?

kofoluska
28. jan 2014

Uz chapem, ako to myslela ta holka Invisible, ze si davali pozor a zaroven sa vzdy chranili, zacali so sexom na jej sestnaste narodeniny a ona je teraz tehotna. Asi sa tiez najskor spravil on a potom spravil pri rucnych pracach ju. Tam bude pes zakopany. 😀
Sorry holka, ale na toto od dospelych mamiciek seriozne odpovede necakaj. Na toto sa dockas tak maximalne vysmechu a odporucani, aby si co najskor zacala so sexualnou vychovou seba aj partnera. 😖 Evidentne mate co dohanat.

kofoluska
28. jan 2014

@gubcikova Ty a vies ze neviem, ci coskoro nebudu polrocne? :D

gubcikova
28. jan 2014

@kofoluska neviem,ale dnes ma zarážajú otázky teda riadne a nielen od takýchto báb,ale aj od dospelých žien

kofoluska
28. jan 2014

@gubcikova Tiez sa miestami nestacim cudovat. Asi boli erupcie na slnku.

tamarka
28. jan 2014

asi zase nejaký kazišuk, čo sa doma nudí.... 😕 😕 😕 😕 😕

jaanuska01
28. jan 2014

človek sa tu aj ľahko pobaví 😀

renka40
28. jan 2014

@kofoluska ivisible je už tehotná. Táto sa ešte len bojí 🙂 ja si myslím, že chyba bude predsa v škole. Zlý výklad látky a učitelia nedávajú žiadnu ani názornú ukážku ani prax... Mali by vylepšiť učebné osnovy 🙂

lenocka123
28. jan 2014

Ale ste hnusne, nemusite sa jej vysmievat. Zeny zeny ale ste zlomyselne,asi ste zabudli ze ked ste mali 17 tiez ste urcite pekne poniektore stresovali 🙂

kleofaszkutya
28. jan 2014

Mozes, glupe kravy sa rozmnozuju aj delenim.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre