ahojte chcela by som vediet vas nazor 8.11 sme sa s manzelom milovali beriem hak dva krat som mala menzes nakolko mam stale pocit ze som tehotna mam nafuknute brusko bolia ma prsia podbrusko krize ja neviem ci si to namyslam alebo to tak je robila som si dva krat test a nic pri prvom synovi som nic take nemala v decembri som bola velmi chora vybrala som dvoje antibiotika plus ma bolel zaludok a lieky na hlavu ani nepocitam mam strach ze ked som aby sa nieco nestalo dakujem za odpovede
2 x si mala menzes a 2 x Ti vyšiel negatívny test - podľa mňa na 100% nie si tehotná.
Tak vysmiat by tá nemal, niečo s tebou nie je v poriadku keď sa cítiš tak ako sa cítiš a doktor je ten ktorý má pomáhať nie? My ti tu to tvoje,, možno,, tehotenstvo nepotvrdime
ako dlho beries HAK? mozes mat problemy aj z nej, ak ti "nesadla"
daj si fenyklovy caj, mozno sa len potrebujes vypurat 😉 Chod k doktorovi tu ti baby vela neporadia a co sa tyka toho ze sa bojis kvoli liekom.,... vela zien na to prislo az v neskorsich tyzdnoch a kym to nevedeli tak sa tiez nestravovali ani nezili boh vie jak zdravo ( cest vynimkam samozrejme)
@hviezdicka111 vyse roka a nikdy som nemala starosti len mam slabu imunitu stale mi nieco je
@renata5 ja som brala 7-8rokov..posledne asi 2roky iny druh...ale ten mi po cca roku zacal robit sarapatu... 😀 byvalo mi zle od zaludka atd.... ale teda na tvojom mieste by som urcite isla k doktorovi..tehotna podla mna nebudes....ale moze tam byt nejaky iny problem....
@renata5 presne tak, nesadla ti Hak..A nikto sa ti tu smiat nebude.
@renata5 mas negativne testy, pravidelny menzes. preco vobec uvazujes nad tym ze by si mohla byt tehotna? od 8.11. je velmi dlha doba ... to by testy boli uz davno pradavno pozitivne...
mna skor zarazilo ze mas manzela a naposledy ste mali sex zaciatkom novembra 😖 😲 😕 😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Prečo nejdes k doktorovi nech ti to potvrdí/vyvráti?