Môžem byť tehotná i napriek antikoncepcii a menzesu?

renata5
5. jan 2014

ahojte chcela by som vediet vas nazor 8.11 sme sa s manzelom milovali beriem hak dva krat som mala menzes nakolko mam stale pocit ze som tehotna mam nafuknute brusko bolia ma prsia podbrusko krize ja neviem ci si to namyslam alebo to tak je robila som si dva krat test a nic pri prvom synovi som nic take nemala v decembri som bola velmi chora vybrala som dvoje antibiotika plus ma bolel zaludok a lieky na hlavu ani nepocitam mam strach ze ked som aby sa nieco nestalo dakujem za odpovede

loginout
5. jan 2014

Prečo nejdes k doktorovi nech ti to potvrdí/vyvráti?

renata5
autor
5. jan 2014

@loginout a co mu mam povedat co ked ma vysmeje

luba28
5. jan 2014

@renata5 chod na gyndu,ale mozno si prechladnuta,....

jaaty
5. jan 2014

2 x si mala menzes a 2 x Ti vyšiel negatívny test - podľa mňa na 100% nie si tehotná.

renata5
autor
5. jan 2014

@loginout bojim sa ze ked to tak je ci bude male v poriadku ked som brala tolko liekov

renata5
autor
5. jan 2014

@jaaty vcera som tu citala ze jedna tu mala menzes az do 4m a az potom zistila ze je tehu

billam
5. jan 2014

@renata5 preboha!!! Prečo by ťa vysmial???? Fakt nechapem.

renata5
autor
5. jan 2014

@luba28 ved aj pijem urologicky caj pretoze ta bolest s podbruska mi ide do noh ked si dam caj tak bolesti prejdu ale brucho mam tvrde nafuknute

adeala
5. jan 2014

@renata5 lekár, ktorý ťa vysmeje, nie je lekár, ale debil. V tom prípade vezmi kartu a zmeň lekára. A myslím, že na tomto nie je nič, prečo by ťa mal niekto vysmiať. Keď máš pocit, že nie si ok, tak choď k lekárovi. Je to normálna vec.

jaaty
5. jan 2014

@renata5 ale test určite negatívny nemala 😉

renata5
autor
5. jan 2014

@billam ja uz ani sama neviem uz som s toho na nervi normalne lezim a citim bublinky v bruchu hovorim na hlavu

renata5
autor
5. jan 2014

@jaaty bol negativny

katren
5. jan 2014

@renata5 akoze od 8.11 ste sa nemilovali? to by si mala uz riadne kolajnice...podla mna tiez nie si tehotna...ale najlepsie ti povie dr....povedz. mu co si napísala nam...nič iné neostava 🙂

loginout
5. jan 2014

Tak vysmiat by tá nemal, niečo s tebou nie je v poriadku keď sa cítiš tak ako sa cítiš a doktor je ten ktorý má pomáhať nie? My ti tu to tvoje,, možno,, tehotenstvo nepotvrdime

billam
5. jan 2014

@renata5 a co si myslíš, co ti tu napíšu...že si...alebo nie si? A podla toho sa zariadis?...hybaj v utorok na gyndu!!!

renata5
autor
5. jan 2014

@katren manzel je odcestovany za pracou asi najlepsie bude ist

katren
5. jan 2014

@renata5 bublinky v bruchu su creva a plyny, nie babo...ved to by si tak skoro necitila...

zita19
5. jan 2014

@renata5 presne to co si tu napisala povies dokimu... alebo nepovies nic, len poves nech ta kukne, lebo sa necitis dobre a mas bolesti v podbrusku... Niet pomoci, tu ta nikto nevysetri... Krystalove gule dosli po Vianociach, len su Made In China a nejake su chrobacne...

renata5
autor
5. jan 2014

@loginout mna trapi aj to ze ked ani co bude s malym nakolko tie lieky nechcem si to zatial pripustat

hviezdicka111
5. jan 2014

ako dlho beries HAK? mozes mat problemy aj z nej, ak ti "nesadla"

mimake
5. jan 2014

daj si fenyklovy caj, mozno sa len potrebujes vypurat 😉 Chod k doktorovi tu ti baby vela neporadia a co sa tyka toho ze sa bojis kvoli liekom.,... vela zien na to prislo az v neskorsich tyzdnoch a kym to nevedeli tak sa tiez nestravovali ani nezili boh vie jak zdravo ( cest vynimkam samozrejme)

renata5
autor
5. jan 2014

@katren ved toto ja mam stale nieco v oktobri som bola strasne prechladnuta vybrala som tiez dvojo antibiotik v decembri tiez stale mi nieco je krv mam v poriadku preventivka v poriadku

renata5
autor
5. jan 2014

@hviezdicka111 vyse roka a nikdy som nemala starosti len mam slabu imunitu stale mi nieco je

renata5
autor
5. jan 2014

@mimake vies co asi aj toto som potrebovala pocut ked to neprejde do utorku zavolam objednam sa

hviezdicka111
5. jan 2014

@renata5 ja som brala 7-8rokov..posledne asi 2roky iny druh...ale ten mi po cca roku zacal robit sarapatu... 😀 byvalo mi zle od zaludka atd.... ale teda na tvojom mieste by som urcite isla k doktorovi..tehotna podla mna nebudes....ale moze tam byt nejaky iny problem....

anjelicek26
5. jan 2014

@renata5 presne tak, nesadla ti Hak..A nikto sa ti tu smiat nebude.

maznacik007
5. jan 2014

@renata5 mas negativne testy, pravidelny menzes. preco vobec uvazujes nad tym ze by si mohla byt tehotna? od 8.11. je velmi dlha doba ... to by testy boli uz davno pradavno pozitivne...

mna skor zarazilo ze mas manzela a naposledy ste mali sex zaciatkom novembra 😖 😲 😕 😅

luba28
5. jan 2014

@renata5 moze ist o zapal mocovych ciest,este skus cierne pivo,...a ak nic tak chod k lekarovi,ale skus obvodaka a ten nech zvazi,ze kde ta posle,....alebo urinal tabl.su fajn

katka1981
5. jan 2014

@renata5, lekar ta urcite nevysmeje. JA ked som brala HAK, stale sommala pocity ake popisujes. Ked tak mu povedz ze ches aby ti zobral krv, ze ti vysiel pozitivny test, ked uz mas problemy povedat pravdu. Aak by ta vysmial, zmen lekara. Nic nenormalne mu nejdes povedat.

katka1981
5. jan 2014

@renata5, u obvodnej si daj zobrat krv, ci nemas plucne chlamydie, tam sa robi test aj na mykoplazmy, cierny kasel, mozes mat aj vsetko dokopy, je toho vela a vobec sa neboj, ved si nikomu nestrihala vyrazku na jazyku ani nic podobne. Neboj sa.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre