Secky testy čo som naposledy skúšala a včera na večer o 20:00 som robila mamatest comfort a ten bol sa mi zdalo duch ale asi negatívny alebo moc premočené myslíte že toto sú secko duchy alebo sú pekné čiarky
Len na tomto nič nieje myslite že môže byť aj tak alebo ako to mám brať neviem či ich môžem veriť
A uz ti meska ms ? Tento je negativny
@dadka1997 áno meskaju
Secky… gratulujem 🍀🍀 nie si tehotna
@cyberk túto nemôže nigdo nič dať lebo ohľadne testov lebo hneď len posmesne komentáre
@dadka1997 ten som robila večer to nevadi
Urob o 2 dni a uvidis
Rob iba z ranného moču... kolko dni meska ? môže ist aj o biochemicke
Ak su ozaj robene lazdy držuhy den tak netmavnu ako maju, skor to bude biochemicke…
@dadka1997 mešká asi 7 deň ale pri malom keď som si robila tak som bola už dva mesiace a test mi ukázal to isté čo pepino čo mám aj na ft možno ešte aj slabšiu
@butterflyeffect zle sú uložené ten modrý cler blu je ako predposledný a od spodu to je ten spodný je ako prvy
Mne to aj tak pride dost slabe tmavnutie, no uvids nasledujuce dni.
@butterflyeffect nieje každý z ranného mocu
Zatial nič nie je stratené, držím palce
@dadka1997 ďakujem
Toľko testov som si za celý život nespravila😂
@kikusenka1 😂😂😂vidíte aj taký ľudia sú to len preto aby som mala istotu len neviem či im môžem veriť im
Ja skôr odporúčam digitálny clearblue . Tam to budete vedieť aj cca týždeň počatia ukáže. Skúste ten. Keď 7 dní meškajú tak by mali byť čiarky jasné. Mne meškala deň spravila som si test a čiarky som mala také ze by ich aj slepý videl
@kikusenka1 takto vám poviem pri synovi sám mala pepino test ako je aj na fotke a slabulinka čiarka moc a išla som dr povedal že nič nevidí zobral krv a to bolo pozitivne ale to som už bola dva mesiace takže môže byť že hcg stúpa pomalšie??
Hcg sa pri zdravom tehotenstve zdojnasovuje kazdych 48-72 hodin, preto by malo byt vidiet to tmavnutie aj na testoch. Ak stupa hcg polmalsie tak to nasvedcuje ze to nebude prosperujuce tehotenstvo. Najlepsie je preto testovat vzdy rano z ranneho mocu kazdy den albo obdwn aby si vedela porovnat. Alebo ist na krv
@butterflyeffect bola som u dr ale krv mi odmietla zobrať že oni krv na hcg neberú že to má rovno objedná lebo aj tak by dr nevidela ešte nič takže takto to je
Ešte vyskúšaj aspoň 20 testov......
@sisska96 aj keď 30 o tebe som už čítala ako tu píšeš niektorym moja vec koľko ich spravím nemyslíš??
Kľudne aspoň v lekárni budú mať dobrý príjem 😉
Vôbec nevidím problém že si robíš toľko testov , to len po niektoré si nevidia od nosa a žijú negatívne . Neboj čoskoro to bude ono 🙂 a možno už aj si 🙂 držím palce
Clearblue včasný po 10minutach ukáže vždy čiarku. Skús iný test
@sisska96 eeej, pamätaj si jednu vec.
Nesud lebo budeš súdená...
Nech si robí testov koľko chce, čo ty vieš koľko sa snaží, koľko mala potratov? Nevieš, tak keď nemáš povedať niečo pekné, buď radšej ticho....
Alebo čo dáš, to sa ti vráti...
Aby si ešte raz aj ty netestovala takto...
,žiadna to nezačne robiť len tak z dlhej chvíle ..
Drž sa
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
vyzerajú pozitivne, no od peknych čiarok to ma ďaleko
.. ale nechapem preco tak vela testuješ? Najlepšie je testovať každý druhý deň, vtedy aspon zistiš, či testy pekne tmavnú