Ahojte dievčatá vidíte tam aj vy toho ducha ??
MS mi začne iba o 3 dní
Za každú odpoveď ďakujem ❤️
@listy456 kde? 😁 škoda že foto nejde zväčšiť
@stellarstar určite áno 😊
@lusssiaa daj foto ešte raz do komentu lebo v príspevku nejde zväčšiť a ja tam fakt druhu čiarku nevidím
@stellarstar je taaam taka jemnucka, na tejto druhej fotke uz skoro vobec nevidno ale je tam aj ked slabucka, ked upravis kontrast tak vidno lepsie
@listy456 kontrastom sa čo mení? Nič 😬
@lusssiaa sorry ale je to negatívny test. Testuj o 3 d keď ti je meškať
@stellarstar konrast, ostrost, expozicia aj tiene ti vyzdvihnu farby, ktore na fotke nie su moc vidno. Cize tu slabucku ciarku to vytiahne na povrch. Ani jedna z nas nevie s istotou povedat a ciarka tam je, cize za negativny test sa to povazovat neda.
@listy456 naj bude ked si kočka urobí test v dňa meškania ms. Nevidím dôvod testovať pred MS a potom tu baby vyplakávaju že mali jemnučko pozitívny test či ducha sa už tešili že sú v tom a bum bác ms prišla a šlo o biochemické tt. Takže tak a preto je vždy naj az v čase meškania ms robiť test
@stellarstar
@stellarstar Skúsila som to ešte raz odfotit možno je to lepšie vidiet
@lusssiaa tá čiarka tam určite je, kto nevidí, tak tam to kľudne môže byť o mobile, ktorý nemá toľko farieb. Ale čiarka je tam rozhodne, či je test platný, tak to už ti povedať neviem, škoda, že si si neurobila viac. Ak by na viacerých bol takýto duch, to by už niečo znamenalo. Určite otestuj za pár dní, nech sa zbytočne netešíš. Držím palce. 🙂
@lusssiaa teraz už nefot lebo po lehote test nemá výpovednú hodnotu
@stellarstar no jasne ze hej ale vies ako, vydrzat sa proste dakedy neda a otestujes a dufas a pytas sa lebo si zvedava :D to su bezne vlastnosti ludske takze chapeme ju
@listy456 no hej ale potom to sklamanie
Ja som mala takyto a na druhy den digitalny potvrdil. Ale ja som si robila test lebo uz som mala 42 dnovy cyklus, ale nemyslela som si, ze trhotenstvo lebo to bol len prvy mesiac skusania😂 ovulaciu som mala asi neskor, potom aj o 2 tyzdne u dr som mala podla MS byt 7+5 a ukazovalo 5+5 a bol len vak, povedala, ze mozem prist o tyzden a to uz bolo vidiet plod/babatko
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lusssiaa ducha ani svätého nevidím a testuj keď bude meškať 🍀