Môžem byť tehotná?

lusssiaa
18. okt 2023

Ahojte dievčatá vidíte tam aj vy toho ducha ??
MS mi začne iba o 3 dní
Za každú odpoveď ďakujem ❤️

stellarstar
18. okt 2023

@lusssiaa ducha ani svätého nevidím a testuj keď bude meškať 🍀

listy456
18. okt 2023

@lusssiaa samozrejme ze tam vidno ciarku 😍

stellarstar
18. okt 2023

@listy456 kde? 😁 škoda že foto nejde zväčšiť

lusssiaa
autor
18. okt 2023

@stellarstar určite áno 😊

lusssiaa
autor
18. okt 2023

@listy456 no neviem už si neviem čo myslieť či som v tom alebo nie

stellarstar
18. okt 2023

@lusssiaa daj foto ešte raz do komentu lebo v príspevku nejde zväčšiť a ja tam fakt druhu čiarku nevidím

lusssiaa
autor
18. okt 2023
listy456
18. okt 2023

@stellarstar je taaam taka jemnucka, na tejto druhej fotke uz skoro vobec nevidno ale je tam aj ked slabucka, ked upravis kontrast tak vidno lepsie

listy456
18. okt 2023

@lusssiaa mne keby ukaze takuto a este 3 dni pred ms tak si myslim ze som :D

lusssiaa
autor
18. okt 2023

@listy456 aj ja tam vidím jemnučku čiaru,,škoda že na ft to inak ukáže ako v reále

nika_val
18. okt 2023

Ja na tom teste vidim až 3 čiarky 😁😁😁
Tomuto testu (tento značke) by som neverila určite
Veď tato značka testov robí čiarky aj z čistej vody

stellarstar
18. okt 2023

@listy456 kontrastom sa čo mení? Nič 😬

stellarstar
18. okt 2023

@lusssiaa sorry ale je to negatívny test. Testuj o 3 d keď ti je meškať

listy456
18. okt 2023

@stellarstar konrast, ostrost, expozicia aj tiene ti vyzdvihnu farby, ktore na fotke nie su moc vidno. Cize tu slabucku ciarku to vytiahne na povrch. Ani jedna z nas nevie s istotou povedat a ciarka tam je, cize za negativny test sa to povazovat neda.

stellarstar
18. okt 2023

@listy456 naj bude ked si kočka urobí test v dňa meškania ms. Nevidím dôvod testovať pred MS a potom tu baby vyplakávaju že mali jemnučko pozitívny test či ducha sa už tešili že sú v tom a bum bác ms prišla a šlo o biochemické tt. Takže tak a preto je vždy naj az v čase meškania ms robiť test

lusssiaa
autor
18. okt 2023

@stellarstar
@stellarstar Skúsila som to ešte raz odfotit možno je to lepšie vidiet

cocolino234
18. okt 2023

@lusssiaa tá čiarka tam určite je, kto nevidí, tak tam to kľudne môže byť o mobile, ktorý nemá toľko farieb. Ale čiarka je tam rozhodne, či je test platný, tak to už ti povedať neviem, škoda, že si si neurobila viac. Ak by na viacerých bol takýto duch, to by už niečo znamenalo. Určite otestuj za pár dní, nech sa zbytočne netešíš. Držím palce. 🙂

stellarstar
18. okt 2023

@lusssiaa teraz už nefot lebo po lehote test nemá výpovednú hodnotu

listy456
18. okt 2023

@stellarstar no jasne ze hej ale vies ako, vydrzat sa proste dakedy neda a otestujes a dufas a pytas sa lebo si zvedava :D to su bezne vlastnosti ludske takze chapeme ju

stellarstar
18. okt 2023

@listy456 no hej ale potom to sklamanie

lusssiaa
autor
18. okt 2023

@listy456 jasne že sa ešte otestujem 😊 áno máš pravdu som zvedavá mi ženy sme proste také 😄 Ďakujem vám za odpovede určite sa ešte ozvem či to teda je len mýtus, alebo fakt 😇❤️

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadka128
18. okt 2023

@lusssiaa tieto pepino testy duchujú, skus inú značku, ale vyzerá to nadejne ☺️

lusssiaa
autor
18. okt 2023

@dadka128 mala som ho doma tak som si povedala idem to skúsiť,,, ale určite si kúpim lepšiu značku a ďakujem ty ❤️

nevenka
18. okt 2023

@lusssiaa to treba fotit na bielom podklade najlepsie.

es321
18. okt 2023

Ja som mala takyto a na druhy den digitalny potvrdil. Ale ja som si robila test lebo uz som mala 42 dnovy cyklus, ale nemyslela som si, ze trhotenstvo lebo to bol len prvy mesiac skusania😂 ovulaciu som mala asi neskor, potom aj o 2 tyzdne u dr som mala podla MS byt 7+5 a ukazovalo 5+5 a bol len vak, povedala, ze mozem prist o tyzden a to uz bolo vidiet plod/babatko

zanzilady
18. okt 2023

Ja som si tiež robila pepino, tiež som tomu veľmi neverila keďže ma veľa žien strašili že robí falošne výsledky, ale môj bol teda takto na 11dpo(cyklus som mávala 30-34 dni) a bol pozitívny. Dnes som v 7tt. Držím ti palce 😍

lusssiaa
autor
18. okt 2023

@es321 Tak teda je dosť pravdepodobné že tehu test je pozitívny ? 😇 tak to ti gratulujem a prajem veľa zdravíčka 😇❤️

lusssiaa
autor
18. okt 2023

@zanzilady ďakujem veľmi pekne a teda gratulujem ty a prajem veľa zdravíčka 😇❤️ aj ja sa toho obávam lebo veľa žien tvrdí že Pepino test nieje až tak dobrý,,,,

zanzilady
18. okt 2023

@lusssiaa ďakujem aj ja, určite skús aj inú značku zajtra alebo v piatok a budeš si istejšia 🙂 ja keď som si našla na tomto tu druhu čistku ani som tomu najskôr neverila preistotu, až keď na druhý deň iné značky ukázali čiarky až vtedy som začala veriť 🥰

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre