Meškanie menštruácie

sims123
28. jan 2014

Mestruáciu som mala 11.12., skončila mi 17.12. 20.12 som mala pohlavný styk a ku koncu sa vyvliekol kondóm, ani jeden z nás si nie je istý ci sa nieco dostalo dnu. Na druhý den do 24-25 hodín som zobrala tabletku po "escapelle". O 6 dní som dostala nieco ako mestruaciu. Po nej bolo vsetko v poriadku nemala som bolesti ani nič. 13.1 som si spravila tehotenský test mamatest ale počas dňa...vyšiel negatívny. Dnes je 28.1 stale som nedostala mestruaciu asi 4 dni ma boli silno podbrusko inak mi nie je nič. Vcera som si spravila další test počas dňa gravitest opäť negatívny. Dnes som si spravila test rano ale opäť negatívny. Chcem sa spytat ci mozem byt tehotna alebo je to nieco ine. Bolesť sa zo dňa na den stupňuje. Ale nakoľko nie som plnoleta a u gynekológa som este nebola návštevu odkladam lebo sa bojím dufam ze mi tu niekto poradí...dakujem

linda20111
28. jan 2014

@sims123 Ahoj kocka, na navstevu gynekologa nemusis byt plnoleta, mozes tam ist hocikedy ked mas nejaky problem, ale aj na preventivnu prehliadku taku ako chodis k zubarovi alebo ku vseobecnemu lekarovi. Nic na tom nieje. Podla mojho nazoru sa ti len rozhadzal cyklus ked si uzila escapelle. Ta zvykne byt dost spolahliva. Ale pre istotu by si mala ist ku gynekologovi, aby ta vysetril, pripadne si dat predpisat antikoncepciu aby si sa lepsie chranila ked planujete s priatelom sexovat.

bosoriak
28. jan 2014

@sims123 Ku gynekologovi nemusis ist az vtedy, ak si plnoleta. A nehnevaj sa, ale na sex primlada nie si, ale na navstevu lekara ano?
Ak sa bolest stupnuje, tak chod aj na pohotovost, necakaj. Mozes mat len rozhadzany cyklus, ale mozes mat aj napriklad mimomaternicove tehotenstvo, ktore tak lahko test neodhali a ak sa nekona pri prvych bolestiach, tak moze aj ohrozit tvoj zivot. Takze lekar je JEDINE riesenie tvojho problemu.

darina1952
28. jan 2014

@sims123 ahoj, u nás vyšetrujú gynekológovia bežne dievčatá od 15rokov ...takže v pohode choď k lekárovi alebo lekárke na vyšetrenie - vyzerá to ale tak, že ti tá tabletka "rozhodila" hormonálnu rovnováhu a potrvá to nejaký mesiac kým sa to upraví. A keď už spávaš so svojim chlapcom, tak by ste sa mali porozprávať s lekárkou o vhodnom spôsobe ochrany pred tehotenstvom...nespoliehať sa len na kondóm 😉

kristinka28
28. jan 2014

ahojte baby ,,mozete mi poradit,menzes som mala v sobotu,,dva dni normalne pondelok tak trosku ,,to mi stacila intimka a dnes spet nic rano a teraz tak troska malo co to moze byt budem rada ak odpisete dakujem

nigguska
28. jan 2014

@kristinka28 to je tazko povedat....ak si bola chora,stres atd,moze sa aj nieco taketo stat....ak si nie si ista bez k lekarke

nigguska
28. jan 2014

@sims123 tabletka po byva zvacsa spolahliva....ked test vysiel negativny,nemala by si byt v tom....ale skus o 4 dni znova....ale tato tabl rozhadze cyklus aj na viac ako 3 mesiace.....a aby si bola pokojna,zajdi k lekarovi,zobere ta urcite pokial nemas pod 15 rokov a daj si predpisat antikoncepciu!vyjde to lacnejsie!

kristinka28
28. jan 2014

@nigguska ahoj nie ja som v poriadku,,troska rozmyslam ze ci mozno niesu priznaky tehotenstva

sims123
autor
28. jan 2014

Skús si spravit test 🙂 a ja dufam ze po troch testoch snáď nie som ale fakt ma to dosť boli :/

sono2
28. jan 2014

Tak chod k doktorovi. Nauč sa riešiť problémy sama. Bk si zobrala tabletku dostatočne skoro, tehotná isto niesi. Tiež som ju ako mladá myslím že len raz zobrala. Nič zvláštne sa nedialo. Išla by som na gyn.žiješ sexuálny život, daj si tabletky nebudeš mať problém. Spoliehaj sa na seba.

nigguska
29. jan 2014

@kristinka28 V tom pripade ti napovie aj tehotensky test...chodi si kupit do lekarne....dva testy v jednom stoja 2,50. Aj tak lekarka sa ta bude pytat,ci si si robila tehotensky test.

kristinka28
29. jan 2014

@nigguska ahoj no dnes mam spet tak troska mylis ze by to mohlo nieco znamenat,alebo nie dakujem to ze mi odpises

nigguska
29. jan 2014

@kristinka28 za malicko....ja som tiez teraz taka neista...9 den stale nic neprislo a dnesny ranny test bol negativny....uz som sa aj zacala tesit,ale skor si myslim,ze mi to len vynechalo....uvidim v piatok,pojdem k lekarke nech sa vyjadri.....ci len zahaproval "system" alebo bude baby 😉

kristinka28
29. jan 2014

@nigguska ahoj no ja myslim ze si v tom heh ,ak ti tak dlho meska,,mozno je nizke hcg tak preto ti to nechce ukazat drzim palce 🙂

nigguska
30. jan 2014

@kristinka28 no,vcera mi prisla mrcha..... takze nic ☹ ale nevadi...skusime nebuduce 🙂 toto by bola aj tak nahoda,kedze sme si davali pozor,ale aj tak som sa tesila...ale uz som sa rozhodla,ze ziaden pozor si davat nebudeme 😀
a ty co a test? uz si si robila?

kristinka28
30. jan 2014

@nigguska nie nerobyla pockam na druhy mesiac ci pride,lebo uz som dost dala peniazky a nic ,,,dufam ze to bude neki naznak,alebo taka slaba menstr som dlho nemala 🙂

nigguska
30. jan 2014

@kristinka28 potom mi daj ale urcite vediet...som velmi zvedava 🙂 a kolko sa snazite o babatko?

kristinka28
30. jan 2014

vies my to nechavame tak nahodne ,,vraj tak je to najlepsie,,,,ne planovat si lebo k tomu je vsetko stres a tak vies nahoda heh ono to raz pride pravy cas vermi mi 🙂

nigguska
3. feb 2014

@kristinka28 Aj my sme to tak mali pri prvom...vysadila som antinu a povedali sme si,ze co pride skor (dietatko alebo svadba) to bude....zacali sme setrit peniazky ci teda na svadbu alebo babo...no a o mesiac som mala pozitivny test 😀 hhehehehhe maly sa ponahlal,chcelk byt prvy 😀 no a teraz uvidime...uz sme sa s muzom dohodli,ze si nebudeme davat pozor,tak som zvedava,ako sa poponahla to druhe 😀

kristinka28
3. feb 2014

@nigguska ahoj uvidis ze uspeje len netreba na to mysliet ,, 🙂 ja by som isla kupit test len sa bojim ze budem sklamana,,mozno to neni tehu,,ale bola cudna menzes ,,,dufam ze bude babo,,,ale musim vydrzat do druheho mesiaca 😀 na menzes ,,dufam ze nepride

nigguska
3. feb 2014

@kristinka28 ja ta obdivujem,ze si nespravis ten test...ja by som potrebovala vediet ci sa mam alebo nemam tesit 🙂 takato trpezlivost mne strasne chyba 🙂 aj ja dufam,ze ti nepride 🙂

kristinka28
3. feb 2014

to dufam aj ja,,no mozno ten tyzden si pojdem kupit ale mam strah ze bude negat

kristinka28
6. feb 2014
kristinka28
6. feb 2014

@nigguska tak dufam ze nieco vydis

nigguska
7. feb 2014

@kristinka28 su uplne rozmazane tie fotecky.....skus odfotit este raz....

kristinka28
7. feb 2014

@nigguska ahoj som robyla vcera test a nic,lenze ja tam stale nieco vidim,,alebo uz mi sibe,alebo je te tam ten pasik,,,nic uz viac nebudem robyt testy lebo skoda penazi,,,pockam do menzes ,,dufam ze mi nepride,ak pride budem velmi sklamana,,

nigguska
7. feb 2014

@kristinka28 preto som chcela,ci nemozes este raz odfotit,ci ho nahodou nemas este,lebo mne sa tam nieco zda,len je to rozmazane....

kristinka28
7. feb 2014

@nigguska no aj mne na tom spodnom sa zda,nie bohuzial som ho uz vyhodila 🙂

nigguska
7. feb 2014

@kristinka28 nevadi...ved pokial tam aj nieco bolo,tak mrcha uz nepride 🙂 drzim palce!

kristinka28
7. feb 2014

@nigguska dakujem dufam ze nepride aj tebe prajem a drzim palce pekny den,,potom sa ozvy pap

nigguska
7. feb 2014

@kristinka28 jasne,urcite dam vediet...ved uz takto nemusime potom ani pisat,mozeme cez spravy 🙂 moc moc drzim palceky a piseme si 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre