Menzes mi má prísť o tri dni. Som podľa testu tehotná?

10. sep 2021

Caute myslite že test je pozit? Áno áno spravím si test až keď mi bude meškať menstruacia ale som strašne zvedavá o 3 dni by mala prísť. Ale viete ako to je keď chcete babo. Už čakáte kedy nepríde červená. Ďakujem

vahcaac
10. sep 2021

To je women secret? Podľa mňa pozitívny, ale ťa ciarka by mala byť v strede myslím

autor
10. sep 2021

@vahcaac áno ten, aha tak asi teda musím počkať radšej aj tak 😣🥺

vahcaac
10. sep 2021

Ale keď sa pozrieš, aj testovací je posunútá... myslím, že ti môžem pogratulovať.. Si tehotná🙂

autor
10. sep 2021

@vahcaac joj bodaj by ďakujem 😊 napíšem o týždeň či som .. verím že aaaano .. aj keď takto pred ms by mi ukázalo ?

simona139469
10. sep 2021

No ja si myslím že je to tam😉🥰… daj vedieť ako to dopadlo nech ti môžeme pogratulovať na isto

autor
10. sep 2021

@simona139469 ďakujem veľmi pekne😊 určite dám vedieť.. radšej sa netesim vopred 😌

veronice
10. sep 2021

Za mna je woman secret najspolahlivejsi test a tu sa nieco crta takze podla mna je to na dobrej ceate 🙂 verim ze o tie tri dni uz bude silnejsia, moc moc drzim palce 💪💪🍀🍀❤️❤️

autor
10. sep 2021

@veronice veľmi pekne ďakujem 🥰 bodaj by.. budem piiiiisat o týždeň. Inak kedy je vidno u gyn že je “to tam”? 😍

zaza_123
10. sep 2021

Gratulujem ;)

simona1998
10. sep 2021

Mne to príde ako chybný test , neviem .skúsila by som další ale podľa mna si tehotná ❤️

kofolala
10. sep 2021

Niečo tam bude ☺️ gratulujem, nech je silnejšia 🤰🏻

autor
10. sep 2021

@simona1998 počkám ešte týždeň a spravím..dúfam že som 😌

autor
10. sep 2021

@kofolala moc ďakujem. Neviem kedy ísť k dr, v ktorom týždni 😌

simona1998
10. sep 2021

Gynekológovi zavolas povieš o pozitívnom teste a on ti dá termin aby bolo vidno. Že “to tam je “ ❤️😀ja čakám menzes v nedeľu tak uvidíme 😇

autor
10. sep 2021

@simona1998 jeeeemine drzim palce moc moc 🥰 potom nápis akoooo 😍

ivik4
10. sep 2021

No mne sa zda ze druha ciarka je nejak posunuta a nie na svojom mieste. Nerobila si si dalsi?

veronice
10. sep 2021

Gyn dava termin tak okolo 8tt,vtedy je uz vidno aj akciu srdiecko 🙂 kazdopadne pred 6-7tt nema zmysel tam chodit lebo nie je vidno dokopy nic. Ale ked zavolas do ambulancie, oni ti uz daju termin 🙂

veronice
10. sep 2021

@ivik4 ked si vsimnes tak aj ta kontrolna je posunuta, akoby bol posunuty cely test vovnutri

ivik4
10. sep 2021

@veronice ano vidim, bohvie ci je test ok

autor
10. sep 2021

Práve preto počkám kým budú meškať aby som si bola istá 🤰🏻

autor
11. sep 2021

@simona1998 spravila som si tento dnes ráno. Tak neviem 😌 malo by to byt ale aj tak

ivik4
11. sep 2021

Vsak tento je pozitivny nie? Tak co aj tak...

autor
11. sep 2021

@ivik4 neviem ja radaej pôjdem ku doktorke. Prvý krat si robím test a neverím že na 1 krat by sa to podarilo.

veronice
11. sep 2021

Aj nasa prva dcera je "na prvy sup" 😁 druhe dieta sa podarilo po 5.mesiacoch ale aj tak super. Takze ano, kludne aj na prvykrat, sa da 🤗 co by za to niektore zienmy dali... Len sa pekne tes a nestrachuj a ak este neberies tak sup do lekarne pre kyselinu listovu, je velmi dolezita v 1.trimestri. Drzim palceee, je to taaam 🥳🥳🥳

pehavcek
11. sep 2021

Je na case, aby si zacala verit 🙂 Je to tam.Gratulujem.

autor
11. sep 2021

@veronice beriem inofolic, to nestačí? Mam ale pred ms tak neveim či je to ok lebo na teste písali že to je mala pravdepodobnost. Ale ak by som bola tak sa šťastím zbláznim 😅

veronice
11. sep 2021

Nepoznam zlozenie inofolicu. Ja som nikdy tieto predtehotenske a ani tehotenske vitaminy nebrala, len tu kyselinu liatovu a potom magnezko podla potreby. Ale pozri zlozenie a ak tu kys.listovu obsahuje tak je to ok 🙂

autor
11. sep 2021

@veronice ďakujem pekne, no uvidím čo povie dr. Som plna ocakavani a stále neverím že by to vyšlo na prvý sup.

ivik4
11. sep 2021

Akoze preco neveris ? Ja som 2x potratila z toho raz v 5 mesiaci ,este som musela kvazi rodit a aj tak som treti x otehotnela na 1x . Ved vidis ze mas pozitivny test. Vies ak tomu neveris tak naco si robis testy . Mi pripominas moju kamosku trochu ale Ta dieta nechce a si robila testy 2 tyzdne dozadu,oba silno pozitivne,kramy dodnes nema, v pondelok ide na sono konecne a stale tara ze bohvie co to moze byt 😃 uplne akoby ignorovala tie testy

autor
11. sep 2021

@ivik4 ja sa nechcem len predčasne tešiť. Pretože mnoho žien v okoli potratili a mame velmi vytúžene babo tak sme to skúsili a tak asi začnem veriť že sa to podarilo. Bodaj by. Snáď test neklame 🥳

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre