Baby môže sa stať že tehotenské testy ukazujú že tehotná niesom a aj napriek tomu môžem byť v skutočnosti tehotná? ... Mám vždy nepravidelnú menštruáciu, ale teraz už aj na mňa mešká príliš dlho. Robila som si v príbehu tyzdnov testy ale všetky boli negatívne. No menzes nikde a jemne ma pobolieva v podbrušku .
Ahoj som na tom ulne rovnako no ja mam stale pravidelnu MS a teraz meska uz 9 den ale testy negativne v pondelok idem k dr.
Ja som mala pri oboch tehotenstvach negativne testy a ked som isla na krv bola som v 10 a 12 tyzdni. Gynekolog sa smial,ze u mna testy nezaberaju 🤷
@simona_11 ak mas testy negativne pri meskani ms navstiv dr...zapal...cysta....stres....prechladnutie....
@niki_9 ak bola krv negativna tak tehu nie si...preco ti nepichli vyvolavacku?
@niki_9 jaaaaj prepaaaaac.stara diskusia😆😆😆😆😆
@sense @rachel36a @bambulienka25 @karin04 @simona_11 @viikkki @katuskatt @cucoriedkacucoriedka
A OSTATNE 🤪 Ahojte baby (Prikladám môj kalendár)
Ovu si nesledujem ale snažíme sa o babo, tam kde sú ❤️ Sme sa snažili, muž chodí na sluzobky mimo SK tak sa snažíme len keď je doma. Ms mávam pravidelnú na 27-28dc. Poslednú ms som mala 23.12.
16.1 a 18.1 (25dc a 27dc) som mala taký ružový výtok. Myslela som že rozbiehajúca ms ale do dnes neprišla 6dni.
Robila som už 3 testy a negatívne ale asi ani jeden som nerobila ráno. Ale robila som TOPTEST 2 pružkove a jeden neviem ako sa presne vola, kazetový? Aké máte s nimi skusenosti ? Ale mám naliate prsia, niekedy mi vadi tričko a mám žilky na nich. Ak bola posunutá ovu kedy by som mohla robiť test? Alebo po koľkých dňoch meškania vyšiel vám ? ja viem že prvý deň vyšiel večšine (aj mne tak nejak prvé tehu) ale chcela by som počuť aj skusenosti kedy ste mali negatívne testy a boli ste tehu. Nemám žiadnu infekciu, zapáchajúci výtok ani nič podobne. Ďakujem
@karolonakarol vzdy med som bola tehu, co bolo 7 krat, som už mala dve ciarky tesne pred tym ako som mala dostať mrchu ...pri meskajucej co i jeden den, ked som mala test negativny, tak som tehotna nebola
@karolonakarol ja som si robila vždy test až keď meskala ale keď bol negatívny tak ms o dva tri dni dorazila. Nestalo sa mi ani raz žeby bol test negatívny à bola so. Tehu. Počkaj zo dva tri dni a keď ms nepríde skoc k lekárovi. To trojdňové mohla byť normálna ms len slabšia. Mohlo ísť o nejaký hormonálny vykyv. Skočila by som k lekarovi
@karolonakarol ja už by som ne testovala ale šla k lekárovi ak si tehu tak ti to potvrdí ak nie si tehu tak zisti co sa deje
@katuskatt a mrchu si mala?
@alchemilkazltozelena nie. Tá mi pri oboch meškala niekoľko dní
@katuskatt ahoj, prosím ťa a robili ti počas tehotenstva aj krvný hcg? Tam ti to ukázalo v pohode? Riešim akurát niečo podobné. Ďakujem.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@simona_11 no asi by som navštívila lekara