Mám 18 rokov a bojím sa, že som tehotná

liana272
29. máj 2022

Ahojte, mám 18 rokov cely život pred sebou a bojím sa, že som tehotná. S priateľom sme mali nechránený pohlavný styk kedy sa spravil do mna deň od skončenia mojej menštruácie ked som už mala len mierne špinenie. Resp. Menzes sa mi začal 8meho mája a skoncil 12 mája a tento sex sme mali 13teho mája. Dnes 29teho mája som si na nohavickach všimla špinenie (slabo hnedý výtok). Zároveň ma už druhy deň Páli záha (neviem či to je príznak tehotenstva) a dnes keď som nastupovala do elektricky ma oblial studený pot, strašne rýchlo mi bilo srdce a celkovo mi bolo veľmi divne. Mám aj cudne chute do jedla. Tieto všetky príznaky by som pripísala dobre uzitemu víkendu :D ale najviac ma vystrašilo to spinenie z ničoho nič.

derna
29. máj 2022

@liana272 tehotenský test si treba spraviť

lexy102
29. máj 2022

@liana272 a keď sa bojíš že otehotnieš tak s priateľom treba používať ochranu🙂

sisa_s
29. máj 2022

🔮 sa mi pokazila, tak si urob test...a mas 18, nie 8...hadam vies, ze ak nechces byt tehotna, mas sa chranit...

juliavolna
29. máj 2022

@liana272 môžeš , áno vždy môžeš ak máš nechránený styk

kkovacovak
29. máj 2022

@liana272 po 1. keď nechceš deti tak nesexuj alebo respektíve sa adekvátne chráň
2. Ako to mohol len tak pustiť do teba? Za život som už čo to odsexovala a nikdy sa nič také žiadnemu chlapovi nestalo
3. My skutočne nemôžeme vedieť či si alebo nie si tehotná. My do teba nevidíme takže si sprav test podľa návodu
A za 4. "celý život pred sebou" 😃 Áno je všeobecne známe že keď porodíš dieťa tak automaticky umrieš a už nežiješ 😃

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kornelies
30. máj 2022

@liana272 Aky dlhy mas cyklus? Pravidelny?

jana182929
30. máj 2022

@liana272 Ak sa spravil do teba je veľká možnosť, že si aj keď nemusí nie stále sa to podarí hneď na prvýkrát, ale čert nespí nikdy..netreba experimentovať ak sa na baby ešte necítite..my sme robili takéto sprostosti a nakoniec nás ročný syn nema kompletnú rodinu..lebo nám to nevydrzalo tak to trpí len dieťa potom ..z vlastnej skúsenosti také veci si dovoliť až keď budete vážne rozhodnutý to dieťatko mať inak sa chrániť.. nerieš nestresuj utekaj čím skôr kúpiť test 🙂a dozvieš sa prajem veľa šťastia.

humajnicek
30. máj 2022

Tak pokiaľ si si nespravila test, je jasné že máš takéto domnienky že čo všetko by mohli byť príznaky 🙂 Sprav si test a keď sa nechceš báť používajte ochranu 🙂

annamalaga
30. máj 2022

Správ si test a uvidis, ak bude pozitívny, tak veľmi rozmýšľaj , čo ďalej.

nevenka
30. máj 2022

Je to 16-ty den od toho sexu, tipla by som, ze test uz bude ukazovat relevantny vysledok.
Nechcem poucovat, ale do prcic, ja som sex mala v 19 prvy raz a moj chlap mal 17 vtedy a taky respekt sme mali pred tymto, ze ani za svet dnu, nikdy, bez kondomu ani ranu a Vy dvaja akoze na co myslite??? Mne toto hlava neberie. Cez toto nesiel vlak. Uz sme manzelia a sem tam aj riskneme, ale to viem, ze keby sa nieco stalo, tak sa moj muz k tomu postavi zodpovedne. A navyse, poznam si cyklus, viem, kedy je to risk a kedy je to v pohode.
Sprav si ten test, tie stavy mas od strachu...Ale nechat ho spravit sa len tak do Teba, to je v pohode...🙈

nevenka
30. máj 2022

Este dodam, ze ak si mala sex 6-ty den cyklu a ratam, ze spermie preziju tych 5 dni, tak ak mavas cyklus 28-30 dni, pravdepodobne este si nemala ovulaciu, ale stat sa moze, nahoda je blbec, no...

majka99999
30. máj 2022

Na palenie zahy je este skoro, skor si nervozna, ze mozes byt tehotna, ako ze v skutocnosti si, aj ked sanca je vzdy. Ak dotycny nevie vytiahnut, tak ako spravny gentleman ti mal ist kupit tabletku po. Ked bude mat podobne napady hrdina v buducnosti, tak si spomen na koniec maja, aku paniku si citila, a posli dotycneho do p-cka, lebo to sa prijemne sexuje takto navolno pre nho, ze? Predpokladam, ze tiez je podobneho veku a ked nechce zivit dalseho cloveka alebo mat na svedomi tvoju dozivotnu traumu po potrate, nech sa rychlo spamata..
PS test by to uz mohol ukazat, tak si kup a budes vediet na com si. Pre istotu zopakuj o par dni.

liana272
autor
30. máj 2022

Tak zienky ďakujem za nie moc prijemne odpovede, aj keď to chápem. Môj priateľ to ma proste rad bez kondomu. Na argument prečo sa spravil do mna mi povedal že to nevydržal a že veď si mala teraz ms to by si určite nemala otehotnieť. Viem je to hlúpe..lenže teraz už asi nič viac nezmozem ako si kúpiť test. Skôr som čakala nejaku podporu od vás alebo ukľudnenie. Test som si chcela kúpiť tak o týždeň keby mi meskala ms, lebo som čítala viac krát že takto skoro test ešte neodhalí tehotenstvo.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iwesska
30. máj 2022

Ty si uzivas sex bez ochrany pred plodnymi dnami a ocakavas tu podporu?!? Tu by si teraz mala hladat hlavne u partnera,ked si najdes na teste //. Jemu si uz vyhovela,nemusel si dat kondom,aj sa spravil,lebo sa mu nechcelo vytiahnut,tak teraz je rad na nom,aby predviedol svoje otcovske schopnosti 👨‍👩‍👦 Kludne si mohla mat ovulaciu na 8.den ako ja,aj ked mam 28 dnovy cyklus, takze uz ti zostava len urobit test a sa modlit 🙏

fiafia
30. máj 2022

@liana272 toto,že je priateľ? Tak by som ho kopla do prdele ,že by zaletel. On nemá rád kondóm, a však si mala po menštruácii 🤦 sebec a po tomto by si mohol hľadať druhu dieru 😈

andrea_82
30. máj 2022

@liana272 špinenie môže byť aj z úplne inej veci ako z tehotenstva. Záha ma tiež počas tehotenstva nepálila ani raz. Takže ja by som tie tvoje príznaky za tehotenské nepovažovala. Ale najistejšie je spraviť test, ak by si mala byť tehotná z tohto milovania, tak by ti už mohol ukázať výsledok.
Skôr by som sa ale potom zamyslela nad tvojim priateľom. Jeho argumenty, že to má rád bez kondómu a že už nevydržal, sa mi zdajú veľmi sebecké. Ak by si ostala tehotná, čo by robil? Nepoznám ho, ale mám veľké podozrenie, že by ťa v tom nechal samu. Nebola by som veľmi nadšená, ak by moja dcéra mala takéhoto priateľa. Takže na tvojom mieste by som buď trvala na kondóme alebo si dala tabletky, prípadne vnútromaternicové teliesko.

liana272
autor
30. máj 2022

@kornelies 29 dňový

sense
30. máj 2022

Pozri, cskas podporu ale zeny ti pisu pravdu. pockaj do terminu ms a ak nepride sprav so test. A ak nechces byt tehotna pouzuvajte ochranu. A nie ze priatel to ma rad bez ochrany a ty mu vyhovies. V konecnom budes musiet ty znasat nasledky nie on.

reaan
30. máj 2022

@liana272 takto pokusat osud a este v piatok 13teho 😂 good job 👍

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
derna
30. máj 2022

@liana272 akú chceš podporu od nás , keď napíšeš že mám 18 a som tehotná bojím sa 🤷🏼‍♀️ kto ti kázal zostať sedieť ,ja sa ťa úprimne opýtam ako žena s oči do očí ... Nechápem , tak keď sa bojím , nejdem do niečoho len pre to lebo on to tak má rád , hlavne že tebe dodrbe viac života pred tebou, a to nehovorím o Tom ako si to všetko ponesies ty 🤷🏼‍♀️.... Tu ťa nemajú ako tie ženy podporiť len tak , že jediné ti povedia , ako si si nechala tak máš . Je mi to ľúto , ale treba sa branit a sú rôzne praktiki na to ... A keď teda on to má rád na tvrdo a zrejme tebe to nerobí problém , tak existuje aj taká že Antikoncepcia 👌😀 a môžete potom tutošit kolo chcete . 😀🥰

mk22
30. máj 2022

Ty, si aká milá.. On to ma rád bez ochrany tak ty poslušne ideš, ako si želá, praje..nuz.. Teraz ti ostáva dúfať, veriť ze nebudeš tehotná.
Neviem akú podporu si mala na mysli.
Ze isto nebudeš neboj.. Alebo máš vek budeš dobra mamca😀 neviem co si chcela čítať.
Ale v každom prípade ak žiješ aktívny sex zivot a nechceš dieťa.. Tak to pories.

jjanulienka
30. máj 2022

Urob si test a budeš vedieť na com si... ja som otehotnela v 19tich, maly bude mat 10 rokov tento rok a nie život mi neskončil, len je plnohodnotnejsi 😉

lucia147852
30. máj 2022

@liana272 priateľ to má rad bez? A vieš dievča zlate, že keby si tehotná, tak ten priateľ sa na teba vysoká vykašle a dieťa budeš riešiť sama? Podporu? V 18 sexujete len tak, ty stresujes, že si tehotná a skončí ti život a čakáš podporu? Sorry, tvoj priateľ nie je milujúci chlapec, ale chuj, ktorý vidí len to, ako si on čo najlepšie užije a ešte aj znalosti biológie sú dosť mizive

barborachors
30. máj 2022

To co mas za priatela? Neni trochu drzý on?A on je co, doktor, ze všetko vie o zenskom cykle vratane anomálii a odchyliek? Otehotniet mozes hockedy a aj cez menzes, je menej takých prípadov ale je, poznam osobne. A ze on nechce ochranu? Nevazis si samu seba.

zelenakobyla123
30. máj 2022

@liana272 Nechápem aké tu niektoré ženy dokážu byť hnusné a necitlivé. Počuj, kúp si test aby si vedela na čom si. Ak náhodou budeš tehotná a budeš sa cítiť na to byť mamou, určite to zvládneš. Ale ak sa na to cítiť nebudeš, vždy je tu možnosť ísť na potrat, nikto normálny ťa za to nebude súdiť. Bude to všetko v poriadku, nakoniec sa všetko vždy vyrieši, nikto nemá právo ťa za nič súdiť, držim palce a posielam ti silu❤️ A skús popremýšľať o nejakom spôsobe ochrany, ak priateľovi nevyhovuje kondóm je veľa iných spôsobov☺️

renata1405
30. máj 2022

No mohlo to byt spinenie z uhniezdenia alebo aj ovulacne spinenie tazko povedat... najpresnejsiu odpoved ti da test ja som otehotnela hned 1 den po menstruacii takze mozes byt tehotna. K tvojmu priatelovi sa vyjadrovat nejdem sama zistis.

nevenka
30. máj 2022

@renata1405 pochybujem, ze 16-ty den po tom sexe by bolo az uhniezdenie. A ovu uz pravdepodobne pri 29 dnovom cykle aj bola. No ktovie...🤔

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre