Mala som sex cez neplodné dni. Môžem byť tehotná?

denisa291991
11. jan 2021

Ahojteee babeny ..... sex som mala 29.12 cez neplodne dni kramy som mala dostat 5.1.... a nic naposledny som ich mala 8.12 je to mozne aby tyzden meškali ??? Este sa mi to nestalo nic ma neboli len mam pocit stale ze ich uz dostanem a nic

juliatriscova
11. jan 2021

@denisa291991 správ si test...

janci05
11. jan 2021

Môžeš aj nemusíš byť. Meškať môžu aj po chorobe alebo pri strese. Ale mne keď meškali týždeň pri pravidelnej, tak som už bola tehotná. Sprav si test. Už by mal niečo ukázať.

denisa291991
autor
11. jan 2021

Som ..uplne mimo z toho

bagre
11. jan 2021

@denisa291991 základná vec - ak to bolo stopro cez neplodné tak nemôžeš byť, ak si len myslíš resp. je to odrátané tak jasné že môžeš. Čo tak test spraviť po týždni? A bude jasné koľká bije.

denisa291991
autor
11. jan 2021

A to nemam 18r uz som dost stara truuba.. bol to taky sprosty ulet ten muž ma omnoho viac nema este deti.. a uz som pocula .. od bab ze ani nemoze mat .. strasne mal vela bab len hlava blba moja sa zalubila ako inak..pisem ako študentka
Ach boze no neviem som v uplnej panike cakam na tie kramy stale mam ten pocit ze uz uz sa maju spustit minuly mesiac na zaciatku decembra mi meskali 3 dni vtedy som este s nikym nespala dlhe tyzdne pred tym.. neviem co napisat este... bolo to cez neplodne dni prsia ma nebolia nic mi nie je.. ziadne pocity nemam blbe.. len ma strasne znepokojuje ten siedmy den bez nich.. co uz je dost dlho.. prechladnuta som sice nebola ale.. spavala som hola.. neviem ci to ma vpliv nema alebo ci sa mam pokusit tie kramy vyvolat pretoze toho testu sa bojim..neviem co by som potom robila.. nechcem s nim mat dieta.. keby to bol stali priatel a byvali by sme uz spolu tak prosim.. ano chyby sa robia ja viem.. bola som opita ale stale neverim ze by bol taky blb..a dal by to do mna toto si prave nespominam matne si pamatam ked sa ma opytal ci sa mi spravi na brucho dalej neviem ako to skoncilo.... proste som Krava..viem

denisa291991
autor
11. jan 2021

@bagre ratala som si to na kalkukalce tu cez net.. tie plodne dni som mala od 17 do 25 .12 s nim som spala az 29.12 večer.. na to som mala tie kramy dostat tyzden po sexe teda 5.1 ...takze plodne dni to obislo a nebola som este v takejto situacii.. nemam s tym skusenost ci to je pravidlo len cez plodne dni ci sa da otehotniet.. neverim tomu stale ale som aj laknuta..samozrejme kolke baby sa o to pokusaju a nic .

brezza
11. jan 2021

@denisa291991 na kalkulacke? 🤦‍♀️ to neznamena, ze vtedy aj realne mas/nemas plodne dni. Kludne si mohla mat ovulaciu aj neskor.

denisa291991
autor
11. jan 2021

@brezza no tak sa to počita na kalkulačke od posledneho dna menstruacie pokial viem... ci ako presnejsie to vies ty vypocitat???? Nerozumiem teraz

brezza
11. jan 2021

@denisa291991 su rozne sposoby na sledovanie ovulacie, ale aplikacia v telefone je asi na poslednom mieste.

bagre
11. jan 2021

@denisa291991 ale kalkulačky sú rátané na ideálny = pravidelný cyklus a ráta to s ovuláciou v strede cyklu. Lenže to v strede reálne byť nemusí /dokonca ani pri pravidelnom,- je pár žien ktoré takto zažili šok, či už pozit. alebo nie/. Čiže neplodné dni vôbec nemuseli byť neplodné /len teoreticky/.
Teraz už nepomôže rátať, urob test - ten ti už musí vyjsť pozit. ak by si tehotná bola...
Ak nie, tak len počkať na menzes ale ja by som radšej otestovala ako zomierať od strachu... daj potom vedieť

mikasz
11. jan 2021

@denisa291991 tak kalkulacka/aplikacia je len orientacna informacia, ktora ti povie, kedy cca ma vacsina zien v cykle ovulaciu, ale neznamena, ze ju mas vtedy aj ty. Treba si telo trochu odsledovat, bolesti v oblasti vajecnikov,husty viskozny hlien, pouzivat ovulacne testy ci merat bazalnu teplotu, len tak zistis presne kedy mas ovulaciu.
K tvojej situacii, samozrejme sanca tam vzdy je, ideal spravit test, ak by bol negativny, tak zajst k dr., Priciny meskania mozu byt aj ine,niekedy zblbnu hormony, moze meskat aj z nachladnutia ci kvoli cyste.

dzina007
11. jan 2021

nooo moj neplodny den momentalne spi vedla v detskej izbe ....

bagre
11. jan 2021

@denisa291991 a cyklus sa ráta od prvého dňa...
Ja som mala taký pocit že už už dostanem pri prvom tehu a tiež to bolo mimo oficiálnych plodných dní. Ale samozrejme x-krát sa stalo, že meškali, lebo choroba, stres, hormóny...
Rátať plodné dni podľa kalkulačky ak sa chceš vyhnúť tehotenstvu nie je dobrá metóda, resp. to treba potom skombinovať ešte s inou ale to zase asi vylučuje alkoholový opar 😉

denisa291991
autor
11. jan 2021

Ach dakujem baby spravim test ak som tak sa asi od....

brezza
11. jan 2021

Tak tak. Ty nemas dovod si merat bazalnu teplotu, robit si ovulacne testy alebo sledovat hlien. Neplanujes otehotniet. Ani ja som to v tvojom veku netusila kedy mam ovulaciu. Zaklad je sa chranit pred otehotnenim, ale to urcite vies. Nespoliehaj sa na nejake aplikacie. Ja som napriklad otehotnela v case kedy som podla kalendara nemala mat ovulaciu, ale vedela som, ze ju mam.
Teraz si uz len spravit test a drzim palce aby bol negativny.

denisa291991
autor
11. jan 2021

@brezza pojdem si ho kupim do lekarne ale pockam este do piatku ci nepridu... potom to uz je jasne ze som ina moznost nie je no stalo sa mi to ze mi meskali 2 dni vacsinou.. radsej by som ale test nekupovala pretoze potom neviem co dalej

brezza
11. jan 2021

@denisa291991 je ina moznost.. stres, hormonalna zmena, choroba. Sprav si ho co najskor nech nie si v strese zbytocne. Mozno sa potom ukludnis a hned ju dostanes. Ja som tak vzdy po skuskach na vyske dostala.

janci05
11. jan 2021

Sprav si ho hneď a uvidíš. Aj ja som mala pár krát taký stres. Meškali týždeň, nervy z toho a nakoniec nič. Zbytočne som sa stresovala. Čo sa máš dozvedieť zajtra sa dozvieš aj za týždeň. Tak je to jedno.

denisa291991
autor
11. jan 2021

@janci05 to potom nebudem spavat a budem celkom hotova... ked si ho zajtra kupim .. ved aj tebe tyzden meskali a nic

ki_ki2
11. jan 2021

Pokiaľ si nemala presne odsledovanú ovuláciu , a riadiš sa len apkou tak určite tehotná byť môžeš.. Aplikácia ti nevypočíta presný deň ovu takže by som sa nespoliehala na ňu.. Kludne sa ti mohla ovu posunúť. Urob si test to máš najväčšiu istotu 🙂

denisa291991
autor
11. jan 2021

Co sa tyka plodnych dni...tak som si ista ze som ich nemala to by som musela mat kramy 17steho alebo 19steho aby mi vysli pred Silvestrom.. ale jasne neda sa podla toho riadit chcela som sa len dozvediet ci sa to stava aby meskali....6-7 dni a nic .. vytok nemam ziadny a na ten test bohuzial nemam odvahu.. ale ak sa nespustia bude to jasne... aj bez testu do Piatku

haidi
11. jan 2021

Ja som napríklad otehotnela ešte keď mi končila menštruácia...v živote by som nepovedala, že je to možné dieťatko sme plánovali takže to iné , ako u teba... Len podľa kalkulačky mi vychádzali plodné dní úplne inokedy takže počítanie cez kalkulačku asi není 100%
Držím palce 👍

ki_ki2
11. jan 2021

@denisa291991 mne teraz meškajú 6 dní .. Mám bolesti v podbrušku , vodnaty výtok už druhý deň ..tiez som ešte netestovala :D tiez sa nejako bojím .. Ale ja sa bojím naopak negatívneho výsledku .. Heh .. Ale dúfam že ti prídu do piatku .. A ak nie urob ten test radšej to môže byt aj iný dôvod meskania ako tehu hlavne nestresuj lebo si to privoláš 😒

brezza
11. jan 2021

@denisa291991 a inak mavas menstruaciu pravidelne ako hodinky? Lebo kludne mozes mat jeden mesiac napr. 26 dnovy cyklus a dalsi 36. Hlavne v takom mladom veku. Potom aj ovulacia je v ine dni. Kolkaty den cyklu si?
Ja by som to do piatku nevydrzala. Chcela by som hned vediet na com som. Ved tym, ze si ho spravis nic nezmenis.

brezza
11. jan 2021

A sprav ho aj kvoli tomu, ze mozno budes musiet ist na vyvolavacku.

denisa291991
autor
11. jan 2021

@brezza mavam 28 dnovy... no meskala mi 9.12 tusim dva alebo tri dni vtedy som nespala s nikym.. no mlady vek mam uz 29r.. 😂😂😂😫stara truba.. a ano niekedy meskaval dva dni cca ..ale to som absolutne neriesila kedze nemam partnera.. no tento co som s nim bola teraz pred Silvestrom mi tusim baby hovorili ze ani decka asi mat nemoze.. je starsi o dost decko nema a mal vela vela bab ze by akurat ja na prvy krat ? Budem s nim tehotna.. testu sa bojim.. pre mna je to ina situacia.. stale mam pocit ze ich mam dostat takze este pockam mozno sa spustia.. vytok nemam ziadny ani nic podobne... okolo toho

denisa291991
autor
11. jan 2021

Brezza ale ma riadne tlacis do toho testu 😂😂😂no slubujem ze v piatok pojdem do lekarne a dam ti rano vediet sem. Ale ak ich dostanem nebudem robit .. ziadny test.. a tebe meskala tyzden aj vies dovod a ako si sa citila????

denisa291991
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
denisa291991
autor
11. jan 2021

Jaj sorry to inej meskali

brezza
11. jan 2021

@denisa291991 jaaj ja som citala, ze mam 18 a tam je napisane nemam 18. Teraz vidim, ze 8.12. posledna menstruacia, to este nemusi byt taka tragedia. Niekedy sa to jednoducho stava, ze ten cyklus je dlhsi. Ja som nikdy nemala nejaky pravidelny. Inak ked ten chlap tak strieda baby o to viac by som sa chranila.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre