Zdravim poprosím vás radu, včera sme sa s partnerom trošku hádali, boli sme von aj s kamarátmi a trošku sa popilo, ako sme prišli domov mali sme sex, bez kondómu urobiť sa do mňa neurobil, ale stále sa bojím tej kvapôčky lásky, rozmýšľam či zobrať tabletku po, ale bojím sa že je to sama chémia, čo by ste urobili vy?
@veronika4495 jasné s priateľom 😀😀 krámy mám dosť 31. Tak o týždeň stále krámy mám odchýlku dva dni cca ale posledná menštruácia mi zacala týždeň skor
To jedno co spraviš...bojiš sa tak,ci tak
@korunka1 pýtam sa o radu
@veronika4495 vezmi si tabletku po, ak teda nechceš dieťa. Určite je to menej škody ako interupcia
vezmi si tu tabletku ak sa bojis...inu moznost nemas...ano je to bordel a chemia, ako kazda tabletka, aj ibalgin na bolest hlavy, tak to mas asi jedno...a nabuduce si daj vacsi pozor
@alexandraalexandrova viete mi poradiť koľko taká tabletka stojí?
Vygoogli si postkoitálna tabletka a uvidíš cenu.
@katyav neviem prečo mám v hlave že cena sa pohybuje okolo 70€, a na nete okolo 20
Cítim že má bolí brucho aj na krámy ale stále mám strach že čo ak
Tak keď máš strach, šup do lekárne. Áno, môže ti to (ale aj nemusí, je to individuálne) rozhodiť cyklus, ale tak za ten kľud ti to hádam stojí... 🤷♀️
nemam prehlad, ale znama si to pred rokmi kupovala za cca eur...neviem ake su teraz ceny ani ake existuju druhy...skus eshopy popozerat
Upt stojí násobne viac ako aj 70. Nech ti prispeje chlap. Máš nepravidelný cyklus, zrejme nevieš, kedy ovuluješ, tabletka je istejšia. A ries to hneď.
Escapelle v dr Max stojí 20. Nečakaj tých 72 hodín. Ale to je už len na tebe ....
Nedávaj si tu tabletku, rozhadze ti cely cyklus, radšej si dávaj horúce sprchy, pi víno, stláčaj si brucho, pi alchemilkovy čaj 2 krát denne, ovulaciu by si nemala mať a keď sa do teba ani neurobil tak je tu veľmi malá šanca ze by si mohla byť tehotná 😏
@veronika4495 hej, dívam sa že nejak som netrafila adresáta :D
@ukulela môj partner keď je opitý tak máločo sa sprvi mali sme sex ráno a aj večer, boli sme opitý ale toto že by sa do mňa sprvail by som si pamätala vieme obaja že do mňa sa neurobil
@bambulienka25 prečo pohár octu?
Takže 2x nechránený sex a teraz riešia, či sa máš báť tehotenstva .... Odpovede si dostala, vyber si.
Nie ráno bol sex s kondómom od začiatku, večer bol sex bez kondómu ale neurobil sa
https://www.drmax.sk/ellaone-30-mg-tableta-1 táto je vraj istejšia, ale nezaručuje tak isto že tehotná nezostanes.
Pozri, ja, keby som mala nehodu v strede cyklu (lebo bez ochrany som nikdy neriešila), tak ráno som v lekárni. Ty sa tu pýtaš, či áno, či nie a čo s tým octom ....
@viikkki Vieš, ale to je véééľmi diskutabilné. Mám dostať menzes a kúpem sa v horúcej vode a pijem víno a dokonca si stláčam brucho. A dostanem. Pripisujem to automaticky tomu, čomu chcem. Čiže tomu, že som to robila. Ten menzes by som dostala aj bez týchto babských receptov. Ale tak, každému ako vyhovuje. Apropó v 5 týždni tehotenstva je bábätko také maličké, že si neviem predstaviť, ako potratím stláčaním brucha. To som potom asi magor... sorry
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.