Ahojte chcem sa opýtať že ako je to vlastne s krckom maternice ? Aký maje byt tehotenstve alebo pred mš?
@taskataska lebo všade inak píšu
@simuska132 pred ms je nízko a ak sa nemýlim mäkký s tým že je cítiť hrdlo krčka .že sa otvára a pripravuje na ms ...a ak tehotná tak je uzavretý a tvrdší a vyššie....
@taskataska Čo tak nekomentovat ked nič nevieš poradiť ?
@taskataska preto sa to tu pýta, lebo je to FÓRUM. Konkr. fórum pre budúce mamičky, mamičky a ženy,ktoré sa snažia otehotnieť a okrem toho ešte aj celkovo ženské témy... je to diskusné fórum, kde sa diskutuje a chodí sa pre radu a pomoc. To, že si mrzutá a zakomplexovaná a zrejme máš nejaký problem a frustraciu, ktoru si tu ides vybíjať na obyčajnej otázke ohladne polohy krčku maternice, len nasvedcuje tomu, aký si charakter. Vela zdaru v zivote a hlavne si zapamätaj, všetka tá zlosť má niekde pôvod, skus si to vyriešiť v hlave. vela stastia
@taskataska čo máš za problém? Fórum je na to, aby sa v ňom kládli otázky. Keď nevieš poradiť, čo evidentne nemáš ani potuchy, tak odchod. Si nejaká frustrovana. 🤷♀️
@simuska132
@mariska1989 ahojte baby ja sa tiez idem tricha pytat a aj povedat...... Vzdy pred ms som ho mala nizko a otvaral sa a ms aj prisla..... No teraz na 12 dpo som mala ruzovy vytok iba rano a dnes mi meska ms 1 den krcok mam vysoko je tvrdý a zavrety a je tam hlien myslite ze sa mozen tesit
To vážne sa ešte šprtáte aj dnu?
@domka222 v kláštore to nemáš povolené však?
@snazilka_bio_mamka 😃 nikdy ma to ani nenapadlo, si kontrolovať krčok. Na to mám doktora. Chápem sledovanie ovulácie, hlienu, meranie bazálnej. Ale čo dosiahneš tým, že si budeš kontrolovať krčok, či nie si tehotná? 🤦♀️
@srdiecko99 pravdepodobnosť tam je ale to už by som skôr robila test , ružový výtok môže byť že sa aj uhniezduje len ,ak bola posunutá ovu ..takže šup šup test či niečo ukáže
@domka222 dobrý pocit?
@domka222 .no by si sa čudovala 😂 áno aj ja som si to skúsila popravde neverila som tomu že ako sa môže žena sama vyšetriť ako je na tom kŕčok ale je to pravda dá sa to a ukáže to veľa ak mešká ms vyskúšaš ak je vysoko máš šancu že si tehotná poprípade ešte nebude ms ale ak je nízko , mäkký a otvára sa tak sa môže čakať na ms😁
@mariska1989 ďakujem
@mariska1989 ale bojim sa velmy ze zas cide negativny 😭😭😭😭
@mariska1989 viem, že je aj táto metóda. Tak ale ja som na zistenie vždy použila test. Je to určite presnejšia metóda. Ale je to na každej
@srdiecko99 sú aj horšie veci ...ak to má prísť tak to príde .treba si užívať jeden druhého ..horšie keby ti vyšiel duch a potom to odíde alebo prídeš o to neskôr alebo porodiš mŕtve dieťa ..radšej negatívny test a potom v ďalšom cykle nová šanca zas
@domka222 aj u mňa bol test ..ja som to skúsila len zo zvedavosti že ako čo keď baby o tom písali
@mariska1989 skusim ale asi az c pondelok sa dostanem do lekarne potom pisem drzte palceeeeee
@srdiecko99 ak máš ovu test aj tým sa to dá ale robíš ho presne ako tehu test a to z raného moču ak by boli ako by si mala ovu teda // tak to značí tehotenstvo . Ukázala by som foto ale už nemám .tehu test duch a ovu test pekne //...držím palce ✊
@mariska1989 práveže minulom cykle som som mala vsetko a teraz som nic nexjxela lebo som ako prestala veriť no a zrazu toto
@srdiecko99 tak vydržať do pondelka ak nedôjde tak držím palce až tam sú // poriadne koľajnice 😁☺️🥰 a očkovania na covid niesi ?
@mariska1989 este nie
@srdiecko99 ok ja len pýtam pre istotu lebo po očkovaní to babám mešká ..tak držím palce ✊
@mariska1989 diky pondelok sa ozvem
@mariska1989 ahoj tak som tu zajtra teda budem robit ten test...ale neviem co si mam mysliet stale sa nic nepohlo.... Ale jako keby som mala tale ze raz za den mozno pri utreti asi take hnede mam sa bat alebo este je nadej
@mariska1989 takze je to tam
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.