Caute, ja len rozmyslam, ako sa toto mohlo stat. Samozrejme, tesime sa. ❤️ Len nerozumiem. Mozno som vymeskala hodiny biologie, ked sme tieto veci prebrali. 😅
Menzes som mala 4. JANUARA.
Podla appky som mala ovulaciu 18.JANUARA. (co podla mna nebolo)
Pohlavny styk sme mali 19. JANUARA. (davali sme pozor 🥲)
A som tehotna, podla menzesu termin porodu mam 10.10.2024, ale embryjko je mensie, rastia, vsetko je s nim chvala Bohu v poriadku, ale je mensi, teda porod podla neho vychadza na 18.10.2024.
Kolko vydrzi spermia v tele zeny? Alebo ako to moze byt? Podla Dr som musela mat neskor ovulku. Ale pohlavny styk sme mali aj tak toho 18.1.
Ja tomu uz nerozumiem.
A neskor ste nemali sex? Iba toho 19.1? Na apku sa netreba spoliehat to je extremne nespolahlive 😀
Aplikacia ti skontrolovala vajecnik, ze vie kedy bola ovulacia? Mohla byt posunuta a tvojmu telu je uplne jedno co pocita aplikacia. Spermie mozu vydrzat aj 7 dni, sice nie vzdy, ale moznost je
Tak aplikácia nepozná tvoje telo. Čiže ovulácia mohla byť aj neskor a zdravé spermie prežijú v tele ženy aj 5 dní. A takých deti beha píš vete veľa kde si dali rodicia pozor. Apropo podľa appky mam ovuláciu 12 DC, podľa folikumetrie 10dc
Sex ste mali iba 18. a 19. ?
Kazdopadne, spermie pri idealnych podmienkach vydrzia 3-5 dni. Niekedy aj trosku dlhsie.
Kedze tie "dievcenske" vydrzia dlhsie, najskor budete mat dievcatko.
@zuzanockamt mam 29 dnovy. Vacsinou stale
@moonlight1210 iba 19.teho.hej, aj hcg som mala vysoky. Na 4 den od vynechania menzesu 3000
@sense 5 dni? 🥲Fuha
@viestta aj 7? Jezis. Ja ze iba 24 hodin.
Vydrzia aj niekolko dni 😀…
@andrejkap123 tak to som bola dobre mimo... Ja ze 24 hodin max.
5 dní vydrzia veru
Poviem ti môj prípad. Cyklus 28 dňový ako hodinky. Deň po menštruácii sme mali styk čiže na šiesty/siedmy deň cyklu. A bola som tehotná. Tak asi vydržali umna riadne dlho 😊
A co je na tom akoze cudne? Vajicko je schopne oplodnenia 24 hodin...po vyplaveni
No appka sa moze pomylit, je to iba nieco generovane datami. Telo je to, co tie data dodava. A telo nie je stroj bez omylu. Takze sa vie ovu posunut rozne bez posunutia menzesu. Ktory si uz aj tak nedostala. Plus spermie vydrzia aj 5 dni. Kym sa to cele spoji, mas to par dni. A inak gratulujem k tehu
Tak ja neviem, prečo sa čuduješ tomu tehotenstvu. Trafili ste sa akurát.
Ja mam stvrte dieta, ani "neviem, ako a kedy"...do uvodzoviek som to dala, jasne, ze viem, ale vysvetlim nizsie...Este aj bazalna teplota sa nezvysila ako po ovulacii, len mi vyskocila na 25 DC, a to uz bol pozitivny tehotensky test. Ja mavam cykly vselijake, ale vacsinou oooovela dlhsie a spermie u mna prezili pravdepodobne aj 5 dni. Pri tretom dietati to boli 2 dni, ale tam som vedela, ze kedy a preco...my si tiez davame pozor, ale z takehoto sexu som nikdy neotehotnela, jedine zo sexu naplno. Takze toto neviem, ale je to vraj bezne. Spermie si proste pockali...🙂
U mna vydrzali 7 dni
Ovulacia prebieha CCA na 14 den cyklu. ( a ty pises sama ze mas viac menej 28-29dnovy cyklus)
4.1. + 14dni = 18.1. ako neviem co je na tom zvlastne ved ste mali sex priamo v obdobi ovulacie 😂😂😂
@amelia89 to, ze embryjko je mensie o tyzden, a podla dr, som nemala vtedy ovulaciu. Teda toho 18.1
Urcite si nemala ovulaciu 18.1. To su tie appky, co rataju ze na 14. den je ovulacia. Ja mam napr. 30dnovy cyklus a ovulaciu mam na 17.-18.den. tak som aj otehotnela. Ked sme sa snazili napr. 14.den, to nebolo tak uspesne, ako ked sme sa posnazili ten 18.den...
ale ved si tehotna par tyzdnov. toto meranie sa este tak 10x moze zmenit a kludne to o par tyzdnov uz bude sediet …
Mna by este zaujimalo z cisto prakrickych dovodov, ze ako ste sa chranili pocas tej appkovej ovulacie a po nej. A gratulujem ❤️
@deedol nikdy som sa nesledovala, len zo zvedavosti som sa pozrela teraz
@deedol inak, chranili sme sa prerusovanim. Uz 15 rokov. A dokonca sa nam prve ani nedarilo tak lahko. Vidis, vtedy som sa sledovala, a vtedy sme mali pohlavny styk. 🥲😆
Aj u mňa to tak bolo. Termín pôrodu mi posunuli o 7 dní. Darmo som tvrdila že je to vylúčené, potvrdili to dvaja lekári nezávisle od seba. Podľa ms 27.7., podľa už 3.8. a porodila som 23.7.
no mozno tvoj partner mal taku silnu strelu, ze keby vajecniky neboli uzavrete, tak by ti to pristalo az na mandliach ... a tak par dni si tam este tie pulce polebedili a o 9 mesiacov tomu najrychlejsiemu budes moct pozriet i do ociek 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Aké dlhé mávaš cykly? Akým spôsobom si sleduješ ovuláciu? Appky nepočítam.