Kedy po pohlavnom styku sa môže ukázať pozitívny tehotenský test?

23. feb 2023

Ahojte
Kedy sa asi po pohlavnom styku môže ukázať pozitívny tehotenský test?
Kedy je najlepšie ho spraviť ? Ďakujem

gubcikova
23. feb 2023

Keď mešká menstruacia

autor
23. feb 2023

@gubcikova
Tak v Tom moc pravda nebude
Lebo pri prvom som mala test pred menštruáciou pozitívny mala prísť až týžden po teste

bessie12
23. feb 2023

zalezi kedy si mala ovulaciu. Ale @gubcikova ma pravdu. Testovat sa ma az ked meska menstruacia.

simonna511
23. feb 2023

Ja som mala prvé pozitívne testy cca už 7 dni po ovulácii. Boli to tie údajne zle pepino, ale v skutočnosti to boli jedine tak citlivé testy, že mi ukázali správny výsledok už tak skoro 🙂 čiarky potom už len silneli.

kik2022
23. feb 2023

Mne ukázal po 17 dňoch. Na 15.deň bol ešte negatívny.

autor
23. feb 2023

@bessie12 vidíš ja som testovala skôr ako po menzese a už test bol pozitívny

autor
23. feb 2023

@kik2022 17dni po sexe ?

bessie12
23. feb 2023

tak si zrejme mala skor ovulaciu a preto ti ukazal pozitivitu pred menstruaciou.

martinusik91
23. feb 2023

Záleží od ovulácie. Mne napr ukázal slabú čiarku na 9ty deň meškania...

floki1994
23. feb 2023

Nemyslim ze to baby mysleli zle..len treba predchadzat sklamaniam z biochemickeho tehotenstva..aj moj lekar sa ma ako prve opytal ako dlho meska MS ked som mu spomenula pozitivny test ;)

autor
23. feb 2023

@bessie12 no teraz som mala ovuláciu 18dni po Ms ... A v den ovu sme skúšali
Tak za to že kedy by som mohla ten test
Je mi jasné že zrejme tento krát to pred ms nebude keď že tá má prísť o 4dni

bessie12
23. feb 2023

vyskusaj testovat v den, kedy by ti mala dojst menstruacia a uvidis aky bude vysledok.

autor
23. feb 2023

@floki1994 ja som tam išla že mám testy pozitívne
Že koľko mešká ms
A ja že zatiaľ nemeska... Pozreli na sono a tam nič
Zobrali krv a volala dr že som tehotná 🙂

floki1994
23. feb 2023

Ano na zaklade hcg to vedia...len potom tu vidis prispevky zien ze nic nevidno, ze nenasli srdiecko a podobne..k lekarovi sa ma chodit az 8tt tehotenstva najskor ak zena nema nejake trobofilne stavy a podobne ze treba liecbu..viem o com hovorim sestra je gynekologicka a ked mi to obcas rozprava je mi tych zien extremne luto.. to iste je aj pri testovani..kazde 5 tehotenstvo je biochemicke..ale vsak kazda nech si robi ako vie len potom treba ratat aj so sklamanim kedze prvy trimester je 50:50..drzim ti palce 🙂

kik2022
23. feb 2023

Áno. Pýtala si sa, kedy sa asi po pohlavnom styku môže ukázať pozitívny tehotenský test.

esmeronka
23. feb 2023

Testovať by sa malo najskôr v deň očakavanej MS ale je to individualne podľa ovulácie-niektorym ukaže ešte pred meškanim niektore maju slabu čiarku len par dni po meškani... k doktorovi volať až keď meška 2 tyždne lebo môže nastať biochemicke čím som si prešla a on objedna najskôr o dalšie 2 týždne aby na sone niečo už aj videl....samozrejme ak mala/ má žena nejake problemy objedna aj skôr

zorkahorka
23. feb 2023

Po Cca 14 dni, mozno uz aj po 12...

lenkapk2
25. feb 2023

Záleží kedy je ovulácia.Mne ukázal pozitívny týždeň pred menzesom.Pekné silné čiarky

autor
3. mar 2023

@bessie12 mešká mi momentálne 4den
Môžem testovať alebo mám ešte čakať ?

bessie12
3. mar 2023

mozes uz testovat

autor
3. mar 2023

@bessie12 ďakujem
Tak v utorok si kúpim test a pôjdem na to
Hádam do vtedy nepríde tak mrcha 😆

bessie12
3. mar 2023

Tak držím palce. Daj potom vedieť ako to dopadlo 🙂

autor
3. mar 2023

@bessie12 oki ďakujem

saminkoo33
9. apr 2023

@bessie12 ahoj môžeš mi poradiť prosím? Mám nepravidelnú menštruáciu. Niekedy len 4 krát do roka. Ale poslednú som mala 8 marca
S manželom sme spolu spali 26 marca. Myslíš že sme sa trafili do plodných dní? Robila som dnes test bol negatívny ale neviem či je to skoro..... Menzes som nedostala a viem že ani nepríde. Len chcem vedieť či ešte mám testovať?

bessie12
9. apr 2023

@saminkoo33 skus urobiť test o pár dní. Ak bude negativny, tak chod na gyndu. 4x do roka menzes ?? To nie je dobre. Riešila si to s lekárkou? Mne teraz mešká niečo cez 30 dní, ale mam veľmi stresové obdobie momentálne.

saminkoo33
9. apr 2023

@bessie12 no niekedy aj celý rok som nemala. Mám už dve detičky ale rada by som tretie

saminkoo33
9. apr 2023

@bessie12 veľmi mi padajú vlasy plus žiadna menzes myslíš že to môže štítna žľaza?

bessie12
9. apr 2023

@saminkoo33 moze tam byt viacero pricin. Na tvojom mieste by som zasla za doktorom a poradila sa s nim. Nech urobia vsetky potrebne vysetrenia a zistia tak pricinu tvojich problemov. Keby som nemala rok menzes, tak by ma asi slak trafil, lebo by som si myslela, ze nastupila, mojom pripade, predcasna menopauza. Toto urcite treba riesit.

saminkoo33
9. apr 2023

@bessie12 no ja chodím k lekárovi nerada. Som od 12 rokoch nato zvyknutá že nemám pravidelne. Nikdy mi to nevadilo. Nebýva mi zle ani nič. No do posledy mám viac suché vlasy,extra padaju bolia vaječníky. Mám 36 r

bessie12
9. apr 2023

@saminkoo33 myslím, že každý nerád chodí k lekárovi. Lenze keď treba, tak treba. A v takomto to prípade je to podla mna nutnosť. A ešte hlavne vtedy, keď chceš otehotnieť.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre