Baby moje, 1 tehotenstvo uspesne za sebou pred 2 rokmi, odvtedy 3x biochemicke, a dnes mi prislo blbo, 1 den meska a reku urobim testik - teraz vecer. Vychadza mi to ze som 4+0 tt od poslednej MS a pocity mam vseliake a mam strach ci znovu nebude biochemko. Zajtra skusim rano dalsi test a potom o 2 dni dalsi. Dufam ze MS nepride 🙏 a ciarocka bude silniet. Co myslite??? Vidno nieco alebo uz mam v ociach ciarku? Dakujem
@andrea_prestastna skuste jas zvysit
ja niečo vidím.. sprav si test určite ráno, budeš mať istotu
Podla mna slaba ciarka,drzim palce🍀♥️
No uz to vidim trosku lepsie, tak drzim palce, ja tieto testy nemam rada, ja som mala v den ocakavanej na inom teste jasne dve ciary rzim palce daj vediet urcite
Si cca 14 dpo? Ci viac? Mas nejak odsledovanu ovu? Cyklus pravidelny??? Ak je pravidelny..a ovulacia bola cca v strede je to dost slaba ciarka. Držim silno palce a veeeelmi vam to prajem🙏🙏🙏🙏
@miskamicha Bola som 4x na folikulometrii, ovulku som mala posunutu, az na 17 DC - potvrdene Dr., teraz som 29 DC. Cykly mavam 27 dnove - pravidelne ako hodinky
Dnes som 12 DPO
@dada13288 ale ja som mala posunutu ovulku az na 17 den cyklu...a test je robeny podvecer - robila som zo zvedavosti, zajtra uvidim z ranneho mocu co vyjde
@dada13288 gratulujem ❤
Hlavne si kúp iní test ,henten je totálne naprd.ja som včera bola v nervoch že čiarka úplne bledá slaba a iné značky napríkld mamatest ukazuje krasne
Vidím ☘️❤️🙏nech len silnie
Vidno pekne.... sprav ráno bude silnejšia....✊✊✊✊
Je tam // gratujemn
Tak na 12 dpo by to mohlo byt..potichucky gratulujem nech je vsetko v poriadku😊😇
takú istu slabu čiarku som mala aj ja...a teraz mi tu pobehuje skoro 2rocna šibalka
Je to tam 👍🙂
@lolinka2701 áno je vidieť ✊✊
@simbatko teraz som si robila tento a nič
@lolinka2701 skus ranny moc
@lolinka2701 asi skoro na digi...sprav z ranného....
@andrea_prestastna nemám už test 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja nic nevidim :(