Ahojte, stalo sa niektorej z Vás, že Vám vyšiel pozitívny test s druhou čiarkou slabšou ako je kontrolná, ale dostatočne viditeľná a na druhý deň bol test negatívny ? Testovala som tri a dva dni pre MS. MS mam dostať až v nedeľu. Je ešte šanca, že som tehu ? Ďakujem 🙂
Ano testovala s rovnakou značkou, poobede 😞 takže nádej asi žiadna.
Prvý cca o 18 večer včera a dnes o 16 😞
Však ja som len blbá s tým testovaním, najhoršie je mať doma testy. Našťastie už nemám žiadne. Tak skúsim až v nedeľu. Ďakujem ;)
@sisa22x pozri sa ja som mala tusaka ze som v tom "posmyklo"sa nam den pred mrchou.. ta uz nedosla a to som ju mala ako hodinky.. mala som priznaky merala som si bazalnu teplotu ta sedela na tehu.. 18dni negativne testy tak som sa objednala k doktorke potom som si povedala na 14ty den ze to serem a netestujem na 18ty den mi az vysiel pozitivne a hľa mam doma 2,5mesacneho suhaja 😊👍
Testuj sa rano,najlepsie prvy moc. Ma silnu koncentraciu... eate nic nie je stratene. Drzim palce
Dakujem dievčatá, testom sa momentálne vyhýbam, dúfam, že mi to vydrží 🙂 Naozaj som tomu dosť verila, ale už nemám veľké oči. Dám vedieť ako som dopadla 🙂
miky25117 ja tomu naozaj nerozumiem 😒
Dievčatá robila som zase test 🙄 a vyšiel pozitívny a je silnejší. Ja som z týchto testov mimo 😵
@sisa22x ahoj,hod sem foto
MS má prísť zajtra, mám cca 30 dňové cykly
@sisa22x no ale to máš krásne pozitívny test....gratulujem, testujes tou istou značkou?
ano testujem tou istou značkou, ale nechápem včera bol negatívny a predvčerom pozitívny ale slabšie viditeľný ako tento . A ešte je pravda že všetky testy som robila v priebehu dňa nie ráno. Nerozumiem tomu 😨
@miky25117 ahoj, na tých testoch sa čosi črtá...ten vrchný sa mi zdá len kanalik,ale v Začiatku tehu je to ešte otázne...nepila si len viac tekutín?
@sisa22x tak skús zase o dva dni, niektorým babám ukazuje test pozitivitu viac poobede ...držím palce,neboj, bude to ok 😉
Myslím, že to vyzerá nádejne. Skus si ešte ráno spraviť test a daj nám vedieť ❤️ držím palce
@mimka11111 teraz zase robene
@mimka11111 ďakujem pekne ;) ešte sa spýtam viac tekutín môže ovplyvniť výspedok testu ?
@michalka2108 ďakujem pekne, uvidíme čo z toho bude 🙂 určite dám vedieť
@sisa22x v začiatkoch tehu určite áno 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sisa22x mozno biochemicke .. alebo testovala si jednou tou rovnakou znackou?