Ahojte.. dnes som 11 DPO, robila som si ramo Dr.max test. po 2 min. som mala vysledok (foto č.1) potom.som.sa isla pripravit do prace a sla som vyhodit test a uvidela som tam 2. ciarku po cca 15 min. Co to ma znamenat? vela krat som si robila dr. max test ale nikdy mi po limite neukazalo nic. Je to iba kanalik? mate niekto s tymto skusenost?
Noha byť tebou počkám 2 dní a testnem znova, vyzerá to ako ciarka
@pseudomonas87 podla kamosky je 1000% negativny, ze vraj ta ciarka je od výroby tam, ale je pravda ze ona nezvykla nikdy testovať, testovala 1x a vtedy uz bola tehtona, tak ona neverí na duchariny.. ja mam skusenost s dr. max testmi ale nikdy sa mi tam neukazala 2. ciarka. ale zda sa mi to ako kanalik.. myslis, ze to moze byt pozitivny test?
Skus o 2-3 dni, vyzera to na ciarku
@malicka_mysicka to naozaj?? kamoska mi uplne zobrala nadej 🙂 no skusim zajtra, mam doma este 3 testy
podla mňa, ak to vidno takto odfotene, realne je to silnejsie, ja som tak mala, teraz som 27tt 😉 samozjreme ale otestuj o min 2 dni zase... ja som si dala 5 dni, najdlhsich na svete 😄 ale aspon to bolo uz silne
@nela6 Nepride ti to ako sivy kanalik? myslis si ze ej to ruzove? ah ja uz neviem.. skusim aj zajtra ráno, ak bude negativny, tak toto bol asi nejaky divny test
Skusila by som este dalsie a tento by som brala ze mozno ano ale netesila by som sa este
To vyzerá na ducha, počkaj zo dva dni... Už by to mala byť čiarka poriadna
Ja som mala slabsi a bola som tehotna. Pockaj ako radia baby a skus znova o dva dni 😉🍀
Skus zajtra ráno. Podľa mňa čiarka mala som tak isto nič a po čase ako ty.. A dva dni už krásne //. Držím palce
Kočky, ale neva, ze sa to ukazalo az po 15 min? No skusim inu značku a testnem ráno...
Myslim ze nie je pozitivny, ak si myslis ze si tehotna skus o 2 dni dalsi mozno lepsej znacky, mo myslim ze bude tiez negativny :(
@dom_evi ja si tiez myslim...
@bambulienka25 to fakt???? dakujem, hned som mudrejsia!
@bambulienka25 "sarkazmus" ti asi nič nehovorí.. viem, čítať ale fakt ma vytáča ten hnusný tón akým to píšeš.
Tazko povedat, treba sa proste opar dni pretestovat ak ti menzes nepride
@bambulienka25 nepotrebujem to študovať, chcela som názor žien, ktoré mali takýto test a nie poučovanie 🙂
@bambulienka25 nikde som nepisala, ze ma zaujima tvoj nazor, ale nazor takých ktoré mali podobny test 🙂 pekny zvysok dna
nepride mi to ako kanalik, ale tak ci tak, treba este raz, zacina sa dlhyyy cas cakania 😉
ja neviem podla mna to vyzera nadejne 🙂
Prd na kamošku, o 2 dni otestuj, ale podla mna to vyzera na ciarku, aj ja som mala take slabucke, a teraz to beha po byte, drzim palce a daj vedieť
@pseudomonas87 dakujem 🙂 i ked tomu uz neverim po tolkých snazeniach a biochemickych potratov .. tak len velmi opatrne 🙂 ale dakujem za nádej ❤
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
opačne mi to nahralo... fotka po limite je 1.