Ahojte
Asi 18teho som mala ovuláciu
Ale neviem presne ... Proste snažíme sa
No dnes je 4den čo mi mešká menštruácia.
Je normálne že chodím na záchod posledných pár dní 5-6 dosť často ? Alebo keď si kychnem tak to ide aj s tým že moc neudržim ? Samozrejme pri kychnuti mi ujde 😆
Môže to byť príznak tehu ?
Nič mi není teda na kašeľ ... Ale curam stále v jednom kuse . Tak či to nemôže byť príznak v skoro štádiu ?
Test si budem robiť ale len koncom budúceho týždňa ak mi menštruácia nepríde do vtedy
Ďakujem za vaše odpovede
u mna to tak bolo.. myslela som si, ze mam zapal mocovych ciest 😁
drzim palec 🍀😊
Ak bola 13.2.,uz ti test urcite ukaze. Kedy ti zacala posledna ms?
Spekulujes namiesto toho, aby si si test spravila....
Ked to uz meskaju tak by si si test robila hned logicky podla mna to nebude tehu
Tomuto osobne nerozumiem... Týždeň pred výplatou? Akože na tehotenský test nemáš zvyšných 10€ (a na dieťa, o ktoré sa snažíte a bude s vami žiť v domácnosti cca nejakých 18-20 rokov peniaze akože budú?? 😀)
Aspon by si vedela na com si
Priznak to byt moze aj nemusi...ked meska test ti uz isto ukaze..vsak to je par eur to urcite najdes 🙂
No neviem, v každom rozpočte by mala byť rezerva 3-6 mesačných výdavkov domácnosti... Veľa šťastia s výchovou (s takouto výbušnou povahou + s tak malými finančnými rezervami to nebudete mať ľahké)
Ja mám... a pred prichodom babatka mám nasetrenych cca 10 tisic pre istotu keby sa nieco vyskytlo 🤔 ale tak ja potrebujem mat pocit istoty a chcem si matetsku uzit a neriesit financie..kazdy podla svojho gusta 🙂
Vsak ak je to o tvojom presvedceni ze chces testovat ked budes mat 100% istotu tak ok 🙂
Samozrejme vsak ako pisem kazdy ako uzna za vhodne 🙂 ano nezarabam minimalku a platim ucty tak ako kazdy iny clovek a nie su male ale nastastie plat je dostatocny ma to aby som aj odkladala...tym neodsudzujem cloveka ktory to nerobi...kazdeho osobna vec 🙂
A dve eura na test nemas 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Nikoho neurazam..pravdu ma v tom ze je vela rodin ktore maju rezervu ..v mojom okoli kazda mlada rodina ma co viem, nedavno sme to riesili v partii kamaratov 🙂 to ze sa niekomu neda usetrit je bohuzial bezna ale uplne vasa vec 🙂 je to vas zivot vy ho zijete 🙂 mne je fuk 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ake dlhe mas cykly? Ak si mala ovu 18.2., tak dnes je iba 13 DPO, to ti este ani nemeska ms, nie? Februar bol kratky mesiac.