Je to pozitívny alebo chybný test? Som iba 17DC. Mávam 28dnovy a pred 3 dňami mi vyšiel pozitívny ovulacny test. Stalo sa vám také niečo?
@pondelok01 robila som si aj LH test včera a už nebolo takmer nič. Môže to byť z predošlého cyklu aj napriek MS? Mala som dva dni po MS spinenie. Včera ma pichalo na pravej strane podbruska. Neviem ci mi šibe zas alebo co to je..
@katus2412 akýsi je rozpity nie? Skúsila by som isto iný, nie je akoby jasne ohraničená tá druhá čiarka
@katus2412 hmmm čosi tam fakt je. Vyskúšaj o dva dni či zosilnie. Ak hej tak nie je o čom 🤗
@katus2412 vyzera byt nejaky rozpity...ale asi pozit... mohlo sa stať ze ovulacia bola tesne po menstruacii co nie je nic nezvycajne. Sprav inej znacky resp. druhy test.
@miskamicha tu hore som dala iná značka
@katus2412 aha..nevsimla som si... sprav z ranneho mocu...je mozne ze bol prvy rozpity
Podľa mňa je pozitívny. 🙂
Asi pozitívne. Skús ešte ráno test si spraviť. Myslím z ranného mocu a daj vedieť. Ale fakt vyzera pozitívne… gratulujem
@katus2412 podľa mňa je pozitívny, mohla si mať ovuláciu ešte aj pred začatím MS, a MS jednoducho ešte prebehla klasický, aj to sa stáva. Držím palce nech ti to dobre dopadne, robila si si test aj dnes ráno? 🙂
@monana84 vidiiim, držím palceky 😊🙏🙂
@summersunny94 naozaj vidíš? 🥰 je to taký tienik, ale doteraz boli testy úplne čisté, až teraz niečo malé 🤭
@monana84 áno a pekne, uvidíš ak budeš testovať zajtra ráno bude silnejšia ❤️ teším sa s tebou 😊
@summersunny94 si úžasná, ďakujem ti 😊😘
@monana84 daj zajtra vedieť 😊
@monana84 na tom spodnom niečo vidim🥰 skus o dva dni. Drzim palce silno silno
@miskamicha 😘
@miskamicha vidno ju akoby stále viac, možno len zlý test
@monana84 fakt vyskúšaj zajtra ak máš test ak tam bude takáto je to tam ale verím že si tehuľka 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katus2412 test vyzera pozitivny, ale na 17 dc nedava zmysel. Mozno sa vyrobca zasa sekol a zamenili HCG testy s LH testami, deje sa to pomerne casto. Iny test si neskusala?