ahojte.. je to na teste iba kanalik? tam kde su 2 testy odfotene, nevidiet nic okrem 1 ciarky? dakujem...
@hanka555 ci to nebude kanalik.. uz 2 den mam zvysenu teplotu tak som zvedava ako to dopadne
Mne mamatest nikdy kanáliky nerobil 🙂 keď som nebola tehotná tak tam naozaj nikdy nič nebolo 🙂
Podla mna krasne negativne testy.
Podla mňa negatívne
@renata1405 dakujem za nazor alenustipacna nemusis byt 🤗
Nič nevidím, po koľkých minútach si to fotila? Koľko ti mešká? Počkaj 2-3dni a skus znova
Na tých prvých dvoch je niečo vidieť, ale skôr by som povedala, že je to iba kanálik. Skús znova o pár dní.
Je to tam 😘
@mimuska125 este si nerobim nadeje , ale uz by som sa velmi potesila po tolkych rokoch 😌
Na tej druhej foto vidno tak drzim vazne prsteky.... skus este urobiť po 2 dnoch a verim ze sa budes tešiť..
Ja tam niečo slabunke vidím, skús ešte jeden test a držím silno palceky aby bola čiarka silnejšia ☺️👊🙏 daj potom vedieť ☺️
podľa mňa vyzerá ako negatívny ☹ neskúšala si inú značku? To je aka značka? Robila si hneď ráno?
@sysynka no nie hned rano, teraz poobede.. takto vyzeral.po zaschnuti. asi kaslem na tieto baby top testy, su onicom.
Vyskúšaj digitálny Clearblue test - síce stojí okolo 8€ ale ukazuje presne, a skús to hneď rano z prveho moču. Drzim palce 😊
@zuzanaa2010 ja vidííím ja vidíííím 🙏
@zuzanaa2010 len neivem ci nie kanalik...nazivo je to ruzove?
Top testy sú nekvalitné, robia duchov.
@zuzanaa2010 vidim🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Na prvych dvoch sa nieco crta..