Vidíte ducha či mám vidiny?
@luptakovab To si odfotila aj pohar s cikackou?😂😂😂
@luptakovab A ducha tam vidim😉
@whatever1 ťa už je vyliata ....lebo mne kamoška tvrdí že tam nič nie je
@jamimka lebo to už je tretí test a už 10 dní to mešká
@luptakovab skus rano este jeden. Uz by si mala mat silnejšiu čiarku ak tolko mešká.
Ja nic nevidim
Tiež sa mi nezdá, že by tam niečo bolo, hlavne po 10 dňoch meškania by ta čiarka bola určite silnejšia. Možno to ale zistíš až u gynekologicky 🙂
Skus to lepsie odfotit, nic tam nevidim.
@laskonkka asi zajtra zavolám že prídem n návštevu
@evaachesa no už lepšie to nejde, ale asi tam nič nebude
@luptakovab no na normalnom podklade, takto sa tam odraza svetlo ci co...urob si test znova zajtra a chod radsej na gyndu ak ti tak dlho meska. Stava sa ti to bezne?
Nic tam nevidim, ale ak tak dlho meska pre istotu by som navstivila dr.
@evaachesa bežne sa mi to nestáva
@luptakovab no tak to urcite zajdi zajtra
@laskonkka tu tiež nič nevidím
@luptakovab ani ja .. fotis bleskom?? Urob foto zblizka na ciarku
@evaachesa bez blesku, neskôr odfotim mám návštevu
Nie, nie je tam nič.
Mne meskala 2 tyzdne raz a tiez sa mi nestavalo. Tehotna nie ste. Po tyzdni uz vidno silnu ciarku, ak je zena tehotna.
Ale je mi to celé divné, posledné 2 týždne som neskutočne unavená a to som nikdy takto nebola, ďalej poobedna káva mi už ani nechutí, niekedy je mi neskutočne ťažko z jedla, párkrát som aj zvracala, cítim sa aj malatna. Pôjdem k lekárke a bude vyriešené. A niekedy 10 po ms som mala také jednorazové akoby spinenie, resp. som našla taký akoby výtok na spodnom prádle, posledná ms mi začala 22.2. a trvá cca 7 dní odvtedy nic
Po 10 dňoch meškania by ste musela mať silnejšiu čiarku co tu nieje žiadna možno máte zlý test alebo je chyba niekde inde.... Skôr skúsiť gynekológa a ten po obere krvi bude istejsi ci ste alebo nieste tehotná... 😉
@janulienockanr tak to už bol tretí test a druhá značka testu, takže niekde problém bude, no uvidíme čo povie lekarka
Uz sa stalo ze aj po 2 tyzdnoch bol test negativny a baba bola tehotna ... stava sa kadeco
@luptakovab treba ist hned rano na odber krvi a poobede by mal byt aj vysledok
Ahojte ja som tiež nedostala menzes teraz, očakávala som 1.-2.4. a nič a testy všetky negatívne bez ducha .. Nechránený sme mali ku koncu predchádzajúcej menštruácie, ešte som trochu krvacala. Už neviem čo si o Tom mám myslieť, kto poradí ? 😅 Poslednú mš začala 8.3.
@luptakovab ahoj, tak ako si dopadla u lekara?
@mata.g no ked precitas vyssie co pisala autorka tak jej tiez dlho meskalo a testy negativne takze ja tomu nerozumiem ako to je mozne ... tot tie vypulene oci :D mne sa to este nestalo ale po tyzdni by som uz asi isla k doktorovi nech mi vezme krv ...tak som zvedava co napise @luptakovab ze ako pochodila ... tak isto v inej diskusii babe meskali vyse 2 tyzdnov, testy biele a je tehotna
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nic tam nie je