Je tam duch?

krandy
2. nov 2021

Ahojte žienky. Chcela by som radu dnes mi prišlo veľmi nevolno aj som vracala tocila sa mi hlava z nicoho nic. Pred par dnami som mala take ze mi prišlo len nevolno. Par dni ma pobolieva na lavej strane podbruskom. Som po tehu rok a ešte som nemala ms.tak zato podľa toho sa neviem riadiť teraz. Tehu test som si robila pred nedávnom. Zda sa mi ako keby som tam videla ducha. Je tam volaco vidiet alebo len kanalik? Ďakujem pekne za odpovede🙂

zelenejablcko
2. nov 2021

@krandy ja tam nic nevidim.

matulla49
2. nov 2021

@krandy vidíš to aj voľným okom riešim to podobne ešte mi síce kramy nemeškaju , ale mám divný pocit a test vecer takto vidíš tam niečo ? Alebo niekto ?

ailiba
2. nov 2021

@krandy je mi ľúto, ale tiež tam nič nevidím... No je to ťažko, keď nemáš MS... Možno je to fakt skoro.

ailiba
2. nov 2021

@matulla49 tak tuto ducha vidim🥰

noemikatka
2. nov 2021

@matulla49 kolko máš ešte do ms?

matulla49
2. nov 2021

@ailiba pozrieš prosím aj môj

matulla49
2. nov 2021

@noemikatka 2 dni, ale mám nepravidelnú menštruáciu

ailiba
2. nov 2021

@matulla49 samozrejme... Ale nie som odborník😉🤭... Ale poznám to od seba. Čakám druhé babo.

ailiba
2. nov 2021

@matulla49 áno, ja tu vidím ducha, mala som takého isteho👍

matulla49
2. nov 2021

@ailiba pfu , dieťa je dar , ale toto by prišlo tak nečakane a neplánovane , tak som zvedava , pýtam sa lebo som fajčiarska a nerada by som v tom pokračovala ak náhodou som a dúfam ešte aj, že Covid vakcína ublížiť nemôže 🙃 tá neistota má zabíja

ailiba
2. nov 2021

@matulla49 tak potom chápem... Musí to byť sok. Pokiaľ viem, nie je dobre úplne prestať fajčiť, lebo to môže byť sok pre organizmus a co sa týka vakcíny, tak to nikto nevie povedat🤷‍♀️... Ešte je na posudzovanie priliz skoro. Držím palce, aby bolo všetko v poriadku🙏

krandy
autor
2. nov 2021

@matulla49 ano ja tam tiež vidím volaco. Držím palce 🙂

dadulamamula
2. nov 2021

@krandy nič nie je vidno skus rozobrať test a tak odfot.. Ja som až vtedy videla 🤩

dadulamamula
2. nov 2021

@matulla49 áno je to tam 🙂 palce držím

krandy
autor
2. nov 2021

@ailiba skúsim o týždeň cca spraviť zas a uvidime.

ankare
2. nov 2021

@krandy podľa mňa negatívny

ankare
2. nov 2021

@matulla49 tu sa, tusim, daco crta

krandy
autor
2. nov 2021

@dadulamamula ako voľným okom keď natočim sa mi zda tam volaco ale nedá sa mi to odfotit, ale zas to moze byt aj kanalik.

miskamicha
2. nov 2021

@matulla49 tu vidim 😊

zuzsat
2. nov 2021

Ja mam cosi podobne...🤷

matulla49
3. nov 2021

@zuzsat Tak vo vašom prípade mi pride ten ,, duch “silnejši ako moje

zuzsat
3. nov 2021

@matulla49 fakt? No uvidime ci neblbne test 🤷

matulat
3. nov 2021

@matulla49 tu ja vidim slabucku ciarocku

miriemus
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lidia73
3. nov 2021

tiez tam akosi nic nevidim, ale potom radsej spravit viac testov, ono asi tento nie je ok. ale je to na tebe 🙂

matulla49
3. nov 2021

@krandy tak na mojom teste to bol zrejme ,, kanalik “ , pretože test bol robený vecer a vyšiel takto a dnes ráno nový test už druhu ciarocku vidno len extrémne slabučko 😌

matulla49
6. nov 2021

@zuzsat tak ako to s tebov vyzerá ?

zuzsat
6. nov 2021

@matulla49 nuz asi chybne testy. Dr.max vcera snehobiely.. cakam na ms... Ak by neprisli do pondelka tak v pondelok testujem 🤷 lebo nechcem ked priatel je doma nech si nemysli ze mi sibe. Tak pockam kym pojde do prace.

matulla49
7. nov 2021

@zuzsat ja sa cítim úplne ako blázon menstraucia ešte nedošla a na dnešnom teste zasa mini ružový duch 😶‍🌫️🥶🥵🥶

matulla49
7. nov 2021

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre