Je podľa vás test pozitívny?

esterka54
6. mar 2023

Ahojte ,prosím vás je podľa vás test pozitívny a som tehotná? Dnes som mala dostať menštruáciu .Test je robeny teraz na obed.Neslo mi spraviť kvalitnejšiu fotku

thereisabear
6. mar 2023

Je tam čiarka.

ankare
6. mar 2023

@esterka54 vidno

esterka54
autor
6. mar 2023

@thereisabear ahoj,myslíš, že to nie je duch?snažíme sa už dlho a normálne sa bojím, že to bude klam

zanta3
6. mar 2023

Aj by tam mohlo byt, ale sprav si dalsi test, na tento sa spoliehat isto neda.

ankare
6. mar 2023

@esterka54 ono to môže dopadnúť všelijako, čiarka je slabucka. Ale silno držím palce!

domka222
6. mar 2023

Hlavne je to zrejme pepino. Za dva dni sprav ďalší, ale inú značku

sweetbrownie
6. mar 2023

@esterka54 tento test by som vôbec nebrala do úvahy pepino testy tu duchujú až,až ak môžem poradiť tak inú značku a bude to spolahlivejšie

esterka54
autor
6. mar 2023

Veď práve, že slabunka. Áno skúsim spraviť iný test. Ďakujem vám 😘

lucikee
6. mar 2023

@esterka54 ak je to pepino tak si kup iny..mne 3x vysli uplne silne dve ciarky a nebola som tehotná. Inak je tu aj diskusia kedx ho baby ponarali do cistej vody a tiež vysiel pozitivny..je to nejaka nova šarža a je uplne zla

esterka54
autor
6. mar 2023

@lucikee dúfam,že to nieje môj prípad a naozaj som tehotná. Kúpim určite iný aby som si bola istá

esterka54
autor
6. mar 2023

@lucikee Áno pepino

luciah187
6. mar 2023

@esterka54 urob inu znacku

esterka54
autor
6. mar 2023

@luciah187 spravím ďakujem

luciah187
6. mar 2023

@esterka54 daj vediet, drzim palec

esterka54
autor
6. mar 2023

@luciah187 dám určite a ďakujem 💋

snazilka_bio_mamka
6. mar 2023

ak je to pepino tak je ta ciarka irelevantná. Ja som mala takúto a ine testy bolo negatívne. Sprav si inú značku,lebo tento pepino ma svoju povest, precitaj si diskusie, spravilo ruzo u ciarku aj z koly. ak budes mat ducha aj na inej znacke tak bude pravý, ak nie, tak ...vieš..

snazilka_bio_mamka
6. mar 2023

takto bol hned po namočení.. ale naozaj to môže byť aj skutočný duch, ale určite to ber s obrovskou rezervou. ja som sa už sklamala a nie je to príjemný pocit.

esterka54
autor
6. mar 2023

@snazilka_bio_mamka až mám stres teraz, ale tak určite dnes kúpim iný len počkám aspoň 2 dni. Ja som práve nemala problém predtým s pepinom keď som nebola bol snehobiely a to vždy a keď som prvýkrát otehotnela tak pekné, ale silné čiarky. Teraz, ale silno váham keď je toľko zlých recenzií

snazilka_bio_mamka
6. mar 2023

ja by som určite nevydržala a spravila si inú značku :D nechcem ťa strestovať naozaj, ale bolo to veľmi nepríjemné nájsť si čiarku, prečitať si nakoniec všetky debaty ohladom pepina a potom spraviť druhý a padnúť na hubu. Teraz posledný rok cca vyrabaju extremne nekvalitné testy, robia čiarku aj z vody. Dufam, že to nebude tvoj prípad, pevne verím,

esterka54
autor
6. mar 2023

@snazilka_bio_mamka zvedavosť je silnejšia ja viem😁😁 mozno spravím ráno ten druhý...

esterka54
autor
6. mar 2023

@snazilka_bio_mamka moje nervy toľko falošne pozitívnych 🙄😭

musula
6. mar 2023

Skus inú značku ako ti radia žienky 🙂

snazilka_bio_mamka
7. mar 2023

@esterka54 ako si dopadla, skusila si iný??

esterka54
autor
7. mar 2023

@snazilka_bio_mamka ahoj, skúšala som baby top test dnes ráno, ale vyšla mi veľmi, ale veľmi slabá čiarka slabšia ako na pepine tak teraz neviem.

esterka54
autor
7. mar 2023

@snazilka_bio_mamka včera som mala dostať menštruáciu, ale zatiaľ nič mozno len testujem príliš skoro alebo proste len mešká a nie som. Uvidíme teda ako to dopadne, ale poviem ti sklamaná som ráno bola

luciah187
7. mar 2023

@esterka54 daj foto

esterka54
autor
7. mar 2023

@luciah187 nemám ho som ho ráno z toho sklamania zahodila 😭

luciah187
7. mar 2023

@esterka54 jaj skoda. Ja som tiez na zaciatku mala slabunke ciarky

esterka54
autor
7. mar 2023

@luciah187 a bola si tehotná alebo planý poplach?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre