Ahojte ,prosím vás je podľa vás test pozitívny a som tehotná? Dnes som mala dostať menštruáciu .Test je robeny teraz na obed.Neslo mi spraviť kvalitnejšiu fotku
@thereisabear ahoj,myslíš, že to nie je duch?snažíme sa už dlho a normálne sa bojím, že to bude klam
Aj by tam mohlo byt, ale sprav si dalsi test, na tento sa spoliehat isto neda.
Hlavne je to zrejme pepino. Za dva dni sprav ďalší, ale inú značku
@esterka54 tento test by som vôbec nebrala do úvahy pepino testy tu duchujú až,až ak môžem poradiť tak inú značku a bude to spolahlivejšie
Veď práve, že slabunka. Áno skúsim spraviť iný test. Ďakujem vám 😘
@snazilka_bio_mamka až mám stres teraz, ale tak určite dnes kúpim iný len počkám aspoň 2 dni. Ja som práve nemala problém predtým s pepinom keď som nebola bol snehobiely a to vždy a keď som prvýkrát otehotnela tak pekné, ale silné čiarky. Teraz, ale silno váham keď je toľko zlých recenzií
ja by som určite nevydržala a spravila si inú značku :D nechcem ťa strestovať naozaj, ale bolo to veľmi nepríjemné nájsť si čiarku, prečitať si nakoniec všetky debaty ohladom pepina a potom spraviť druhý a padnúť na hubu. Teraz posledný rok cca vyrabaju extremne nekvalitné testy, robia čiarku aj z vody. Dufam, že to nebude tvoj prípad, pevne verím,
@snazilka_bio_mamka zvedavosť je silnejšia ja viem😁😁 mozno spravím ráno ten druhý...
@snazilka_bio_mamka moje nervy toľko falošne pozitívnych 🙄😭
Skus inú značku ako ti radia žienky 🙂
@esterka54 ako si dopadla, skusila si iný??
@snazilka_bio_mamka ahoj, skúšala som baby top test dnes ráno, ale vyšla mi veľmi, ale veľmi slabá čiarka slabšia ako na pepine tak teraz neviem.
@snazilka_bio_mamka včera som mala dostať menštruáciu, ale zatiaľ nič mozno len testujem príliš skoro alebo proste len mešká a nie som. Uvidíme teda ako to dopadne, ale poviem ti sklamaná som ráno bola
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je tam čiarka.