Je možné týždeň pred menštruaciou otehotnieť?

zaira301
23. aug 2010

Ahoj......niekde čítam aj takú verziu, že je možné otehotnieť aj týždeň pred menštruáciou, ale podľa zdravého usudenia to nie je možné, kedže menštruácia prichádza 15 dní po ovulácii.....ak ovulácia už nie je, tak ako niektorá môže tvrdiť, že otehotnela práve týždeň pred menštruáciou.....môj názor je taký, že to vôbec nie je možné.....rada by som si prečítala aj Váš názor...díky moc 🙂

janzurka
23. aug 2010

Myslim si, ze otehotniet sa da kedykolvek, pretoze kazda zena ma ovulaciu inokedy. Sice vacsina v strede cyklu, ale nie je to pravidlo. Cize moj nazor - ano je to mozne 😒

annamary27
23. aug 2010

moja teta vedela dokonca otehotnieť iba počas menštruácie.

zuzanockamt
23. aug 2010

ked je ovulacia, tak je mozne aj otehotnenie a kazda zena ma ovulaciu v inom case ... v strede cyklu je to zvykom, ale nie u kazdej
@zaira301

iknella
24. aug 2010

@zaira301 mas pocit ze si tehotna?

adetka
24. aug 2010

poznala som dievca, ktore sa milovalo iba tri dni pred menstruaciou a tri dni po... aby nahodou neotehotnela.... a teraz ma trojrocnu dcerku ...

katustek
24. aug 2010

Takže tie, ktoré neveríte tak uverte ja som toho živý dôkaz . Rok a pol sme sa snažili pri druhom bábu a stále nič a otehotnela som v čase keď už som mala dostať menštruáciu. Robila som si tehu test dva dni meškania menzesu ale bol negatívny tak som myslela, že to v ten mesiac opäť nevyšlo. Ale ms stále nikde 4 týždne tak reku idem k doktorovi na injekciu a doktor mi spravil najprv sono a ja som bola v 5 tt !!!!! 😉 😀 Aj môj doktor sa najprv čudoval, ale vraj je to možné a hlavne u žien, ktoré nemajú pravidelný cyklus.

iva87
24. aug 2010

Tak ja som napriklad otehotnela v case kedy som uz mala mat menstruaciu, takze ovulaciu som mala az 2 tyzdne po tom ako som predpokladala...mozne je teda vsetko 😉

najjanka
24. aug 2010

Moje dve mladsie deti vznikli presne tymto sposobom. Spoliehala som sa, ze vsak o 5 dni uz mam dostat.
Musim ale povedat, ze vtedy som dojcila a cyklus nefungoval tym padom ako hodinky, hoci MS som mavala pravidelnu.

zaira301
autor
25. aug 2010

ahojte baby....díky moc za vaše odpovede a pripomienky....menštruáciu čakám až za týždeň....a nemám žiadne symptomy, ktoré by naznačovali, že som tehotná...len som chcela vedieť, či je to možné...s mažnelom sa snažíme, ale vždy mám napamäti, že iba o období ovulácie môžem otehotnieť...ale teraz už budem inak rozmýšľať...možno, keď budem pozitívne myslieť, že sa dá otehotnieť aj mimo plodných dní...tak skôr sa to vydarí...
Ešte by som sa chcela spýtať Vás, ktoré ste otehotneli práve týždeň pred menštruáciou, či naozaj vek plodu zodpovedal presne tomuto obdobiu? A či mávali ste predtým menštruáciu pravidelnú na 28 deň...alebo nepravidelnú na 28-30 deň? Mne nezvykne meškať viac menštruácia...tie dva dni hore-dole....díky moc za vaše odpovede...ahoj 🙂

danu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
danu
9. sep 2010

marse

Ahojte maminy, chcem sa opytat ci sa stalo niektorej ze otehotnela par dni pred ms, alebo ci je to vobec mozne, ci sa stava ked v sobotu cakam ms, a nechraneny styk som mala v pondelok, utorok, ci je mozne ze sa da otehotniet, dakujem pekne
Dnes o 10:28 • 2 deti • Odpovedz • Pošli IP

lilly2711
9. sep 2010

Pripajam vam moju skusenost. Ja mavam ovulacne bolesti, cize viem, kedy mam ovulaciu ( spolahlivejsie ako ovulacny test 🙂 ) a pri poslednom otehotneni som nemala ovulacne bolesti v strede cyklu,tak som myslela, ze mam anovulacny cyklus a neriesila som to . Ale asi 5 dni pred datumom, ktore som podla mna mala dostat MS ( cyklus mam 28 dnovy ) som mala take slabsie bolesti a nevedela som ich identifikovat, neprisli mi ako ovulacne . Nasledujucu menstruaciu som uz nedostala, ale tehu test bol negatovny a to este aj 35 DC. Na 43 DC som bola na sono a tam mi povedali, ze som tehotna, ale otehotniet som musela pred menstruaciou koli nalezu na sone. Podla toho mi vyratali aj datum porodu a presne to vyslo.

petka649
26. feb 2011

Ahojte chcela by som sa spytat ci nema niekto skusnosti s otehotnenim tyzden pred ms..24.2 som mala poh,styk nechraneny a 2.3 by som mala dostat ms.je moznost je ms nedostanem a otehotniem?

bibinkasestka
14. mar 2011

Ahojte baby... Mam na vas otazocku.. Co myslite ? Do MS mi zostava este 5 dni a mna bolia prsia...Vsetko co som si ale precitala na vseliakych strankach by sa malo vajicko v maternici usidlit az prave v case MS...
Cize tie priznaky by asi mali prist az potom ...
Ale ja mam velmi citlive a bolave prsia.. prosim poradte mi niekto... myslite ze by tobolo mozne uz mat taketo priznakuy este pred menzesom??? to bysom uz mohla byt tehotna?
Ja uz tak strasne chcem mat babatko ze sa bojim ze nam t zase nevys
uz je to skoro rok co sa s priatelom snazime a nic :(
Prosim baby ak mate s takym niecim skusenosti prosim napiste mi.. Neviem na koho sa obratit ..
DAKUJEM 🙂

paula80
27. jan 2012

Tak na túto otázku mám jasnú ospoveď,že dá 🙂 som toho jasným príkladom,otehotnela som presne týždeň pre menzesom,čiže cez neplodné dni,neviem,ako to je možné,ale stalo sa 😉

klaudia2425
2. máj 2012

ahojte .
chcela by som sa oyptat ci mozem byt tehotna ak od noveho roku som mala menstruacie takto : 10.1.2012 12.2.2012 10.3.2012 a 8.4.2012 a pohlavny styk som mala 28.4.2012.Je mozne ze sa mi plodne dni posunuli a ze teraz toho 7.5.2012 nedostanem menstruciu ?

simsalabim
2. máj 2012

Moja 1. dcera vznikla 3 dni pred ocakavanou MS 😉 Viem presne, pretoze pred tym bol manzel sluzobne prec....

klaudia2425
2. máj 2012

@simsalabim tak dufam ze aj u nas sa to podari pretoze manzel chodi pracovat prec a to si naplanovat tehotenstvo je dost tazke ,, snad to v pondelok nepride a ani po tom 🙂

katren
2. máj 2012

@klaudia2425 aj nas Misko je 3 dni pred ms a toto tretie babo vychadza tak isto.....takze urcite to mozne je 😀

klaudia2425
2. máj 2012

@katren tak mne by to vyslo 8 dni pred menstruaciou 🙂 jooooj to cakanie a kedy si mala prve priznaky neviem ci si namyslam ale chodim curat jedna radost 🙂

katren
2. máj 2012

@klaudia2425 mne neprisla mrcha, ale predtym som schudla, tak som myslela, ze je to tym....no nebolo 😅

klaudia2425
2. máj 2012

@katren a cakalo ta krasne prekvapenie 😉

katren
2. máj 2012

@klaudia2425 no, zo zaciatku sok, asi prve 3 dni som preplakala ale potom uz len radost 😉

lubicakovac
2. máj 2012

@zaira301 pokiaľ viem tak u každej ženy je to individuálne a tento tvoj názor je skôr zovšeobecnenie, ja mám tesne po menštruácii, a to mi potvrdil lekár takže na toto tvrdenie by som sa nespoliehala 🙂

klaudia2425
3. máj 2012

@lubicakovac ahoj nechapem trosku co ti potvrdil lekar ? 🙂 dakujem pa pa

klaudia2425
3. máj 2012

@katren tak to ma tesi a nech je len a len dobre 😉

katkas1
3. máj 2012

je to mozme, ved preco by nebolo, kazda ma ovku inokedy niekomu putuje vajicko 2 dni, inemu 4 dni takze otehotniet mozes hocikedy,poznam takych co sa spoliehali na ovku, vtedy nemali sex a aj tak sa preratali a maju dalsie babo

lubicakovac
3. máj 2012

@klaudia2425 že mám ovuláciu po menštruácii 🙂 a nie v strede cyklu

klaudia2425
3. máj 2012

@lubicakovac dakujeeeem 🙂 tak uvidime co to bude u mna 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre