Je chybný tehotenský test?

30. okt 2021

Ahoj ľudia. Prosím zažili ste už, že čiarka na tehu teste je takto blízku stredu? Celkom ma to prekvapilo😬
Neviem či je chybný alebo či to je ok .. je to z lekárne klasicky test

sissahh
30. okt 2021

Chybný

vikinka128
30. okt 2021

@sissahh a nie je na tom teste inak duch? Síce je divný ale vyzerá to, že sa tam niečo rysuje

veronice
30. okt 2021

Toto je dake divne. Skus inu znacku. Za mnauplne top woman secret.

alzbeta311
30. okt 2021

Ja tam nevidím ani druhu čiarku

jaskolka
30. okt 2021

Nie je blízko stredu, je to na mieste, kde by mala byť čiarka pri pozitívnom teste. Ale skôr to vyzerá ako duch, skus iný test.

autor
30. okt 2021

@jaskolka počkaj ktoré myslíš? Ja som myslela tú hlavnú silnú čiarku 😀

sissahh
30. okt 2021

@vikinka128 môže byt ale skôr to vyzerá ako zliate farbivo divný test skúsila by som isto iný 🙂

nafka0483
30. okt 2021

Kontrolna ciarka je tam kde ma byt. Ty drzis test za stranu, ktoru macas do mocu 🤦‍♀️ V navode jasne pisu ze drzat za farebnu cast.

jaskolka
30. okt 2021

Ta silná čierna je normálne tam, kde má byť. Vôbec nie je blízko stredu

autor
30. okt 2021

@nafka0483 no ja viem že ho tam držím - je to kvôli tomu že som naňho tienila, kvôli fotke .. viem že čiarka je kontrolná. Ale
@jaskolka písala, že niečo tam vyzerá ako duch.. preto som sa pytala, že ktorú čiaru mysli.

nafka0483
30. okt 2021

A preco chytas to co sa macalo v moci? Drz za farebnu modru cast a tak naroc tak aby si netienila.

autor
30. okt 2021

@nafka0483 jejda veď nie je to jedno? Test bol už suchý, ruky umyjem, a šiel rovno do koša, keďže bol po dobe čo treba sčítať výsledok. Ale nejak mi nesedela čiarka keďže tieto testy poznám a väčšinou sú čiarky o dosť bližšie ku kraju .. tak som cvakla a opytala sa

nafka0483
30. okt 2021

Mozno ti to je jedno. Ja sa len cudujem jednak preto ze nedodrzany navod a jednak hygiena - ked mam urcene kde to "bezpecne" chytat tak nebudem chytat moc. Ale kazdy ma ine hygienicke standardy.

autor
30. okt 2021

@nafka0483 však si umyjem ruky. Pieskovisko pre deti mi tiež nepríde byť hygienické ale od toho nezakážem dieťaťu aby sa tam hralo, veď na to mame mydlo. Keby som si chytala stolicu tak pochopím, ale moč? Veď antibakteriálne mydlo a je to

wewuliatko174
30. okt 2021

Keby niečo vyskušaj ešte jeden test a uvidiš naj z ranneho moču

wewuliatko174
30. okt 2021

Inak možeš vyskušat aj obyčajny lacny pepino test dostaneš aj v bille aj v drogerii,kolke pisali že ma malo farbiva ale mna nikdy nesklamal,prekvapivo aj 3 dni pre ms ukazal slabunku ale viditelnu čiarku ak som skutočne tehotna bola

autor
30. okt 2021

@wewuliatko174 mne neviem kvôli čomu duchoval falošne, a veľa krat tak som prestala používať :/

ailiba
30. okt 2021

Podľa mňa je to cele posunuté, ale ducha by som nevylúčil. Je tam niečo také. Ale určite skus ešte jeden zajtra ráno.

autor
30. okt 2021

@ailiba ďakujem 😊

jaskolka
30. okt 2021

"duch" je ta skabunka čiarka ktorá je na mieste, kde by normálne bola druhá čiarka. Ta hrubá ružová je normálne na mieste, ako má byť. Teda nijaká čiarka nie je na zlom mieste, ale aj tak sa nedá povedať, že by to bol pozitívny test.
Nevuem, ktorú čiarku ty myslíš, že je blízko stredu "lebo ani jedna nie je.Su tak, ako majú byť

autor
30. okt 2021

@jaskolka a sú tam dve? Lebo mne sa podobne zdalo, že čisto negatívny.. ale ako tu niekto spomenul ducha tak už vidím všetko 😂

jaskolka
30. okt 2021

Na fotke je taka slabunka,nie úplne jasná, proste duch. Každopádne ďalší test treba

ailiba
30. okt 2021

Daj potom vedieť, držím palce🙏. Ale ak môžem odporučiť, ja som vždy mala silnejší test okolo 14tej, nie úplne z ranného moču...

autor
30. okt 2021

@ailiba
@jaskolka skúsim znova.. ja mám zvláštne telo, mne nikdy neukazuje test okamžite, ukazuje až po mesiaci a aj to “ducha”. Žiaľ pár potratov koncom 1. Trimestra mám za sebou. Tak mám malú nádej teraz

ankare
30. okt 2021

Ja si myslím,že test je negatívny. Druhá čiarka by mala byť bližšie,či?

autor
30. okt 2021

@ankare neviem vôbec :/ je taký zvláštny

ailiba
30. okt 2021

Nádej je vzdy💗... Tentoraz to vyjde😉

riderka1
31. okt 2021

ženy, ja to vidím takto:
1.kontrolná čiarka
2.druhá čiarka

tafita
31. okt 2021

@riderka1 ja som asi divna, ale ja vidim normalny pozitivny test. 🤷‍♀️

bucko555
31. okt 2021

@riderka1 ja to tiež tam tak vidim

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre