Ahojte , dnes som cca 9dpo , teplota 37,22 . Ráno som robila test LIVSANE a bol tam dusík ružový , na živo keď je už dávno uschnuty je viditeľná ružová čiarka . Len neviem to dobre zaostriť a tak to vyzerá na fotke ako šedé . Prosím Vás duchoval Vám niekedy tento ružový LIVSANE ? No a ako som pridala sem foto úplne mi to zhoršilo kvalitu fotky 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Vies co, mala som raz davnejsie takehoto ducha na nom, aj sa mi MS kus omeskala, ale ine testy boli negativne, plus este Pepino tusim na nom nieco bolo. Ale o 2 dni prisla MS s tym, ze mi klesla aj bazalna.
Mas vysoku bazalnu, vyzera to na tehotenstvo, len si skoro testovala, skus o 2 dni, to uz by mala byt ciarka silnejsia 🤗
Uz ti to meska?
@nevenka ja mám práveže nepravidelný cyklus a PCO čiže u mna je to divoké 😅ďakujem snáď po skoro 5 tich rokoch sa zadarí aj nám
@kitycat nie nemešká len ma bolia prsia a to mna nikdy nebolia , preto som skúsila test . Ja mám PCO a veeelmi cykly dlhé a nepravidelne 😏
Kúp si clear blue☺️a držím palce
@lorin29 kúpim o pár dni ak tam bude nádej lebo má vyššiu citlivosť ☺️
@januska20 wau gratulujem 💜 ja neviem kedy mám dostať MS keďže ju viac nemavam ako mavam ale som cca 9dpo , včera taplota klesla na 36,90 a dnes 37,22
Vidím ho 🙂
@atomiclena neviem prečo ale veľmi to zhoršilo kvalitu ako som pridala tie fotky 🤔
To vôbec nevadí, ja nosím okuliare a vidím to aj ja, ozvite sa o dva dni, verím ze to bude tak ako si prajete 🙂
@atomiclena ďakujem pekne ☺️Dám vedieť
Jeeeeeeej
Žiaden, to je čárečka! 😃❤️
@atomiclena nejak tomu nemôžem uveriť 😃po 5 rokoch . Veľmi som zvedavá či zajtra ráno tam niečo bude 🥹
Tak ten dalsi je jasny uz podla mna tiez 🤗
@nevenka áno , cely cyklus som merala 😊lutealnu fázu mavam cca 14 dni . Tak podľa toho by mala asi prísť MS cca za 5 dni .
Ved skus aj iny test a uvidis, ci ma ciarku tiez. Pepino ani Mamatest radsej ale nie.
Gratulujem keď ani nemešká, pekná čiarka💋❤
Gratulujem!
Neduchuje. Gratulujem
@tulipanicek ďakujem , veľmi sa bojím , snáď to dobre dopadne
❤️
* Dúfam že to dobre dopadne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.