Áno áno, je to trápne, mam počkať pár dní... A nemáte veštecku guľu.. Iba povedzte, čo vidíte vy.. Ďakujem.. Testované teraz večer pepinom z tesca..
Tiež myslím ze duch
Urcite je to druha ciarka
Nemyslim, ze mam trenovane testovacie oko (som tu kratko), ale tiez tam nieco vidim 😊
Super vieš čo robiť. Ja tam nič nevidím. A zabudla si že prvý ranný moc je koncentrovanejsi
@petamich Ja to chapem.Keby si na taketo papieriky zmurila rok a zufalo cakala na zazrak tiez by si mala ocko vytrenovanejsie.To je normalne 😊 Musis za prve vediet kde sa na danom teste cca nachadza testovacia ciarka (v akej vzdialenosti od kontrolnej) a potom sa praveze zahladiet skor z dialky ako celok,nie priblizovat.Potom si myslim ze uvidis.
Určite testuj znova, nieco tam vidím zasviet na to baterkou a ak je to duch nezmizne čiarka ak kanálik zmizne
Tak predsa to bol duch ☺️ držím palce ✊
@karolina234 nie
@karolina234 mne sa zdá, že čosi vidím
@karolina234 aj mne sa zdá, že tam niečo je 😉
@marvin1234 aj ja tam vidím no skúšam sa pýtať báb co si o tom myslia snažíme sa z priateľom o babo tak preto ze ci si to nenahovaram toto je ten istý test ta istá fotka len iný kontrast. No dnes som si robila test ráno a nič som tam nevidela je možné že by som mala hcg vysie poobede ako ráno? Mešká mi to 9 dní...
@dzulik_ aj ja tam vidím no skúšam sa pýtať báb co si o tom myslia snažíme sa z priateľom o babo tak preto ze ci si to nenahovaram toto je ten istý test ta istá fotka len iný kontrast. No dnes som si robila test ráno a nič som tam nevidela je možné že by som mala hcg vysie poobede ako ráno? Mešká mi to 9 dní...
@karolina234 niektoré baby to vraj tak majú...ja som napríklad mala jeden deň ducha, potom ďalšie dva dni vôbec nič a štvrtý deň zrazu čiarku. Držím palce
@marvin1234 ďakujem a koľko ti meškala keď ti vyšiel pekna čiarka☺️
@karolina234 ja áno
@daniela2227 ahoj môžeš mi povedať viac
@karolina234 to ti bohuzial neviem povedať, ja som mala extrémne nepravidelné a dlhé cykly. Minimálne 52 dní, ale kľudne aj raz za pol roka ms.
@marvin1234 no ja mam taky istý problém mám nepravidelný cyklus zvykla mi meskavat mrska.
@karolina234 tak jedine skúšať, ja som urobila test ked som zacala mať proste pocit, že sa niečo deje. V noci som nespala, ak ano tak extrém zive sny a velmi som sa potila. A pocit neklamal.
@marvin1234 aj ja mma zvláštne pocity jem jem a po chvíle necítim že som niečo zjedla vyskúšam určite si urobiť test o 3 až 4 dní
@karolina234 No hlavne si na fotke sama clonis tak tam je ozaj velmi tazko nieco vidiet.Lepsiu fotku to chce.
@nini1010 neviem ci tato je lepša
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak mas tak cca 4 dni pred MS tak by to mohol byt duch.Ale toho zachyti len "trenovane" testovacie oko.Vacsina ti napise ze nic nevidia,priprav sa.Ale ked uz chces kupovat naco si kupujes len 1 test?Ak ti ukaze ducha tak najrozumnejsie je otestovat este raz tym istym testom.Ak ti ukaze na oboch to iste je vacsia sanca ze je tam sanca.