Ahojte prosím vás vidíte tam niekto nejaký náznak?
Nie
@mirkaparnicanova test je plne negativny. Ta 2ciarka ma byt na opacnej strane a videna volnym okom, nie na upravovanej foto
@luciannka83 stačilo napisat nie. Nikto tu neupravuje fotky aby vyzerali ako pozitívne len som ho prešla negatívom nič iné. Netreba hneď do človeka útočiť.
@mirkaparnicanova asi zatial este nie 😔
@slavuska1506 včera tam už bola slabá čiarka 😊
@mirkaparnicanova aj na tom prvom ju bolo vidno 🍀
@mirkaparnicanova skôr ako test som videla tie škarede odrastené nechty 🤮
@mirkaparnicanova na tom clearblue ma byt ciarka alebo plus? Lebo ja viem tak ze aby bol pozitivny tak ma ukazat plus.
@snowflake07 mat tak vaše problémy či má niekto vyrastene nechty. Toto je téma o tehotenstve nie o nechtoch ak sa vám niečo nepáči nechajte si to láskavo pre seba nikoho nezaujíma vaša zakomplexovaná hlava.
@pehavcek čiarka 😊
@mirkaparnicanova hádam tam bol návod na použitie a viete čo znamená jedna čiarka a čo dve.Jediny zakomplexovaný človek ste vy,lebo viete že je to pravda🤗
@snowflake07 nikoho nezaujíma vás názor tak láskavo nekomentujte môj príspevok.
@mirkaparnicanova sme na verejnom fóre.Može písať každý 🤗A také ženy majú deti...ach jaaaj
@snowflake07 toto nemá zmysel ak si potrebujete niečo dokazovať tak osobne písmenkami dokáže každý byt hrdina. Máte evidentne veľmi nudný život. Ľutujem takých ľudí no majte krásny deň a kľudne sa ďalej svojou negativitou zozierajte sama 😅
@snowflake07 aké ženy?
@mirkaparnicanova gratulujem!
@ankare ďakujem v decembri som mala samovoľný potrat tak sa veľmi tešíme že sa hneď podarilo
@mirkaparnicanova A čo je negatívne?Že tie nechty sú otrasné?Áno sú,ale vy ste to negatívne prijala a pritom je to pravda.Pekny deň 🤗
@mirkaparnicanova teraz to už dobre dopadne. 🙂 Držím palce!
@mirkaparnicanova drzim palce nech je to tentoraz v poriadku 🙂
@mirkaparnicanova tak som to nemyslela, ale fajn....
@mirkaparnicanova gratulujem ❤
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mirkaparnicanova bohužiaľ nič tam nevidím ....