Ahojte baby, čo tam vidíte? Snažíme sa o bábo a mala som nutkanie si spraviť test nakoľko pred pár dňami ma tam pichlo v ľavom boku z ničoho nič že to bolo neskutočné 🙈..
@mirkaaaaa23 keby som mala robit test zakazdym ked ma pichne,tak ho robim kazdu chvilu.🤭😁
Test je negativny,nic tam nieje
Vidím jednu čiarku na zle odfotenom teste. Pichnutie v boku nie je príznak tehotenstva...
Mna raz pychlo v boku a mala som dvojicky, na teste je len jedna ciarka, ale tento farmapriemysel nas klame casto. netreba tomu verit, riad sa inspiraciou!!!
Tá slabá čiarka nič neznamená? Pýtam sa informatívne
@monickaaa33 No veď to by aj mňa zaujímalo 👀
@mirkaaaaa23 veď ja tam vidím druhú čiarku
@monickaaa33 veď aj ja, len som chcela vedieť iné názory či mi nešibe náhodou 👀🙈😁
@mirkaaaaa23 nedá sa ti pridať ešte raz tá fotka? Lebo je dosť rozmazana
@vela02 páči 👀
@mirkaaaaa23 hmm, no je to také… všelijaké a nejednoznačné. Skús testovať ideálne o dva dni, ale ak budeš testovať skôr (nevydrzis, poznám to podľa seba 🙈), tak pridaj foto a uvidíme či sa tam niečo zmenilo 🙂 držím palce
@blondinka95 ano,drzim palce ✊🏻
@mirkaaaaa23 ako si dopadla? mna tiez pri uhniezdovani pichlo, prvy test po 4 dnoch meskania velmi slaba ciarka ale pekne silnel 🙂 drzim palce
@frand Je to tam 👌😊
@vela02 bolo to pozitívne, toto vyšlo 😊👌
@mirkaaaaa23 super. Blahoželám 🤗
@maryraven2 áno ale odfoť pod svetlom
@blondinka95 pozerám a teraz je ešte silnejšia 🥰
@maryraven2 supeer 🙂 aj ja som mala takýto v deň MS
@blondinka95 mne mešká už 6. deň ale vôbec som si to nevšimla 🙂
@maryraven2 držím palce ❤️
@macicka111 Áno, veľmi slabučká druhá čiarka.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Na fotke nie je nič zreteľne vidieť.