Ahojte, viem ze už na túto tému bolo asi veľa diskusii avšak napriek tomu by som chcela poprosiť o radu. S manželom sa snažíme už nejaký čas o bábätko a tento mesiac som mala prvý krát krátke špinenie na 21a 22DC (cyklus mam väčšiu 28-29 dňový ale niekedy aj 31) co som tak trocha dúfala ze by mohlo byt uhniezdenie nakoľko to nemavam. Zároveň som tie dni mala mierne bolesti podbruska. Tak som nevydržala a včera (cca 3dni pred MS) som si spravila 2 tehotenské testy - Mamatest Comfort a Clearblue Ultra včasný. Na oboch mi vyšiel úplne že jemny. Viem ze čiarka by mala silniet tak som si dnes spravila ešte ďalší test, clearblue ani mamatest nemali tak som zvolila Dr. Max tiež s rovnakou citlivostou 10. Ten bol však snehobiely. Neviem teda co si o tom myslieť. Myslíte že sú to duchy a Hcg len pomaly stúpa alebo sú to falošné výsledky?
Ešte doplním že na to ze mam dosť menštruáciu mi podozrivo nič nie je (pred MS mávam bolesti brucha aj týždeň, naliate prsníky a celkovo zadržiava vodu, tento krát nič. Jedine co pozorujem je dosť veľké nechutenstvo co pred MS rozhodne nemám, skôr naopak) ďakujem vopred všetkým za rady 😊
@rubian testuj rovankou značkou inak to neporovnáš. Oni sú síce citlivosť 10 všetky ale mamatestkazetivy ma velmi vela farbiva a taky drmax palickovy ma o dost menej farbiva cize ti nemusel nic ukazat ak nemeska este ms. Behni do lekarne kup tie mamatesty a vyskúšaj zajtra. Držím palce
Ďakujem vám pekne🙏 skočím do lekárne zajtra lebo u nás je cez víkend otvorený len Dr. Max a tam mi pani tvrdila ze iné značky ako ich nemajú. Dnes ráno som skúšala ešte raz ten dr max a zase nič tak už troska strácam nádej ald uvidíme. Zajtra mam mat deň MS tak snáď nepride🍀
@anabell1985 kiež by... Dnes má troska začína bolieť brucho tak snáď nepride MS ☹️
@rubian skús o dva dni ale vidim tam ducha ☺️
@rubian ja tam už vidím celkom peknú druhu čiarku. Skús zase zajtra test a držím palčeky 😊
@summersunny94 digitálny clearblue ale negat ☹️
@rubian a kedy bol robený? Treba skúsiť zajtra ráno test
@summersunny94 digitálny som robila až na obed. Tento co som dávala foto z raného moču. Ešte teda počkám a uvidím..
@rubian Drzim palce 😊 daj potom vediet 🙂
Bolesti a kŕče ako na krámy ale žiadne krvácanie.. Ú mňa to znamenalo tehu. Ja tam tu čiarku vidím sílnejsiu. Nechcem ale dávať falošné nádeje. Veľa stastia
@rubian oki tak ráno treba radšej skúsiť potom pridajte fotku 😊 budem držať silno palce nech tam druhá čiarka bude!!!
@rubian no ako ? 😊
@summersunny94 no neviem ☹️☹️ robila som včera večer a dnes ráno ten mamatest do prúdu moču a su rám úplne mini čiarky fakt ze slabucicky duch ☹️ nesilnie to...najlepšie mi zatiaľ vyšoel ten Clearblue v pondelok... Krámy zatiaľ nikde ale. Neviem co robiť ci ne normálne ze mňa len duchov ktorí nesilneju... A mam pocit ze ten zo včera večera je aj trocha silnejší ako z rána... Som z toho hrozne smutná. Myslíte že mám volat lekárke? Stále mi nechuti jest mam dosť tlaky v podbrušku podobne MS ale trocha iné sa mi zdajú. Prsia mam riadne naliate ale nebolia (pred MS zvyknú riadne bolieť)
@rubian doktorka ti asi teraz este asi nepomoze, povie ti ze mas este pockat. Dnes su to uz 2 dni co ti meska MS? Ja by som skusila asi hned rano (prvy moc) ten clearblue ultra vcasny skusit. Drzim palce 🙂
@rubian tak druhu čiarku tam je stále pekne vidno. Neviem no veľa žien čo som tu na Modrom Koníky čítala tak písali, že mali stále druhu čiarku len slabú a aj tak boli tehotné. Mne napríklad test ukázal pozitivitu tehotenstva až skoro mesiac a pol po tom ako som už bola tehotná. Takže podľa mňa je to skutočne individuálne. Treba počkať a zajtra ráno skúsiť znovu ten ClearBlue. Vraj sa ma stále testovať s tým istým, lebo každý test je iný. Príznaky tehotenské máte. Zajtra by som teda skúsila ten ClearBlue ráno a podľa toho by som volala lekárke. Naozaj moc silno držím palce, aby Vám to vyšlo 😊 dajte vedieť keď spravite ešte ten ClearBlue , ak ho budete robiť. Ja si však myslím, že to vyzerá naozaj nádejne 😊😊😊
@summersunny94 ach ďakujem krásne za podporu 🙏 naozaj som to potrebovala lebo som už sklzla do smutku že to nevyšlo... Skúsim ešte ten clearblue a uvidíme. Dnes večer ma ale hrozne pichá v pod podbrušku ale ze fakt nepríjemné aj kríze ma bolia plus taky tlak. Snáď sa iba maternica roztahuje a nie je to nič iné 💕
@rubian uvidíte všetko dobre dopadne, myslíte pozitívne, zajtra spravte ten test a potom zavolajte doktorke. Mne keď vyšiel test pozitívny som išla ku DR a hneď mi aj sono spravila. Myslím že to bude tá maternica, keď Vás tak v podbruší pichá. Silno držím palce! ❤
@rubian no ako spravili ste test? 😊
@summersunny94 nie, zistila som ze už nemám doma ten test tak ho musím ísť kúpiť tak asi spravím až zajtra z ranného moču. Aj keď ma bude lákať spraviť si to poobede 😂
@rubian 😂😂 a my vsetky tu netrpezlivo cakame😄😄
@rubian no veru lepšie je ráno. Ale po pravde ja som tiež testovala aj poobede. To žena je proste nedočkavá 😂
@dzejdzej90 heh ozaj 😂 ale na dobre sa oplatí čakať 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
HCG by sa malo zdvojnasobit kazde 2-3 dni, cize dnes ti vobec nemusel vyjst test tmavsi, skus pockat 2-3 dni a testnut znovu, moze byt, ze si mala proste nizsiu koncentraciu HCG dnes rano ako vcera, mamatest a clearblue aj maju viac farbiva
vzdy to zial moze byt aj biochemicke, preto tam ciarka bola a uz nie je, kazdopadne drzim paste, aby vsetko dobre dopadlo 🤞🏻🤞🏻