Duch 12 dní po ovulácii

5. okt 2024

Baby prikladám fotky. 11 dpo včera bol test snehovo biely a dnes vidím toto… robený pred chvíľou, nedalo mi to.
Naživo to je ružová čiarka, neviem čomu veriť. Jas fotky z toho robí sedu čiarku, testy z action… zo srandy som kúpila lebo som si myslela že to tento mesiac nevyšlo😔

dzulli1980
5. okt 2024

Test robený teraz večer, takáto čiarka, no za mňa si tehotná.

autor
5. okt 2024

@dzulli1980 ja som to už vzdavala, včera snehovo biely… dnes si hovorím že už ho miniem aby mi nesvietil v kúpeľni a uvidím a pozriem a neverila som očiam, ružová čiarka. Som úplne zmätená teraz 😟

naybuska
5. okt 2024

Gratulujeeem, bude miminko 😊

kristinka92
5. okt 2024

a koľko ti mešká menzes?

autor
5. okt 2024

@kristinka92 mám ho dostať o 2 dni, som 12 dpo

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kristinka92
5. okt 2024

tak zatiaľ to vyzerá celkom sľubne, chod si zajtra kúpiť testy, keď nevydržis sprav si aj zahtra, ale je lepšie pockat dokym menzes mešká a z ranného mocu, ale chápem že zvedavosť je silnejšia 😄 držím palce

autor
5. okt 2024

@kristinka92 ďakujem krásne, dám vedieť 🥰

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
6. okt 2024

Na prirodzenom včerajší. Clear blue mám kedy robiť? Zajtra očakávam ms

ronie338
6. okt 2024

Najlepsi je za mňa dr max test. Clear blue digi teraz ukazuje aj falošné tehu, pepino je na nič a za mňa to nevyzerá ani pozitívne, možno ten posledný ale spravila by som skôr zajtra ráno a podla toho.

mir_ad
6. okt 2024

Ja som mala na rôznych testoch takéto čiarky a menstruacia dorazila aj napriek tomu s 2-týždňovým omeškaním. Dúfam, že ty budeš iný pripad, ak túžiš po dieťati. Veľa šťastia prajem.

autor
6. okt 2024

@mir_ad veľmi tušíme, hoci sa snažíme krátko. Wau nechápem kvôli čomu si mala také testy keď nič z toho😢

autor
6. okt 2024

Túžime*

3petka
6. okt 2024

Testujes zbytočne skoro a potom ta to takto depta. Testuj keď ti bude meškať menzes tak 2 dni. Toto je zbytočný lov duchov

mir_ad
6. okt 2024

Biochemické tehotenstvo, dvakrát po sebe 😐

autor
6. okt 2024

@3petka ak si sa snažila o bábätko, nemusím ani vysvetľovať dôvod “prečo”… nemyslím si že je skoro 2 dni pred ms, sú ženy ktoré to inak hrotia nie takto🙏🏻

autor
6. okt 2024

@mir_ad to ma mrzí 😢

autor
6. okt 2024

@mir_ad snáď to vyjde čoskoro 🥰

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
3petka
6. okt 2024

Áno snažila som sa o dieťa. Dokonca o druhé 4 roky ale nikdy som netestovala skôr ako mi meškala menstruacia. A to aj napriek tomu, že som musela včasne prísť na tehotenstvo lebo som musela hneď brat lieky aby ho moje telo udržalo.

ronie338
6. okt 2024

Nerozoberaj test. Máš to hodnotiť ako to je. Počkaj kým bude meškať. Ja som mala 2 dní pred krásnu čiarku. Kúpi si v dr max a tie sú naozaj najlepšie. Keď som bola tehu krásne hneď ukázal. Ale ideálne je aspoň keď už mešká, nemusíš loviť duchov ako ty teraz. Ja som tiež mala takú čiarku a nebrala som to ako tehu, počkala som 2 dní a na dr max som mala krásnu čiarku a nemusela som ju loviť ani rozoberať test aby bolo vidno. A tiež som čakala ze co, mám za sebou aj potrat a viem co je to nedočkavosť

autor
6. okt 2024

@ronie338 ak je toto podľa vás duch, tak ste super ozaj😃 test otváram jedine kvoli fotke.

autor
6. okt 2024

Túto čiarku by ste videli aj z 2 metrov, nemusím nič vysvetľovať. Nechám tak😊

autor
6. okt 2024

@3petka tieto testy sú určené na testovanie 4 dni skôr ako príde ms. Ja testujem 2 pred, tým pádom som skvelo a ešte lepšie dodržala čo sa píše v návode 🙂

okm221
6. okt 2024

Odporúčam nerozoberat testy, ale ja tám ducha vidím 🙂
Písať môžu ze 4 dní.. Ale ak ešte neprodukuje dostatok hcg tak môžeš testovať koľko chceš.. Kazdsa sme iná, niekomu sa uhniezdi za 7 dní a niekomu za 14
A niekto ma lut fázu 12 dní niekto 17... Takže papier znesie.. Pero každý odporúča počkať aspoň do dňa ms, ak máš teda presne odsledovanu ovulaciu

autor
6. okt 2024

@okm221 áno mám odsledovanu. Bola o deň skôr, takže by som ju mala dostať dnes. Ale podľa kalendára zajtra, zatiaľ ani náznak a to mám pms vždy 2 dni pred, teraz nič
Iba bolesť pŕs ktoré ma nebolia cez ms

okm221
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
okm221
6. okt 2024

No na 13dpo by tam čiarka už mala byť, ale ešte počkaj 1-2dni, no môj názor je ze to už by bol výsledok keby si tehu

autor
6. okt 2024

@okm221 13dpo, lenže nie je to náhodou tak, že keď je skôr bude skôr aj menstruacia? Podľa kalendára som mala mať 24.9 ovulaciu ale mala som ju na 100% 23.9

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre